Thread: Public ApRadar

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 84 of 84
  1. #76
    camper1808's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    can someone confirm if this esp is detected or not?

  2. #77
    HACKCHOOB's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    EngineOwning
    Posts
    733
    Reputation
    77
    Thanks
    1,138
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by camper1808 View Post
    can someone confirm if this esp is detected or not?
    It's fully undetected and working fine for me

  3. #78
    camper1808's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    it doesnt work for me, when i start i can see the prozess in the taskmanagr but no boxes ingame

  4. #79
    HACKCHOOB's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    EngineOwning
    Posts
    733
    Reputation
    77
    Thanks
    1,138
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by camper1808 View Post
    it doesnt work for me, when i start i can see the prozess in the taskmanagr but no boxes ingame
    That's strange which resolution do you use ?

  5. #80
    camper1808's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    fixed, was in window mode but not borderless

  6. #81
    HACKCHOOB's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    EngineOwning
    Posts
    733
    Reputation
    77
    Thanks
    1,138
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by camper1808 View Post
    fixed, was in window mode but not borderless
    That explains the problem

  7. #82
    camper1808's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    but now after i got it to work, the boxes are near the player. they are a bit shifted.
    im playing it in borderless windowmode and with 1920x1080. Any idea?

    i got an AMD FX(tm) - 6100 Six-Core-Processor. if this is the "well known" bug, will this be fixed in the future?
    Last edited by camper1808; 07-05-2014 at 07:44 AM.

  8. #83
    HACKCHOOB's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    EngineOwning
    Posts
    733
    Reputation
    77
    Thanks
    1,138
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by camper1808 View Post
    but now after i got it to work, the boxes are near the player. they are a bit shifted.
    im playing it in borderless windowmode and with 1920x1080. Any idea?

    i got an AMD FX(tm) - 6100 Six-Core-Processor. if this is the "well known" bug, will this be fixed in the future?
    Yeah we're going to fix it soon

  9. #84
    joaopones's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Shadowwolf_1981 View Post


    Dude seriously?
    yep. me and my friend. detected guys

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Similar Threads

  1. Opening MPGH Publicly
    By Dave84311 in forum News & Announcements
    Replies: 9
    Last Post: 02-28-2008, 08:38 PM
  2. SCHOOl's PUblic FOLDERS
    By Gourav2122 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 7
    Last Post: 12-10-2006, 10:33 PM
  3. bf2 PUBLIC hack
    By kapocris in forum Hack Requests
    Replies: 6
    Last Post: 10-14-2006, 09:37 PM
  4. Opening the forum to PUBLIC?
    By arunforce in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 35
    Last Post: 07-10-2006, 01:31 PM
  5. WertyRO Public Runnable's [02-06-06]
    By WertyRO in forum Gunz Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 02-22-2006, 07:21 AM