Thread: SearX v5.1

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
  1. #46
    sajmon93's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by chezter65 View Post
    Bug I found. You cant have camo and a proficienties. it is camo or proficientie. When u select camo and profiencities the proficfientie add the classe is gone.
    Got the same problem.

  2. #47
    kevin1488's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Paranoid
    another question to Insane nerd, did you use SearX in barracks, or did you let the program open if you played online?

  3. #48
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by InsaneNerd
    Got banned
    If it's because of the trainer, it means you did something which was too obvious for editing or it should be something else, I've never got banned using my trainer and I'm still testing it every version.

    Quote Originally Posted by strydezz
    how do i make my weapon lvl 31 ? i tried pressing all weapons pro but the weapon is still lvl1
    You will need to play a match

    Quote Originally Posted by kevin1488
    the elite emblems and titles arent unlocking, my friend didnt had them, and he tested the SearX 5.1 but they arent unlocking
    It works proper

    Quote Originally Posted by UavN
    is it possible to edit the lobby leaderboard statistics?
    No it is not.

    Quote Originally Posted by Spawn86
    The Killstreak Editor still does not work. Changing your killstreak has no effect in MW3.
    It does.

    Quote Originally Posted by Spawn86
    Editing the several stats does not safe when you play a round and start the game new.
    It does, except the winstreak

    Quote Originally Posted by Spawn86
    Sometimes you will respawn without any weapon equipment when some attachment and proficies seem not to fit together.
    That's because the game doesnt allow them together

    Quote Originally Posted by chezter65
    Bug I found. You cant have camo and a proficienties. it is camo or proficientie. When u select camo and profiencities the proficfientie add the classe is gone.
    Is right, working on it.




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  4. #49
    CommieNinja's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Works well. Thanks!

  5. #50
    smile286's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    female
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh

    Angry

    Quote Originally Posted by InsaneNerd View Post
    Got banned

    Used for lvling up (No tokens), weapon lvling, kill streaks.

    And Anti-recoil posted by TeamDarkness
    You can not be banned for this if you use the trainer properly (in barracks) and close it before joining any lobby.
    Also, keep in mind that VAC bans are delayed bans, so if you have used some shit in 2-3 weeks, you will be banned now.

    This trainer is safe to use, do not spread panic and/or misinformation.
    Last edited by smile286; 04-22-2012 at 05:58 AM.

  6. #51
    kevin1488's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Paranoid
    Anonimouss, for the elite titles and embleems, i tried myself via teamvieuwer on his pc, and i press the button the game was in barracks , he played a match, but they didnt unlock..... do you know what the problem could be? the other things like class changing etc, does work, but he doenst have the elite emblems and some others neither, can someone test it , ? i cant i have them already from another trainer in another version of the game

    EDIT: i tested the wins losses, i have 5000 wins, i wanted to change it to 7500, so i type in the trainer 7500 pressed wins, closed trainer , go ingame play a match, but the wins where still at 5000, did i do anything wrong? grtz
    Last edited by kevin1488; 04-22-2012 at 07:32 AM.

  7. #52
    vnSh's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by kevin1488 View Post
    EDIT: i tested the wins losses, i have 5000 wins, i wanted to change it to 7500, so i type in the trainer 7500 pressed wins, closed trainer , go ingame play a match, but the wins where still at 5000, did i do anything wrong? grtz
    same for me! wins dont save after played match

  8. #53
    InsaneNerd's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    i have used this train in barracks only, not starting any panic. Just telling what i used and how i used.

  9. #54
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    For emblems and titles you need to play a full match

    ---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

    Wins work proper for me




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  10. #55
    SearingWolfe's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Daring
    The titles and emblems are not unlocking for me. I'm trying to unlock specific callsigns in the Callsign Editor, but after several full matches, they still aren't unlocking. Here's what I'm doing, correct me if what I'm doing is wrong: First I hi-light my title or emblem that I want to unlock. Then I tick the Set box and click the Set button. After that I go to the menu and exit the program. I've done that four times in a row, playing two full matches each time. Yet, they still aren't unlocked. What am I doing wrong?!

  11. #56
    kevin1488's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Paranoid
    Like i said, my friend does the same and they arent unlocking for him to, then i tought he was doing something wrong, and i used teamviewer to do it myself on his computer, and it didnt work either, so there has to be a problem with it ;p and the wins arent working either, i tried a few times...., most other things work verry good, mabye an update to 5.2? :-DDD

  12. #57
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    I will have a look at it soon. I just started my schoolday and I'm done in nearly 7 hours.




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  13. #58
    bitzer's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i try to download .NET version 4.0 it all crashes... anyone have an idea why?

  14. #59
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by InsaneNerd View Post
    Got banned

    Used for lvling up (No tokens), weapon lvling, kill streaks.

    And Anti-recoil posted by TeamDarkness
    lvl hacks dont get you banned the just reset your lvl and stats your not gaining anything by hacking lvls apart from getting some guns a little earlyer

  15. #60
    kevin1488's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Paranoid
    Hey anonymouss, is there a way to unlock perm the 2 titles named unstopable and over achiever from the spec ops? unstopable i have already because i finshed all maps over wave 15, but i cant seem to get the last mission on veteran, and i dont find any trainer with a working godmode that doenst makes my game crashes to get the last mission for the title over achiever...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] SearX v5.3
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 38
    Last Post: 05-08-2012, 02:02 PM
  2. [Patched] SearX v5.2
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 85
    Last Post: 05-06-2012, 12:16 PM
  3. [Patched] SearX v5.0
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 28
    Last Post: 04-20-2012, 10:42 AM
  4. [Patched] SearX V4.3
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 52
    Last Post: 04-18-2012, 12:19 AM
  5. [Patched] Advanced Modern Warfare 3 Editor V4.2 [SearX]
    By Eidolon in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 24
    Last Post: 04-12-2012, 12:48 PM