View Poll Results: Do you like the new hack ?

Voters
140. This poll is closed
  • I like the new name !

    93 66.43%
  • I don't like the name ...

    11 7.86%
  • I like the new options !

    86 61.43%
  • I don't like the new options ...

    7 5.00%
  • I don't like anything about it !

    5 3.57%
Multiple Choice Poll.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 184
  1. #136
    reeceurnot's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can someone please tell me what i'm doing wrong? I download and extract the hack fine, I run MW3 in window mode, run the hack as an admin and it seems to work great. I then fake my name and set the score limit and game type etc. I try to find a lobby and it never puts me as host, I am always joining in on lobbies and games. None of the features work for me because im not host. Yes, I DO activate force host before I search for a match, and it says that it's active. I have tried to make this hack work for 2 days now and Im about 15 failures in. I have watched and mimiced the video step by step multipul times and it just doesn't make me host. Please help.

  2. #137
    .Suicide's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Where I Won't Be Found.
    Posts
    316
    Reputation
    11
    Thanks
    473
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by reeceurnot View Post
    Can someone please tell me what i'm doing wrong? I download and extract the hack fine, I run MW3 in window mode, run the hack as an admin and it seems to work great. I then fake my name and set the score limit and game type etc. I try to find a lobby and it never puts me as host, I am always joining in on lobbies and games. None of the features work for me because im not host. Yes, I DO activate force host before I search for a match, and it says that it's active. I have tried to make this hack work for 2 days now and Im about 15 failures in. I have watched and mimiced the video step by step multipul times and it just doesn't make me host. Please help.
    make sure your nat is open.
    oh and yea, the force host option has been a little buggy. i could use it yesterday a few times and then it goes all wrong. its not forcing host for me today, and i got to use another tool to make me the host. and, this makes me not able to use the "invincible function hotkey" which i love the most.

  3. #138
    tekkno's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    I cannot seem to get the fake your name thing to work :l

  4. #139
    Kenroy Brown's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    121
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by tekkno View Post
    I cannot seem to get the fake your name thing to work :l
    You got to use exactly 15 character: eg. killThenAllDead. Some special characters might not work: eg. head_Shot*(^_^)
    Last edited by Kenroy Brown; 10-07-2012 at 03:25 AM.

  5. #140
    rawr im a tiger's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    On the edge of Sanity
    Posts
    238
    Reputation
    40
    Thanks
    1,017
    My Mood
    Angelic
    @Isaakske, how come the user has to enter 15 chars? Couldn't you just pad it with spaces?

  6. #141
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by rawr im a tiger View Post
    @Isaakske, how come the user has to enter 15 chars? Couldn't you just pad it with spaces?
    Well i know its kind of a native way to do it, but it has to be some sort of specifik length. Ill explain a bit how the hotkeys work.
    Timer1.Tick
    {
    If getasynckeystate(key.f5)
    {
    If (readstring(adressnameplayer1, 15) == textbox1.text)
    {
    //godmode player 1
    }
    Etc etc
    I cant read a string if i dont define its length ... Thats kindof my prob xD and i cant try every length there is, so people just have to use a set amount of 15 chars ...
    And ill test with spaces ... lemme see ... Ill post results

  7. #142
    MaddoxXx's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    DirectX , .NET framework , new PC
    I have the newest DirectX 11, also the NET. Framework 4 and I have a new PC yesterday that runs BF3 ultra easy.

  8. #143
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Singularity View Post
    Walking yet awesome, now get those other models to work
    Well i can technicly change into any model that appears on the map ur on (eg that giatn plane in terminal ? If u play terminal u can transform into that) but Jet appears in every map and i thought it was the coolest

    ---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

    Quote Originally Posted by MaddoxXx View Post
    I have the newest DirectX 11, also the NET. Framework 4 and I have a new PC yesterday that runs BF3 ultra easy.
    Run steam and hack as admin ... I rlly dont know, it doesnt crash for me , so idk the solve for your problem
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  9. #144
    MaddoxXx's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Run steam and hack as admin ... I rlly dont know, it doesnt crash for me , so idk the solve for your problem
    Oke in ieder geval bedankt voor je hulp, bij mijn oude i3 laptop deed de hack het wel ben ik over gegaan naar PC maar helaas loopt die elke keer vast :'(

  10. #145
    rawr im a tiger's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    On the edge of Sanity
    Posts
    238
    Reputation
    40
    Thanks
    1,017
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Well i know its kind of a native way to do it, but it has to be some sort of specifik length. Ill explain a bit how the hotkeys work.
    Timer1.Tick
    {
    If getasynckeystate(key.f5)
    {
    If (readstring(adressnameplayer1, 15) == textbox1.text)
    {
    //godmode player 1
    }
    Etc etc
    I cant read a string if i dont define its length ... Thats kindof my prob xD and i cant try every length there is, so people just have to use a set amount of 15 chars ...
    And ill test with spaces ... lemme see ... Ill post results
    It's probably a good idea to keep track of players via clientnum and not name. Also, you can use string.Trim() to reduce a 15 char string down to its true size.
    Last edited by rawr im a tiger; 10-07-2012 at 06:12 AM.

  11. #146
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by rawr im a tiger View Post
    It's probably a good idea to keep track of players via clientnum and not name.
    Well thats something i gotta learn then ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  12. #147
    Larity2056's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    UDF 2457
    Posts
    2,498
    Reputation
    188
    Thanks
    671
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Well i can technicly change into any model that appears on the map ur on (eg that giatn plane in terminal ? If u play terminal u can transform into that) but Jet appears in every map and i thought it was the coolest

    ---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------


    Run steam and hack as admin ... I rlly dont know, it doesnt crash for me , so idk the solve for your problem
    I tough that was a part of the map

  13. #148
    Threadstarter
    There are no strings on me.
    Former Staff
    Premium Member
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Singularity View Post

    I tough that was a part of the map
    I can transform into a building ... Your point is ... ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  14. #149
    @AK-47@'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Ukraine
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Nice//Nice///Nice

  15. #150
    gulleg's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Sneaky
    First i wanna say its a really nice hack but i have a problem...

    when i play with friends i doint get the host but one of my friends does, even when i have "Auto force hosting" on... please help me!

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] MW3 Server Control Hack [1.9.448] [Updated]
    By Horror in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 117
    Last Post: 10-03-2012, 02:19 PM
  2. [Patched] Mw3 Stat Hack/Multihack - 1.9.448 Compatible
    By Flitchit in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 35
    Last Post: 09-24-2012, 11:27 AM
  3. (release)!!!*!!!*@!! for 5 mins dream hack v2 and bypass
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 39
    Last Post: 07-19-2007, 01:14 AM
  4. (release) prox32's dream hack
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 07-15-2007, 07:27 PM
  5. Prox32's dream hack v2
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 21
    Last Post: 07-15-2007, 02:55 PM

Tags for this Thread