Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 82
  1. #31
    CALiiCO's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    female
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I was just wondering if there would be any way you could add a config file that the program checks, in order to set our own keybinds? I configured Master131's external ESP to be NumPad1-6, and I was hoping there would be a way I could configure yours as well.

    Thanks^^

  2. #32
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,750
    Reputation
    66
    Thanks
    14,360
    My Mood
    Angelic
    Am I the only one that can't get the Rapid Fire to work? Sometimes it fires incredibly fast, but most time it fires slow as hell So IDK whats going on...


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  3. #33
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,118
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by General Shepherd View Post
    Am I the only one that can't get the Rapid Fire to work? Sometimes it fires incredibly fast, but most time it fires slow as hell So IDK whats going on...
    Try reducing the video quality of the game. Try putting everything on normal.

  4. #34
    xDeadSmileX's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    How i can do that?

    ---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------

    Quote Originally Posted by CALiiCO View Post
    I was just wondering if there would be any way you could add a config file that the program checks, in order to set our own keybinds? I configured Master131's external ESP to be NumPad1-6, and I was hoping there would be a way I could configure yours as well.

    Thanks^^
    How can i do that? Can you explain me?

  5. #35
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,750
    Reputation
    66
    Thanks
    14,360
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xDeadSmileX View Post
    How i can do that?

    ---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------



    How can i do that? Can you explain me?
    Changing the config file maybe?

    EDIT:
    Code:
    KEY_STATUS = Keys.NumPad1
    KEY_AIMBOT_ACTIVE = Keys.NumPad2
    KEY_BOXESP = Keys.NumPad3
    KEY_DISTANCE = Keys.NumPad4
    KEY_BOX_SNAPLINE = Keys.NumPad5
    KEY_CROSSHAIR = Keys.NumPad6
    Last edited by MarkHC; 07-04-2012 at 12:52 PM.


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  6. #36
    xDeadSmileX's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Umm the is no config file? Must I create one?

  7. #37
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,750
    Reputation
    66
    Thanks
    14,360
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xDeadSmileX View Post
    Umm the is no config file? Must I create one?
    I thought you were talking about the External ESP... Never Mind :P


    --Posts merged by Blitz at 08:03 PM GMT -6--

    @NightmareTX You said that is recommended to deactivate it between matches... Y U No add a if(IsInGame) /*Do cheat stuff here*/?

    IsInGame offset = 9D5230
    Last edited by MarkHC; 07-04-2012 at 08:15 PM.


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  8. #38
    xDeadSmileX's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    haha no, i'm talking about the Multi-Tools

  9. #39
    rostifaner's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    have not worked this cheat, it hangs on startup

  10. #40
    TTDigital's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Doesn't Work.
    Hack just freezes.

  11. #41
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,750
    Reputation
    66
    Thanks
    14,360
    My Mood
    Angelic
    Sure you have Steam Version of MW3? It works pretty well here (except for the rapid fire)


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  12. #42
    rostifaner's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yes i have steam version MW3

  13. #43
    SEAL_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    126
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Innocent
    could u make one for numberpad 7-0 for the activation? Ii can't seems to activate it with f10 and f8

    ---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

    Sorry numberpad 7,8,9,0 or like insert, delete pg up pg dn key

  14. #44
    cupnoodle's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    the hack just freezes even tho i run as admin (not responding)

    i run the hack as admin
    start up the game
    than the hack status from idless... to attached
    and than after the hack is (not responding)

  15. #45
    NightmareTX_RETIRED's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,240
    Reputation
    57
    Thanks
    15,118
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by cupnoodle View Post
    the hack just freezes even tho i run as admin (not responding)

    i run the hack as admin
    start up the game
    than the hack status from idless... to attached
    and than after the hack is (not responding)
    Try startiing the game first then hack.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] MW3 Swiss Tool (Trainer/Unlocker for SP and MP) [BETA]
    By zer0t3ch in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-2012, 03:08 AM
  2. [Patched] Mw3 Ultimate Server Control Hack for Mw3 [1.7.414]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 63
    Last Post: 05-24-2012, 09:14 AM
  3. [Release]MVBH Multi Tool Beta Release
    By Invidus in forum Visual Basic Programming
    Replies: 22
    Last Post: 05-22-2010, 08:01 AM
  4. [Release] Mini Multi tool with Numpad For Laptop Fix v2 and Mini Afk bot
    By flameswor10 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 23
    Last Post: 04-21-2010, 05:48 AM
  5. [Release] Deathninjak0's Multi-Tool [First]
    By deathninjak0 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 3
    Last Post: 12-07-2009, 07:59 AM