Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 118
  1. #76
    pohustla's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    steam?

    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Bad internet, laggy connection, non-popular gamemode ... Idk My NAT is Moderate and lobby gets full within 10 seconds, rlly depends on a lot of things ...
    Can you use this on steam online matches?

    ---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

    Also when do you force host? before going into lobby or after in lobby?

  2. #77
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by pohustla View Post
    Can you use this on steam online matches?

    ---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

    Also when do you force host? before going into lobby or after in lobby?
    Its made for Steam MW3 MP ... And just put Auto Force Host on, that way ull always be the host, or press F8 after u pressed a gamemode to find ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  3. #78
    Gtwow's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused
    Does this work for dedicated servers?

  4. #79
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Gtwow View Post
    Does this work for dedicated servers?
    Already answered, u cant force host on dedis , so only namefaker will work :S
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  5. #80
    kekotr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    High Exp it's not working properly. I mean, you gain a lot of XP while in game, you go to level 80, but when you go back to lobby, it's the same as you didn't get any extra XP. Do you have any idea why?

  6. #81
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by kekotr View Post
    High Exp it's not working properly. I mean, you gain a lot of XP while in game, you go to level 80, but when you go back to lobby, it's the same as you didn't get any extra XP. Do you have any idea why?
    High Exp never saved. (the 120K Exp/kill one) The one with 400 Exp / Kill works perfectly doh, and saves ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  7. #82
    kekotr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    High Exp never saved. (the 120K Exp/kill one) The one with 400 Exp / Kill works perfectly doh, and saves ...
    How do I enable this 400 Exp then?

  8. #83
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by kekotr View Post
    How do I enable this 400 Exp then?
    Click the High Exp Button before joining a room ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  9. #84
    kekotr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Click the High Exp Button before joining a room ...
    Now I am confused. If I press High Exp button before join a lobby I should get 400 Exp each kill that will count to get prestige, but if I press the button after joining a lobby will give much more without counting.

    So I did press the button, and after look for a lobby. It's not working...

  10. #85
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by kekotr View Post
    Now I am confused. If I press High Exp button before join a lobby I should get 400 Exp each kill that will count to get prestige, but if I press the button after joining a lobby will give much more without counting.

    So I did press the button, and after look for a lobby. It's not working...
    Ill make it simple then ...
    1. Start MW3
    2. Start my hack
    3. Click the auto-force host button
    4. Click the High Exp button
    5. Search a lobby
    6. Get 4x regular Exp
    Hooe this helps ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  11. #86
    kekotr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Ill make it simple then ...
    1. Start MW3
    2. Start my hack
    3. Click the auto-force host button
    4. Click the High Exp button
    5. Search a lobby
    6. Get 4x regular Exp
    Hooe this helps ...
    We have a little trouble here.

    It seems that your force host doesn't put 18 slots in TDM mode. I tried more than 1 time, it doesn't allow more than 12 slots for TDM. So is needed use another force host to enable 18 slots. I am using ModderAlpha. So:

    1 - started MW3
    2 - started modderalpha 18 slots
    3 - started your cheat
    4 - set "Auto Force Host" (in your tool too)
    5 - set High Exp Lobby
    6 - find a lobby.

    Conclusion: It's not working. When we kill someone, it gives us +60.400 points and not 400. This 60.400 points doesn't take effect in our level.

    I am sorry if I am doing something wrong, but it seems that is not working properly or I am not doing in the right way.

  12. #87
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by kekotr View Post
    We have a little trouble here.

    It seems that your force host doesn't put 18 slots in TDM mode. I tried more than 1 time, it doesn't allow more than 12 slots for TDM. So is needed use another force host to enable 18 slots. I am using ModderAlpha. So:

    1 - started MW3
    2 - started modderalpha 18 slots
    3 - started your cheat
    4 - set "Auto Force Host" (in your tool too)
    5 - set High Exp Lobby
    6 - find a lobby.

    Conclusion: It's not working. When we kill someone, it gives us +60.400 points and not 400. This 60.400 points doesn't take effect in our level.

    I am sorry if I am doing something wrong, but it seems that is not working properly or I am not doing in the right way.
    I was told the XP Boost was patched :S

    Anyway, from what I think, he uses only 1 address for the force host.
    It changes from time to time. It's like 3 or 4 of them total.

    The ModderAlpha mostly like use a patter scanner. Why it always makes the run

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  13. #88
    kekotr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    I was told the XP Boost was patched :S

    Anyway, from what I think, he uses only 1 address for the force host.
    It changes from time to time. It's like 3 or 4 of them total.

    The ModderAlpha mostly like use a patter scanner. Why it always makes the run
    Let me see if I got. There is the XP boost (that you got 60.000 and doesn't make any difference for your level) but there is also the 400 XP each kill that will count for your level.

    Is that right?!

  14. #89
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by kekotr View Post
    We have a little trouble here.

    It seems that your force host doesn't put 18 slots in TDM mode. I tried more than 1 time, it doesn't allow more than 12 slots for TDM. So is needed use another force host to enable 18 slots. I am using ModderAlpha. So:

    1 - started MW3
    2 - started modderalpha 18 slots
    3 - started your cheat
    4 - set "Auto Force Host" (in your tool too)
    5 - set High Exp Lobby
    6 - find a lobby.

    Conclusion: It's not working. When we kill someone, it gives us +60.400 points and not 400. This 60.400 points doesn't take effect in our level.

    I am sorry if I am doing something wrong, but it seems that is not working properly or I am not doing in the right way.
    My tool enables u to chose the max # of players, just go to server control , click on the textbox , fill in 18 , and click on the "Max. Players" button while searching for a game. I thought a button with "Max. Players" as a text was pretty self-explaining. Now , about the high Exp, its indeed patched, as in, when u use 60k+ etc , it doesnt even appear ... Atleast when i tested it ... If high exp worked for one reason or another (and it doesnt) u should get 60k/kill again.

    ---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------

    Quote Originally Posted by kekotr View Post
    Let me see if I got. There is the XP boost (that you got 60.000 and doesn't make any difference for your level) but there is also the 400 XP each kill that will count for your level.

    Is that right?!
    Yes thats right, but the 60k/kill is impossible to get ... Its patched ... My hack should only give u 400 exp/kill ... Ill look into it i guess.

    ---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    I was told the XP Boost was patched :S

    Anyway, from what I think, he uses only 1 address for the force host.
    It changes from time to time. It's like 3 or 4 of them total.

    The ModderAlpha mostly like use a patter scanner. Why it always makes the run
    High Exp is indeed patched ... Idk how he still gets 60k ... Wich btw never saved, just for fun
    You thought wrong for once i use the 4 right adresses, works flawless for steam. But force host and max players are indeed a dirferent button ... Not every hack puts max players on 18 by default, mine gives u a choice ...


    EDIT : Indeed ... High Exp is working ...
    Ill add two different buttons in my next hack ...
    Last edited by Horror; 09-29-2012 at 03:57 AM.
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  15. #90
    Jimmy Starr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When option of choosing match type and score will be working? I really want it

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] MW3 MINI Ultimate Server Control Hack! <3 [1.9.448 compatible]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 62
    Last Post: 10-06-2012, 11:47 AM
  2. [Patched] MW3 MINI Ultimate Server Control Hack! <3 [1.9.441] by FROSTZORN! [UPDATE]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 47
    Last Post: 09-13-2012, 08:45 AM
  3. [Patched] MW3 MINI Ultimate Server Control Hack! <3 [1.9.433] [UPDATE]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 49
    Last Post: 08-17-2012, 12:15 PM
  4. [Patched] Mw3 Ultimate Server Control Hack for Mw3 [1.7.414]
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 63
    Last Post: 05-24-2012, 10:14 AM
  5. [Patched] Mw3 Ultimate Server Control Hack !!!!!
    By Frostzorn in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 75
    Last Post: 03-22-2012, 01:22 AM

Tags for this Thread