Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 125
  1. #31
    odil12345's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Busy
    Hey, can someone make some ESP for call of duty 4? I don't need aimbot for it or anything else, just ESP. I'm not sure that I'm posting this on the right place. If not, please point me there.

  2. #32
    GoldenEagle's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    CANBERRA BC
    Posts
    317
    Reputation
    102
    Thanks
    97
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by odil12345 View Post
    Hey, can someone make some ESP for call of duty 4? I don't need aimbot for it or anything else, just ESP. I'm not sure that I'm posting this on the right place. If not, please point me there.
    Look here mate: Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks - MPGH - MultiPlayer Game Hacking - Hacks, Cheats, Trainers, Games, Downloads
    As the eagle was killed by the arrow winged with his own feather... We often give our enemies the means to destroy us.

    If I helped at all, be a pal and hit thanks And a little rep goes along way!

  3. #33
    6B73323534's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hi!
    Wazzzzzzup Dude I have seen that u have been uploading alot of hacks and i syrsly love u for it but i was woundering if couldent upload a external for mw2 plz dude i beg u and if u do plz write back to me or just upload it cuz i will be cheacking mw2 hack once a day :P

  4. #34
    odil12345's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Busy
    6B73323534, just go to google and type "mw2 .net external esp v5.2"
    After it, you should choose the first link. It's undetected, but as all of the hacks, USE AT OWN RISK.


    GoldenEagle, I had a lookout there and I didn't found any of ESP hacks. Of course, I have found some of them, but they are REALLY lagging my game. And that's not good.

    ---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

    Also, I want to move the radar to the original radar. So, at the original radar, I can see the enemies coming to me. But the hacked radar is showing the enemies, not the original one. How can I do this? I know that I can move the radar with the numbers in the config but it would be a lot of time until I'll find the way to how to move it there. So, is it possible? (Sorry for my bad english.)

  5. #35
    TheVangsgaard's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Are there high risk to get banned by using this? I only want to use the ESP / Wallhack

  6. #36
    funchkin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey master131 is there a way i can change the aimbot FOV?

    ---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

    Hey master131 is there a way i can change the aimbot FOV sorry if i x2 posted this

  7. #37
    odil12345's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Busy
    TheVangsgaard, as of now, I use this hack for 6 months. And I didn't get banned. So it's safe

    funchkin, I don't know to how to change the FOV, sorry.

  8. #38
    primehunter's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    female
    Location
    501st JFW Barracks
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Been having this strange problem, I ran it in admin too, Redownloaded the program, And even restarted my computer. but i cannot disable the Aimbot,BoxESP, and Triggerbot.. It becomes annoying with the aimbot trying to catch on when i dont want it to? Help?



  9. #39
    kierandavies1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    im not having any luck at all changing the settings lol! ... can anyone recommend what settings to use? great hack btw

    ---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

    Quote Originally Posted by primehunter View Post
    Been having this strange problem, I ran it in admin too, Redownloaded the program, And even restarted my computer. but i cannot disable the Aimbot,BoxESP, and Triggerbot.. It becomes annoying with the aimbot trying to catch on when i dont want it to? Help?
    for some reason, i was having the same problem whilst running another hack (Server controller/nick faker) i have to run this bot on its own :/ so maybe its that?

    ---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

    oh yeah also, is there a way to slow the triggerbot reaction time down? as i will only use this setting for sniper and the bullet totally misses every time it shoots :/

    ---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

    never mind about the last comment!! haha found it ;D

  10. The Following User Says Thank You to kierandavies1234 For This Useful Post:

    primehunter (09-03-2012)

  11. #40
    Slirpa's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    278
    Reputation
    2
    Thanks
    547
    So at all i leave my comment too :> Master F****** Good work!

  12. #41
    primehunter's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    female
    Location
    501st JFW Barracks
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    That was the problem i closed it and it worked fine... Fail on my part thanks.



  13. #42
    CYBER-SNIPA's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    140
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    My Mood
    Cheeky
    Hey Master -
    V3.3 is working very well, so many thanks for sharing your genius and hard work. Just a small request for the next update, as DLC 3 is set to be released on the 8/9 and the game may get patched? Would it be possible to have the players names the same colour as their ESP boxes please? Either as a standard feature or the ability to change their colours in the config file.
    Many thanks
    Last edited by CYBER-SNIPA; 09-03-2012 at 09:56 PM.

  14. #43
    thejoindemand's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    netherlands
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    can u r guys help me? can i also use this that hes gonne autoshoot when he sees the player? or can i configurate that he do only aim headshots or noscopes with rsass? plz i want a hack that i can rsass rapid fire headshot hack.

    ---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------

    master i got a new issue, if u got ur aim dots(those 4 things that u ca spray) if u keep that with the + on the enemy sometimes when u got TRIGGER_BOT_REQUIRE_BOT_KEY = false on its shoots sometimes. and its only need to shoot when i aim on the enemy. plz fix that

  15. #44
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,324
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by thejoindemand View Post
    can u r guys help me? can i also use this that hes gonne autoshoot when he sees the player? or can i configurate that he do only aim headshots or noscopes with rsass? plz i want a hack that i can rsass rapid fire headshot hack.

    ---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------

    master i got a new issue, if u got ur aim dots(those 4 things that u ca spray) if u keep that with the + on the enemy sometimes when u got TRIGGER_BOT_REQUIRE_BOT_KEY = false on its shoots sometimes. and its only need to shoot when i aim on the enemy. plz fix that
    That's the whole point of it, set TRIGGER_BOT_REQUIRE_BOT_KEY to true and it will only shoot when you hold the right-mouse button (ADS button).
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  16. #45
    odil12345's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Busy
    When will ya release patch 3.4? How long we have to wait? Also, will there be the same settings as in MW2 .NET EXTERNAL ESP v5.2?

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] MW3 .NET External ESP v3.3 [1.9.441] Smooth Aim Config v1
    By Goonman1 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 17
    Last Post: 09-14-2012, 05:47 AM
  2. [Patched] MW3 .NET External ESP v3.2 [1.9.441]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 143
    Last Post: 09-01-2012, 03:15 AM
  3. [Patched] MW3 .NET External ESP v3.1 [1.9.441]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 42
    Last Post: 08-25-2012, 09:06 PM
  4. [Patched] MW3 .NET External ESP v3.0 [1.9.441]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 117
    Last Post: 08-24-2012, 06:59 PM
  5. [Patched] MW3 .NET External ESP v2.13 [1.9.441]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 157
    Last Post: 08-22-2012, 02:06 PM