Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 328
  1. #181
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,331
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by milkmade View Post
    English

    Also, I don't know if this is normal, but every time I've loaded the game up since 448, I've gotten

    Did some research, that error is normally from prestige hacking or stat hacking. As for the other problem, I'm looking into it with the file you've provided. Will report back if I find anything interesting.

    EDIT - Well, just had a look. The addresses are OK and the version is correct meaning it should be detecting that you are in-game, it must be something to do with your graphic card or something.... What exactly, well I'm not sure.
    Last edited by master131; 09-21-2012 at 01:02 AM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  2. #182
    Instrumental's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Global
    Posts
    1,220
    Reputation
    59
    Thanks
    705
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by milkmade View Post
    English

    Also, I don't know if this is normal, but every time I've loaded the game up since 448, I've gotten

    I'm familiar with this error and it happens when u wrongly edited or overwritten ur player stats like:win,loose,accuracy,prestige etc, etc in barracks by hacking. not because of master131's hack but u don't have to worry coz it will not create any problem in game or with game hacks.

  3. The Following User Says Thank You to Instrumental For This Useful Post:

    AsianRice (09-21-2012)

  4. #183
    MilkoLP's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Brooding
    Hello,I'm pretty noobish when it comes to the hacking, so I need to ask, how do you turn on autoaimbot? I mean that thing when the hack shoots through the walls without aiming down the sights, and spinning like crazy to shoot behind yourself etc.? Thanks in advance.

  5. #184
    NadeHouse's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    whitespace
    Posts
    337
    Reputation
    55
    Thanks
    2,126
    My Mood
    Daring
    Compatability checks:

    Tested on the following OS:
    Windows 8 CP x64
    Windows 8 RP x64
    Both working, add to list if u want





  6. #185
    AsianRice's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    In My Girls Pants :3
    Posts
    268
    Reputation
    12
    Thanks
    213
    My Mood
    Angelic
    Im surprised it still works.. ._.

  7. #186
    THOR_76's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    But I'm French and my aimbot does not work perfectly and the rest English is not my thing I use the
    translator

  8. #187
    nikkin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Russian Federation>Saint-Petersburg
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Cold
    The aimbot don't normal work.....

    ---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

    Здесь русский понимают? (извините за спам)

    ---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

    Quote Originally Posted by THOR_76 View Post
    But I'm French and my aimbot does not work perfectly and the rest English is not my thing I use the
    translator
    Me too,i'm forgein human,but i can write the messages and dont use the translator)


    Sorry for my english :3

  9. #188
    THOR_76's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I could change anything for aimbot that works without any lag

    Code:
    // ----------------------------------------------------
    // Settings file for MW3 .NET External ESP by master131
    // ----------------------------------------------------
    
    // How often in milliseconds to render/draw on the overlay.
    // Decreasing will make it render faster but will use more
    // CPU power. Increasing will do the opposite. Play around
    // with this to optimize the performance of the hack.
    RENDER_INTERVAL = 25
    
    // Overrides the name used to create the executable in the temporary
    // directory. Leave this empty to let the Launcher randomly generate
    // a name but if your Anti-Virus does not like it, give it a name 
    // and then add the file to exclusions when it detects it as a virus again.
    // An example would be "abc123", remember to add the quotes.
    EXECUTABLE_NAME =
    
    // ------------------------- Graphical Settings -------------------------
    // All colors are in an 0xAARRGGBB format
    // AA = Alpha, RR = Red, GG = Green, BB = Blue
    
    // The quality of all text used in the hack, valid values are:
    // Default, Antialiased, ClearType or ClearTypeNatural
    // Use ClearType or ClearTypeNatural for better looking text.
    TEXT_QUALITY = Default
    
    // ---------- ESP Colors ----------
    COLOR_FRIENDLY = 0x7F0000FF
    COLOR_ENEMY = 0x7FFF0000
    COLOR_DEAD = 0x7F7F7F7F
    COLOR_SENTRY = 0x7F00B050
    COLOR_PLANE = 0x7F880088
    
    // ---------- ESP Settings ----------
    ESP_BOX_WIDTH = 2
    ESP_PLANE_SENTRY_ENABLE = true // Set to false to disable plane and sentry detection, will use less CPU.
    
    // ---------- Crosshair Settings ----------
    CROSSHAIR_SIZE = 10
    CROSSHAIR_WIDTH = 2
    CROSSHAIR_COLOR = 0xCCFF1111
    
    // ---------- Text Settings ----------
    COLOR_PLAYER_NAME = 0x7FFFFFFF
    PLAYER_NAME_FONT = "Arial"
    PLAYER_NAME_SIZE = 14
    
    // ---------- Aimbot Settings ----------
    COLOR_BOT_DOT = 0x7FFFFFFF
    BOT_DRAW_DOT = true // Set this to false to hide the aimbot dot.
    
    // ---------- Status Settings ----------
    STATUS_COLOR_ACTIVE = 0xFFFFCC00
    STATUS_COLOR_INACTIVE = 0xFF777777
    STATUS_COLOR_LINE = 0xAF000000
    
    // ---------- Status Labels ----------
    F1_LABEL = "display"
    F2_LABEL = "aimbot"
    F3_LABEL = "box esp"
    F4_LABEL = "distance"
    F5_LABEL = "snapline"
    F6_LABEL = "crosshair"
    F7_LABEL = "radar"
    F8_LABEL = "triggerbot"
    
    // ---------- Distance ESP ----------
    DISTANCE_ESP_UNIT =  0.03048 // Use 0.03048 for meters, or 0.1 for ft
    DISTANCE_ESP_UNIT_NAME = "m" // Use either "m" or "ft"
    
    // ---------- Radar/Mini-map ----------
    MAP_COLOR_BACK = 0x44000000
    MAP_COLOR_BORDER = 0x7F0000FF
    MAP_COLOR_ME = 0xFF00FF00
    MAP_COLOR_FRIEND = 0xFF4444FF
    MAP_COLOR_ENEMY = 0xFFFF4444
    
    RADAR_SIZE = 160 // The size of the radar in pixels.
    RADAR_CENTER_X = 0 // The offset of the radar's X axis from the center of the screen.
    RADAR_OFFSET_Y = 30 // The offset of the radar's Y axis from the top of the screen.
    RADAR_RANGE = 50 // The scale divider for the radar, the higher the number is, the closer the players are. Note this is only used when the map is not supported.
    RADAR_MAP_SHOW = true // Set to false to hide the map from the radar.
    RADAR_MAP_BLENDING = 0xDF7F7F7F // The blending color for the radar map.
    
    // ------------------------- Aimbot Settings -------------------------
    
    // The maximum distance in pixels that the mouse is allowed to move from the center of the screen.
    BOT_MAX_DIST = 200 // Set this to -1 to ignore any distance restrictions.
    
    // This will reduce the huge "hop" distance after you kill a player to make it look more realistic.
    BOT_MAX_HOP_DIST = 50 // Set this to the same number as BOT_MAX_DIST to disable.
    
    // The maximum amount of pixels the aimbot is allowed to aim off the target.
    // This will make the aimbot aim wildly. Might make it not look so obvious that you're hacking.
    BOT_MAX_JITTER = 0
    
    // The speeds for the aimbot, the explanation for them are as follows:
    // BOT_SPEED_1 refers to the aimbot speed when you've JUST aimed at a player
    // (which is initially a little slow) but as a certain amount of frames have passed
    // (BOT_SPEED_TICK_1), the next speed is activated (BOT_SPEED_2) and after BOT_SPEED_TICK_2
    // frames have passed, the speed stays at BOT_SPEED_3. Feel free to fiddle with this.
    BOT_SPEED_1 = 6
    BOT_SPEED_TICK_1 = 7
    BOT_SPEED_2 = 3
    BOT_SPEED_TICK_2 = 15
    BOT_SPEED_3 = 1.8
    
    // The height from the player's feet to aim at depending on the pose.
    // Set BOT_STAND_Z to 55 for more headshots, just note that this can
    // unbalance your stats and make it very obvious that you are hacking.
    BOT_STAND_Z = 48
    BOT_CROUCHED_Z = 38
    BOT_PRONE_Z = 10
    
    // ------------------------- Triggerbot Settings -------------------------
    
    // The amount of frames that have to pass before firing another bullet.
    TRIGGER_BOT_FIRE_INTERVAL = 2 // Decrease to fire faster.
    TRIGGER_BOT_REQUIRE_BOT_KEY = true // Set to false to be able to just hover over enemies and shoot automatically.
    
    // ------------------------- Hotkey Settings ------------------------- 
    // For a list of key names, please refer here:
    // Keys Enumeration (System.Windows.Forms)
    // You can also map multiple keys to an option, just make to to seperate them using a semi-colon.
    // If you wish to disable a feature completely, use None.
    // Example: KEY_STATUS = None
    
    KEY_STATUS = F1
    KEY_AIMBOT_ACTIVE = F2
    KEY_BOXESP = F3
    KEY_DISTANCE = F4
    KEY_BOX_SNAPLINE = F5
    KEY_CROSSHAIR = F6
    KEY_RADAR = F7
    KEY_TRIGGERBOT = F8
    
    KEY_TRIGGER_BOT_KEY = RButton // The key that is held down to activate the triggerbot, can be the same as KEY_BOT.
    KEY_TRIGGER_BOT_FIRE_KEY = H // The key that is pressed to fire when triggerbot is active, only 1 key is allowed.
    KEY_BOT = RButton;Home // The key that is held down to activate the aimbot.
    Last edited by MarkHC; 09-22-2012 at 06:42 PM. Reason: Added Code tags to clean up the post :)

  10. The Following User Says Thank You to THOR_76 For This Useful Post:

    Usherthehacker (09-21-2012)

  11. #189
    max.pliva's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    aT home whit some n()()bS!!!
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    aimbot doesn't work by me

  12. #190
    jusikapide's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bitchy
    mw3 wire does detect it? by esl?

  13. #191
    Fruchttiger's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is it possible, that the aimbot only aim if the enemie is visible? It looks sometimes really conspicuous when I killed a player and the weapon move to the left side, but there's no one. ^^ sry if there are problems to understand what I want to say. :s

  14. #192
    hosc's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    aim feature

    you could add a feature to aim at the enemy closer to you based on distance not on crasshair
    good hack btw

  15. #193
    milkmade's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by master131 View Post


    Did some research, that error is normally from prestige hacking or stat hacking. As for the other problem, I'm looking into it with the file you've provided. Will report back if I find anything interesting.

    EDIT - Well, just had a look. The addresses are OK and the version is correct meaning it should be detecting that you are in-game, it must be something to do with your graphic card or something.... What exactly, well I'm not sure.
    Thanks for checking; my graphics card looks fine though...



    This radar is drawn during the frames of a weapon switch or when I go into the escape menu whilst switching weapons.

  16. #194
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by milkmade View Post
    Thanks for checking; my graphics card looks fine though...



    This radar is drawn during the frames of a weapon switch or when I go into the escape menu whilst switching weapons.

    Redownload maybe?

  17. #195
    MilkoLP's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Brooding
    I swear to God I'm frickin' retarded for this :/ . I just can't do it. Sad truth is that is easier to play without it then with for me. How do you guys do it, to just run around, head-shooting everything, and have that autospin so you dont need to manualy aim on the enemy?!

Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] MW3 .NET External ESP In Depth Tutorial V2
    By tylergott in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2013, 11:02 AM
  2. [Patched] MW3 .NET External ESP v2.13 [1.9.441]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 157
    Last Post: 08-22-2012, 02:06 PM
  3. [Patched] MW3 .NET External ESP v2.12 [1.9.433]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 1663
    Last Post: 08-17-2012, 01:17 PM
  4. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  5. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM