Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
  1. #16
    Alukim's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    an silly question.... i'm an noob =P, can i get banned for use this on Sp?

  2. #17
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Alukim View Post
    an silly question.... i'm an noob =P, can i get banned for use this on Sp?
    No, VAC is not enabled in SP.


    The lines in my Steam are i's

  3. #18
    elementnature's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    262
    Reputation
    10
    Thanks
    105
    This hack is truly amazing. I love it thanks very very much barata and those who helped. 2 Things though:
    Problem #1: Field of view is kind of broken. I used 90 FOV and it crashed my game.
    Problem #2: Super Speed slows me down and makes me unable to move.

    Other than that it's looking great so far!

    Maybe add an aimbot please

  4. #19
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by elementnature View Post
    Maybe add an aimbot please
    Yeah, an aimbot would be awesome But great job anyway...

  5. #20
    barata55's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    12
    Thanks
    2,907
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by elementnature View Post
    This hack is truly amazing. I love it thanks very very much barata and those who helped. 2 Things though:
    Problem #1: Field of view is kind of broken. I used 90 FOV and it crashed my game.
    Problem #2: Super Speed slows me down and makes me unable to move.

    Other than that it's looking great so far!

    Maybe add an aimbot please
    The FOV sometimes crashes the game if not used in-game and if you enabled it in the loading.

    About the Super Speed you have to set a speed with the slider ( normal speed is 190).

    Para os brasileiros:

    Sim ele funciona no Special Ops.

    I havent tested Special Ops Co-op but most of the features should work if you are the host.

    About adding an aimbot... who knows, only time will tell.

    Thats all for now,

    Thanks Barata...

  6. #21
    oscardn's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Very nice trainer!

  7. #22
    Alukim's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks for the answer ^^

  8. #23
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    The Super Speed isn't working here... For some reason, once I activate it, im not able to move anymore

  9. #24
    barata55's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    12
    Thanks
    2,907
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by General Shepherd View Post
    The Super Speed isn't working here... For some reason, once I activate it, im not able to move anymore
    As i said before, you need to select a value first (default is 0), just move the slider(Below the Super Speed Button) and select the desired value, then apply the Super Speed.

    Portuguese:

    Primeiro vc precisa selecionar o valor antes de ativar cara, move o cursor do valor ( embaixo do butao de ON/OFF do super speed), e selecione o valor ai sim vc ativa o Super Speed.

    Thanks Barata...

  10. #25
    EKIKURO123's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ANYONE KNOW HOW TO DO TO ME NOT PROHIBITED THE GAME, WHEN USING THIS HACK, because I had USED A HACK LIKE THIS ERA WITH A wallhack aimbot, wallhack YOO and only used the NORECOIL, AND I banearon), I took a MOAB HACK WITH HELP, NOW THAT MY ACCOUNT banearon ME, BUY ME ANOTHER, AND GIVES ME VERY AFRAID TO USE THIS HACK IN MY NEW ACCOUNT MW3, DO NOT WANT ME PROHIBITED, any recommendations?

  11. #26
    barata55's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    12
    Thanks
    2,907
    My Mood
    Lonely
    Translation please...

    Thanks Barata...

    ---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

    Just made a video with the gameplay of the trainer:



    Thanks Barata...

  12. #27
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by barata55 View Post
    Translation please...

    Thanks Barata...

    ---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

    Just made a video with the gameplay of the trainer:



    Thanks Barata...
    Added the video to the main post.


    The lines in my Steam are i's

  13. The Following User Says Thank You to Nachos For This Useful Post:

    barata55 (04-27-2012)

  14. #28
    stanley2428's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    PA
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Breezy
    it can't find mw3
    Last edited by stanley2428; 04-29-2012 at 12:47 AM. Reason: can't*


    <3


  15. #29
    ricardopwn's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    this ^ /10char

  16. #30
    barata55's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    12
    Thanks
    2,907
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by stanley2428 View Post
    it can't find mw3
    Stanley, can you be more specific? like, it cannot find the mw3 in the status or when you try to activate one option?

    If its only in the status, just ignore it and activate one option when you have loaded the map.

    PS: Im going to release a new version for the trainer wich will contain Money editor and Waves Editor both for survival and might add some other features...

    Thanks Barata...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] MW3 Simple Trainer [Temp Trainer for you Guys]
    By Jorndel in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 05-06-2012, 01:19 PM
  2. [Patched] [UPDATE]Modern Warfare 3 Single Player Trainer +10 for 1.5.388 v1.1
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-2012, 10:13 AM
  3. [Patched] Modern Warfare 3 Single Player Trainer +10 for 1.5.388
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 04-27-2012, 01:36 AM
  4. [Help Request] Trainer Help for MW3 version 1.5.388 Single Player
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-20-2012, 07:17 PM
  5. Problem with trainers mades for CE, help me pls
    By juanitobalde in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2007, 05:31 AM