Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 94
  1. #16
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,208
    Reputation
    615
    Thanks
    1,066
    My Mood
    Relaxed
    //Approved.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  2. #17
    Nik's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Location
    world_the_end
    Posts
    2,719
    Reputation
    149
    Thanks
    824
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Genius4G View Post
    Here is the source:

    if someone could convert this to TeknoMW3 (1.4.382) and then rethread as TeknoMW3 External ESP i would be grateful



    - - - Updated - - -

    Originally Posted by laibiby
    Decaled, what is the resolution to have it good ? great job
    you should always use the highest res possible, i use 1080p

    - - - Updated - - -

    as mentioned above, the source is equivalent to mine so it should still work
    Downloadable Files
    MW3 External ESP_mpgh.net.rar [Download and Thanks] (4.92 MB, 7 Downloads)
    Are these just sources or a program?

  3. #18
    kavilhas's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    when i start it it says "Status: Set you display settings to windowed or windowed (borderless)"... help, please?

    EDIT: yes i have it set to windowed

    ANOTHER EDIT: it works only in borderless mode, i've figured that out, but the boxes are way off the players in-game, what's up with that?
    Last edited by kavilhas; 06-14-2015 at 02:19 PM.

  4. #19
    AuT03x3C's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    kernel32.dll
    Posts
    456
    Reputation
    11
    Thanks
    3,953
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by kavilhas View Post
    when i start it it says "Status: Set you display settings to windowed or windowed (borderless)"... help, please?

    EDIT: yes i have it set to windowed
    Download the source and disable the windowed check.

  5. #20
    kavilhas's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks, but the windowed problem is fixed, what's bugging me now is the fact that the boxes are way off the players. i've tried different resolutions, but it doesn't fix it

  6. #21
    Genius4G's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    549
    Quote Originally Posted by kavilhas View Post
    thanks, but the windowed problem is fixed, what's bugging me now is the fact that the boxes are way off the players. i've tried different resolutions, but it doesn't fix it
    works fine for me i just redownloaded it.

    the boxes should only be off when u die

    but while alive, should work fine

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Priaros View Post
    Are these just sources or a program?
    sources and the program, but if you dont know how to use it, i suggest you dont use it at all

    - - - Updated - - -

    Auto3x3c

    you know that address u gave me? it wouldent work. i tried converting the value to a float and getting the result from that but it wouldent do anything.

    could you convert to 1.4.382 (TeknoMW3) and rethread?
    Last edited by Genius4G; 06-15-2015 at 02:32 AM.

  7. #22
    Raybanwhite's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Boxes are way off. Unplayable like this.

  8. The Following User Says Thank You to Raybanwhite For This Useful Post:

    tommybrooks1234 (06-19-2015)

  9. #23
    burh11zero11's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Location
    NBA
    Posts
    173
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Blah
    it's Bugged, and even if i put Video settings to Window it say's = "Set your video settings to Window or window (Bordeles)"

  10. #24
    AuT03x3C's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    kernel32.dll
    Posts
    456
    Reputation
    11
    Thanks
    3,953
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Genius4G View Post
    Auto3x3c

    you know that address u gave me? it wouldent work. i tried converting the value to a float and getting the result from that but it wouldent do anything.

    could you convert to 1.4.382 (TeknoMW3) and rethread?
    My RE skills are to low to convert it to TeknoMW3.

  11. #25
    Raybanwhite's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    But they should be high enough to fix the problem with the boxes. I mean, its a little help because you know kind of where the enemy is coming but it is so confusing since the box is in the sky and to the left of the enemy. Try to fix this first. Appreciate the work anyway!

  12. #26
    Genius4G's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    549
    Quote Originally Posted by kavilhas View Post
    thanks, but the windowed problem is fixed, what's bugging me now is the fact that the boxes are way off the players. i've tried different resolutions, but it doesn't fix it

    Quote Originally Posted by Raybanwhite View Post
    Boxes are way off. Unplayable like this.
    Quote Originally Posted by burh11zero11 View Post
    it's Bugged, and even if i put Video settings to Window it say's = "Set your video settings to Window or window (Bordeles)"
    Quote Originally Posted by Raybanwhite View Post
    But they should be high enough to fix the problem with the boxes. I mean, its a little help because you know kind of where the enemy is coming but it is so confusing since the box is in the sky and to the left of the enemy. Try to fix this first. Appreciate the work anyway!
    Quote Originally Posted by AuT03x3C View Post
    Originally Posted by kavilhas
    when i start it it says "Status: Set you display settings to windowed or windowed (borderless)"... help, please?

    EDIT: yes i have it set to windowed
    Download the source and disable the windowed check.
    OK, There is only one reason why this wouldent work 4 U. The esp is specifically for 1.9.461

    This means that if it is used on any other version, the vieworigin vector offset will not be the same, and the other offsets will not work.

    THE OFFSETS FOR EACH VERSION ARE DIFFERENT.

    so, if the windowed check doesnt work, IT MEANS U ARE NOT USING 1.9.461 OR THAT U HAVENT GOT IT SET TO BORDERLESS on 1.9.461

    these are the only issues i can think of

    - - - Updated - - -

    btw, please reply to this post if the boxes seem to be way down into the ground/floor

  13. #27
    overkilln00b's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i'm using this esp on 1.9.461 and the box are out of the player.

  14. #28
    ~Shinichi's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    First: Great work!

    -
    I don't have any problems or something else, i play on 1920x1080p fullscreen windowed.

  15. #29
    lacor123's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i also run version 1.9.461 and get the boxes left and higher than the players
    Any help?
    What windows version are you guys running?

  16. #30
    laibiby's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    Can you do it for 1440 x 900 please

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Source Code] [WPF] Modern Warfare 3 External ESP
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Coding, Programming & Source Code
    Replies: 33
    Last Post: 02-19-2016, 03:50 PM
  2. [Release] Modern Warfare 3 (ESP Package)
    By DestroCS in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 159
    Last Post: 05-31-2015, 04:05 PM
  3. [Patched] MultiBot v1.0 for Modern Warfare 3 MP v1.5.387 (ESP/Aimbot/Radar/Chams/No Recoil)
    By N1pp@ in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 121
    Last Post: 03-21-2012, 06:11 PM
  4. Modern Warfare 2 MP + SP Trainer (ESP, Wallhack, ETC) W.I.P
    By HACKINGPIE in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 13
    Last Post: 09-14-2010, 06:10 PM
  5. [Release] Call of Duty: Modern Warfare 2 aimbot + name esp 1.0.182
    By mw2fail in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 30
    Last Post: 02-05-2010, 09:40 AM