Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,543
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    How about the fact wether or not your using the official MW3 ?
    It should still show that the game was found.
    Bit his remains No Game...


    ---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

    Quote Originally Posted by hellish73 View Post
    1. I ran it as admin - same error.
    2. I never ran it from the rar achive, I extracted it first (I tried running it from the .rar and it still gave me an error).
    3. Tried compatibility mode, no luck.
    4. It says "no game" in red when the game is open.
    Okei, will just quick test the Lite edition :P

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  2. #17
    Randomsheit's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    New Zealand Bro
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    820
    My Mood
    Amused
    Cheers for this Could come in useful ^_^ I'll test it out now!
    Quite newb at C# But keen to learn more

  3. #18
    thommes13's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bored
    Run as adminstrator didn't work, i got the same problem as anybody else :P

  4. #19
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,543
    My Mood
    Angelic
    Bump duo Patch

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  5. #20
    doomexpert's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    question, can other players see you in lobby names and find your real name there? what to do so they dont detect you real name?

  6. #21
    naff99's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    How do you figure out what version of Net.Framework you have, and what website do you go to to update to a newer version?

  7. #22
    dyv's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    73
    nice Jorndel, thanks again for this :3



    btw... does anyone know if there are any FOV changer? working

  8. #23
    inhumane's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Will this work if I'm running Tekno as my launcher?

  9. #24
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Tnx still workin





  10. #25
    BlackLineZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Hi,

    I got an error with the Name Faker, every time when I Press "false" it opens a new window with an error message (look attechment)
    If I click on Next the message quickly disapears and went back after 1-2 seconds.

    I use the Windows 7 64bit version, and my NET.Framework version is 4.0
    And yes I extracted it before I ran it!

    I already tried the following things to fix it:

    I ran it as Admin - Didn't help
    I used the Compatibility mode - No luck


    How can I fix this?

    Thanks,
    BlackLineZ
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Name Faker Error.jpg  

    Last edited by BlackLineZ; 08-25-2012 at 09:53 AM.

  11. #26
    jeffrey625's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Hackingland
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    Dragon Tool is something I seem to stick to for now :P

    -Features-
    -Name Faker
    -Pointers (30)
    -Loading of own Pointers
    -Steal Name
    -Save Name | Save Pointer

    -Usage-
    -Start Game
    -Start Dragon
    -Find the right Pointer (Using True|False Buttons)
    -Enter Fake Name
    -Press: Fake It!

    I got an error...
    Post following info:
    -What you did (That caused the error)
    -Your Operating System (OS, Tested: Win7 64Bit)
    -Your Net.Framework Version (Must be v4 +)

    Log:
    Code:
    There is no log because there have been no older version with log of this current tool
    Creator:
    @Jorndel

    Credit(s):
    @Isaakske (Tested)


    The Tool:

    Image:


    Virus Scans:
    Report: 0/42
    Report 0/20


    Source Code:
    The source is added below. (It's not protected either...)
    This do not mean that leeching or stealing code is allowed.
    If you do so and are to release here you will be hearing from me...
    The source is added for education and learning purpose only.
    (Personal usage is also okay)

    Virus Scans:
    Report: 0/42
    Report: 0/20

    Load Pointers Tutorial
    DETECTABLE? hope not

  12. #27
    MelkorFr's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by BlackLineZ View Post
    Hi,

    I got an error with the Name Faker, every time when I Press "false" it opens a new window with an error message (look attechment)
    If I click on Next the message quickly disapears and went back after 1-2 seconds.

    I use the Windows 7 64bit version, and my NET.Framework version is 4.0
    And yes I extracted it before I ran it!

    I already tried the following things to fix it:

    I ran it as Admin - Didn't help
    I used the Compatibility mode - No luck


    How can I fix this?

    Thanks,
    BlackLineZ
    Exact same case for me today.
    Was working before.
    Now back to Version 5

  13. #28
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,543
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by MelkorFr View Post
    Exact same case for me today.
    Was working before.
    Now back to Version 5
    Try to use the quick fixed version:
    http://www.mpgh.net/forum/569-call-d...se-help.html#9

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  14. #29
    MelkorFr's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Hi Jorndel,

    Thank you again for your valuable time, but no : still the same error on the 1st click on False/No button while using the quick fix (6.2 version).
    I would like to humbly suggest you sort the list of pointers by starting by the ones used in V5.
    Would that make sense ?

    At the same time the Version 5 is working great for me, so no real matter of urgency here !!

    Rgds

    EDIT: Exact same issue when using the Name Faker Lite version on my side.
    Windows 7 64-bits home Premium
    Steam version of MW3 etc ...
    Any other info that would help in your investigation, really feel free to mention it.
    Last edited by MelkorFr; 09-03-2012 at 06:46 AM.

  15. #30
    i69ducks's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheeky
    Thanks! It's working fine for me Windows 7 64 bit

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Source Code] MW3 Name Faker Class (+Dragon Tool)
    By Jorndel in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Coding, Programming & Source Code
    Replies: 31
    Last Post: 06-15-2015, 03:35 AM
  2. [Tutorial] Dragon Tool - Name Faker Load Pointers
    By Jorndel in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2012, 05:21 PM
  3. [Patched] MPGH Name Faker v4.0
    By Jorndel in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 25
    Last Post: 04-17-2012, 09:16 PM
  4. [Patched] MPGH Name Faker V2
    By Coridus in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 04-01-2012, 01:38 PM
  5. [Patched] MPGH Name Faker
    By Jorndel in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 38
    Last Post: 03-16-2012, 11:41 AM