Page 28 of 33 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 486
  1. #406
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Foliso View Post
    Happens the same with me.. It used to work perfectly but now..
    What's happening? o:
    You sure you didnt download 3.6 and forget to go back to 3.5 after the last update was recalled. When you run it and the black command box comes up what version does it say?

  2. #407
    Foliso's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Slaytanic View Post
    You sure you didnt download 3.6 and forget to go back to 3.5 after the last update was recalled. When you run it and the black command box comes up what version does it say?
    It says : Modern Warfare 3 .NET External v3.5 by master131

    Idk if is this what you were asking for ^^

  3. #408
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Foliso View Post
    It says : Modern Warfare 3 .NET External v3.5 by master131

    Idk if is this what you were asking for ^^
    That is what I was asking. Did you read through the entire thread and try all the troubleshooting steps i posted on previous pages for other users? If none of that worked, I dont know what to tell you, it works great for me still.

  4. #409
    xightan's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Goofy
    nice hack , good job and keep up the good work!
    (¯`'•.¸(¯`'•.¸, _________________ , .•'´¯) .•'´¯)
    (¯`'•.¸(¯`'•.¸««««««««««««»»»»»»»»»»»¸.•'´¯).•'´¯)
    --==>>>---> MPGH<---<<<==--
    (_¸.•'´(_¸.•'´««««««««««««»»»»»»»»»»»`'•¸_)'•.¸_)
    (_¸.•'´(_¸.•'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `'•.¸_)`'•.¸_)

  5. #410
    rezzax's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    I had the same problem, all I did was disabling my anti-virus program and its working

  6. #411
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by rezzax View Post
    I had the same problem, all I did was disabling my anti-virus program and its working
    Part of the troubleshooting steps i keep telling people.

  7. #412
    CleverDisguisedperson's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by ophion1 View Post
    i have a problem.. i go into the game after the external esp says its waiting for mw3.. then i go into a game and theres nothing there, nothing happens if i do an f- button an dnothing happens if i hold down right click.. do i have to run minimized or something?
    You have to run it in windowed mode you can run it with no border windowed and just alt esc and everything is beautiful. If it minimizes the hack and you cant see the boxes anymore, just clikc on the window again.

  8. #413
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by CleverDisguisedperson View Post
    You have to run it in windowed mode you can run it with no border windowed and just alt esc and everything is beautiful. If it minimizes the hack and you cant see the boxes anymore, just clikc on the window again.
    Hold up ... you mean actually reading the release post could help them?

  9. #414
    iFile_shift's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    HEy thanks for the working ESP / aimbot use it all the time.

  10. #415
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    Hello, dont work for me please help!! its say "Windows Aero Is currently not enabled/available on this system! HELP!
    See picture!!
    http://www.mpgh.net/forum/attachment...3-dontwork.jpg
    Last edited by Durham; 11-28-2012 at 02:05 PM.

  11. #416
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic

    PLEASE HELP!

    Please help!!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    dontwork.jpg  


  12. #417
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Durham View Post
    Please help!!
    The error message is pretty straight forward.... You don't have Aero Enabled.


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  13. #418
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    How im enabled it? im need to start my computer white "explorer.exe" cuz im got black screen virus;(

    ---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

    I've played with the cheating but now does it not? what should I do??

  14. #419
    Lulz$ecurity's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Kaesong
    Posts
    721
    Reputation
    15
    Thanks
    177
    Quote Originally Posted by Durham View Post
    How im enabled it? im need to start my computer white "explorer.exe" cuz im got black screen virus;(

    ---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

    I've played with the cheating but now does it not? what should I do??
    could you please check your grammar? I don't know what you're saying at all.

  15. #420
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Durham View Post
    Hello, dont work for me please help!! its say "Windows Aero Is currently not enabled/available on this system! HELP!
    See picture!!
    http://www.mpgh.net/forum/attachment...3-dontwork.jpg
    Perhaps you could search for how to enable aero ...

Page 28 of 33 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] MW3 .NET External ESP In Depth Tutorial V2
    By tylergott in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2013, 11:02 AM
  2. [Help Request] help info MW3 .NET External ESP v3.5 [1.9.453]
    By enkenk in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 12
    Last Post: 12-13-2012, 01:20 AM
  3. [Patched] MW3 .NET External ESP v2.12 [1.9.433]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 1663
    Last Post: 08-17-2012, 01:17 PM
  4. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  5. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM