Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic

    Force Hoster with Scanner [Work Better]

    Well, just added a scanner to it.
    Credit to @master131 for helping me with the scanner. (Using his now, mine is slow)

    Usage:
    1: Start MW3
    2: Press the Scan (Optimal, will just ensure that it scans)
    3: Search For Lobby
    4: Press F8
    5: Enjoy

    Image:

    Scanner:
    Just quick scan the memory for a pattern.
    It will do this auto if you press F8.
    So you don't have to press : Scan

    Scans:
    Force Hoster.rar - Jotti's malware scan
    https://www.virustotal.com/file/0f78...is/1340661507/

    Tutorial in case...
    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by Jorndel; 06-25-2012 at 06:09 PM.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  2. The Following 85 Users Say Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    /*-+. (07-28-2012),aabir (06-28-2012),Absentlyy (07-02-2012),aksel (07-28-2012),Alexjunior100 (06-26-2012),AllanDutch (08-24-2012),arapakos (07-15-2012),AsianRice (08-17-2012),barbariy1 (06-25-2012),Benny D'hoe (06-27-2012),blazeyy (08-17-2012),bloxeris (07-30-2012),CreeperGaming (07-14-2012),csepisaco (07-09-2012),despinson (08-03-2012),divan-G (07-01-2012),DoubleSub (06-29-2012),elh95 (06-26-2012),eLohith (06-30-2012),emmanuelcarter (10-20-2012),fetto65 (06-27-2012),Fussel123 (06-29-2012),fxcaliber (06-26-2012),gamerdude1049 (07-22-2012),Ginti119 (07-14-2012),GoldenEagle (06-26-2012),guirc (07-01-2012),Guthixboss1 (08-18-2012),hardology (07-20-2012),Heiko (06-28-2012),hjs0212 (08-24-2012),illidom (07-07-2012),JacobAssoulin (07-30-2012),jagaran1996 (08-24-2012),jhonan (06-25-2012),Jonnow (08-17-2012),josebet1 (07-25-2012),JPointman (06-28-2012),kaybeaumont (09-02-2012),Kazzae (06-28-2012),Kembatron (07-07-2012),kleeq (08-17-2012),Larity2056 (07-01-2012),Liedson (07-03-2012),maqsoodazam (06-25-2012),[MPGH]MarkHC (06-30-2012),mw3sp (07-16-2012),neque1 (07-10-2012),Nerv Epic (07-18-2012),nik nal (07-12-2012),nomer888 (07-22-2012),ohnej (06-26-2012),oliver632 (06-27-2012),petrelli (06-30-2012),pornös (06-26-2012),PvMxSnow (06-25-2012),rmax59 (07-04-2012),Robert McMan (08-18-2012),Roman65 (08-23-2012),ryushinji (07-21-2012),segerydrth (08-03-2012),sethipoo29 (06-27-2012),sevenxxy (07-02-2012),sgthoppy (07-01-2012),shaggs (06-28-2012),ShitStomper (07-14-2012),shnazzle (08-17-2012),sirwhingealots (08-18-2012),Tacticious✓ (06-27-2012),ticktocktimesup (06-26-2012),tiyophon (08-25-2012),tyguy364 (08-18-2012),viktorkettunen (08-27-2012),walnussmatti (07-17-2012),we pwn (07-25-2012),WeedWaffleZ (07-01-2012),Weho (07-01-2012),wtfazombie987 (06-28-2012),XmaroX (07-07-2012),xrambo (08-17-2012),xShotZz (08-24-2012),xxx999 (07-01-2012),yamapi (06-28-2012),zENesis (07-01-2012),zyloNDK (07-01-2012)

  3. #2
    blanked0's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    42
    My Mood
    Angelic
    Nice
    Il be sure to win without lag now!!

    EDIT: First!
    Thankz Mez Pl1z



    Get Unbelievable Hacking
    Get Unbelievable LeGiT
    Get Kicked For Hacking While Not Hacking
    Use MPGH VIP Hacks
    Get Banned For Hacking
    Get 5 Posts
    Get 10 posts
    Get 20 posts
    Get 30 posts
    Get 50 posts
    Get 100 posts
    Get Myself To Make This List
    Get You To Read It


  4. #3
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,076
    My Mood
    Fine
    Yeah, using the scan function to find the appropriate offset, like I did in my previous versions of my force hoster works way better than having only the offsets where you think its the correct one after 10 game restarts. =)

    Great release.

  5. #4
    5smashfever's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Waiting for better host... Tried cheat engine first and got same result. No one I have talked with had the intelligence to solve this problem so is there anything I could do to prevent this or make it work properly? InB4 make sure you have Open Nat. Inb4 run as admin. I have tried both and they have not helped this. Does anyone else get this? I have a laptop with ethernet, no wireless, even though that might not help anything.

  6. #5
    GoldenEagle's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    CANBERRA BC
    Posts
    317
    Reputation
    102
    Thanks
    97
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by 5smashfever View Post
    Waiting for better host... Tried cheat engine first and got same result. No one I have talked with had the intelligence to solve this problem so is there anything I could do to prevent this or make it work properly? InB4 make sure you have Open Nat. Inb4 run as admin. I have tried both and they have not helped this. Does anyone else get this? I have a laptop with ethernet, no wireless, even though that might not help anything.
    How good is your internet connection? No matter how much you try and force host if your connection isnt up to it IWNet will switch out to another host.
    As the eagle was killed by the arrow winged with his own feather... We often give our enemies the means to destroy us.

    If I helped at all, be a pal and hit thanks And a little rep goes along way!

  7. #6
    5smashfever's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by mstok444 View Post
    How good is your internet connection? No matter how much you try and force host if your connection isnt up to it IWNet will switch out to another host.
    It is high-speed. I get full bars and almost no lag even with out host. I have done some research and the problem is with my UPnP settings(google UPnP test) for hosting and a detailed problem with my network's ports. This seems to be the problem.

  8. The Following User Says Thank You to 5smashfever For This Useful Post:

    GoldenEagle (06-27-2012)

  9. #7
    GoldenEagle's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    CANBERRA BC
    Posts
    317
    Reputation
    102
    Thanks
    97
    My Mood
    Amused
    Well good luck with that one
    As the eagle was killed by the arrow winged with his own feather... We often give our enemies the means to destroy us.

    If I helped at all, be a pal and hit thanks And a little rep goes along way!

  10. #8
    iemandxx's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Erhm why would you want to be host?? The antilag will totally screw you over, unless your connection is absolutely crap.

  11. #9
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by iemandxx View Post
    Erhm why would you want to be host?? The antilag will totally screw you over, unless your connection is absolutely crap.
    For the other Tool out here, that requires that you are host?
    Or just just want to change your kills or God Mode or what ever you would like to do with it

    And as you said, the reduced lag. (It works)
    The most fun part is: Scan for *0* in CE. And the server will be all laggy
    People leave and leave

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  12. The Following User Says Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    GoldenEagle (06-27-2012)

  13. #10
    gaston35's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Don't work for me :s

  14. #11
    Benny D'hoe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amused
    tested it yesterday works fine for me

  15. #12
    Kazzae's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Lurking
    Thanks for this.

  16. #13
    Heiko's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Moscow
    Posts
    88
    Reputation
    14
    Thanks
    639
    My Mood
    Aggressive
    Good Job
    Does it banneble?


  17. #14
    GoldenEagle's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    CANBERRA BC
    Posts
    317
    Reputation
    102
    Thanks
    97
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Heiko View Post
    Good Job
    Does it banneble?
    Writing to memory or having a memory editor open while aplying IS supposedly bannable (according to steam fourms) but I have never heard of it happening. And as this isnt a well-known memory editor (like CE) and only changes the memory values for a very small amount of time it is unlikely.

    ---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

    Quote Originally Posted by gaston35 View Post
    Don't work for me :s
    @gaston, make sure you have the "Force Hoster" window open when you hit F8, else it won't register the command.
    Last edited by GoldenEagle; 06-28-2012 at 07:25 AM.
    As the eagle was killed by the arrow winged with his own feather... We often give our enemies the means to destroy us.

    If I helped at all, be a pal and hit thanks And a little rep goes along way!

  18. #15
    Benny D'hoe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Heiko View Post
    Good Job
    Does it banneble?

    ---> http://www.mpgh.net/forum/404-call-d...nable-not.html <-- here you can find what hacks are bannable or not

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. TRADING aq hack with gurdian WORKING
    By sieko in forum Adventure Quest (AQ) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 16
    Last Post: 01-16-2010, 12:38 PM
  2. I heard that weapon hack with DMG works for warrock philippines
    By beteasta3 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 03-12-2009, 06:55 AM
  3. TRADING aq hacks with gurdian WORKING
    By sieko in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 07-01-2007, 12:21 PM
  4. [Tutorial] How to Avoid the C++ overrun with a Working Bypass
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2007, 06:12 AM
  5. Get TM with UCE Working+Addresses+My CT+Trainer HERE!!
    By poisoner in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 59
    Last Post: 05-07-2007, 10:55 AM