Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    snusmaxen123's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    sup. can u make so i can press like f4 to teleport to saved position and other teleports like f5 f6 f7 it will be better with that then tabbing out to teleport all to one

  2. #17
    Nordiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    61
    Thanks
    701
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Squidfather View Post
    When I try and force host, it just puts me in a game all by myself...
    Only one time clicked? sometime this happen but should not always ...
    Else I really dont know

    Quote Originally Posted by snusmaxen123 View Post
    sup. can u make so i can press like f4 to teleport to saved position and other teleports like f5 f6 f7 it will be better with that then tabbing out to teleport all to one
    Yep I can do this, may in the next version but this will take some time... sorry

  3. #18
    Squidfather's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    I tried it 10 times, every single time it just said "Looking for best host" and put me in a game by myself.

  4. #19
    noobkilla1337's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    female
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    not bad i like it!

  5. The Following User Says Thank You to noobkilla1337 For This Useful Post:

    Nordiii (01-15-2013)

  6. #20
    Nordiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    61
    Thanks
    701
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Squidfather View Post
    I tried it 10 times, every single time it just said "Looking for best host" and put me in a game by myself.
    Does this happen with other force host tools too?

  7. #21
    Squidfather's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    Yes, oddly enough.

  8. #22
    Nordiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    61
    Thanks
    701
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Squidfather View Post
    Yes, oddly enough.
    Sorry but then I really don't know may a bad internet connection :/

  9. #23
    Squidfather's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Nordiii View Post
    Sorry but then I really don't know may a bad internet connection :/
    http://www.speedtest.net/result/2438558041.png

    Not sure 'bout that.
    Last edited by Squidfather; 01-15-2013 at 01:08 PM.

  10. #24
    ocutinom's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Who Know ???
    Posts
    224
    Reputation
    86
    Thanks
    41
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Squidfather View Post
    I tried it 10 times, every single time it just said "Looking for best host" and put me in a game by myself.
    No matter what server control hack did u use once u go into a match you start by your self and once you are in the match the people start joining you game but when you can change the lobbie capacity and that can help , maybe give u extra time to otrers join you game before start

  11. #25
    Squidfather's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    People DON'T start joining the game, though.

  12. #26
    ocutinom's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Who Know ???
    Posts
    224
    Reputation
    86
    Thanks
    41
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Squidfather View Post
    People DON'T start joining the game, though.
    Yes sometimes take to long or is fast that depend on what can of game are u tryng to host , and dont forgot to make sure ur nat type is open and not moderate or strict and run the hack as admin

  13. #27
    Dabnat20's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Aus
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    Nice Works well

  14. The Following User Says Thank You to Dabnat20 For This Useful Post:

    Nordiii (01-16-2013)

  15. #28
    Squidfather's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    That might be it! My NAT type is moderate! How do I change that?

  16. #29
    Nordiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    61
    Thanks
    701
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Squidfather View Post
    That might be it! My NAT type is moderate! How do I change that?
    Open all ports , google it
    But I play with moderate too so it should work not as good as it would with Open

    Start as Admin disable windows firewall (this was often a problem for me) may disable your Antivirus programm

  17. #30
    ocutinom's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Who Know ???
    Posts
    224
    Reputation
    86
    Thanks
    41
    My Mood
    Aggressive
    to make your nat open u can unplug your router from the wall for about 15 or 30 seconds is the easy way .
    Last edited by ocutinom; 01-16-2013 at 04:11 PM.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Nordiii`s Mw3 Server Controll v1.2 [1.9.461]
    By Nordiii in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 34
    Last Post: 03-21-2013, 09:58 AM
  2. [Discussion] VIDEOTEST Nordiii's MW3 Server controll v1.1
    By MrNemesis2612 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 02-06-2013, 10:22 AM
  3. [Outdated] Nordiii`s Mw3 Server Controll [1.9.461]
    By Nordiii in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 01-05-2013, 03:03 PM
  4. [Patched] [NEW] MW3 - Server Control 1.0 ("Send Dedicated Server Commands To Public Servers")
    By Geometrical in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 30
    Last Post: 09-29-2012, 12:50 AM
  5. [Patched] [1.9.441] MW3 Server Control [18 New Feautures]
    By Horror in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 172
    Last Post: 09-13-2012, 11:02 AM