Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    totalnonstophax's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Need a simple undetected menu

    Apparently Namename41's H4x is detected for me,

    I need something like his, One that contains a fly hack, chams, etc

    Can someone help me out?

  2. #2
    BoxHead1080's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    3,138
    Reputation
    98
    Thanks
    402
    My Mood
    Amused
    this one works and is almost like a vip http://www.mpgh.net/forum/164-combat...blic-hack.html i just used it today

  3. #3
    totalnonstophax's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I was gonna put this one in the OP but it seems to be defective for me, When ever I inject it and start up CA, It wont show anything

    Just a blank desktop, No Ahnlab or Black cipher loadings

    Just tried it again, still nothing
    Last edited by totalnonstophax; 09-20-2011 at 06:27 PM.

  4. #4
    grooven12's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    when i use it it jus doesnt load for meh

  5. #5
    Jose Miguel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Database
    Posts
    1,113
    Reputation
    16
    Thanks
    71
    My Mood
    Cynical
    check the new hack with aimbot and everything you can imagine
    you got to Crypt for it to work,
    if you dont crypt it, it will always crash

    for CA to load with hacks and with no hacks
    i know whats your problem it was happening to me just uninstall
    shockwave
    and
    flashplayer and re install the newest version
    Last edited by Jose Miguel; 09-20-2011 at 06:35 PM.
    Aim for the best, reach for success.

  6. #6
    grooven12's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    idk how to crypt it D:

  7. #7
    Jose Miguel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Database
    Posts
    1,113
    Reputation
    16
    Thanks
    71
    My Mood
    Cynical
    Aim for the best, reach for success.

  8. #8
    totalnonstophax's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    But that doesn't work.

    Updated both shockwave and flash, and ciphers it!

    Gonna try it out now

    Sigh, updated them both and ciphered it, and it still doesn't work.

    What im using: Win XP 32 bit

    Any more tips?
    Last edited by totalnonstophax; 09-20-2011 at 06:47 PM.

  9. #9
    grooven12's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    did not work at all :P

  10. #10
    Wintersun12345's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    In the deep dark lair of the batman.
    Posts
    170
    Reputation
    11
    Thanks
    21
    My Mood
    Angry
    You have your Latest .NET Framework and everything?
    If I helped you don't say Thank You, Just click the button

    +1 Thanks

    If You want to play with me on Xbox Live, my gamertag is oG Impossible, I'm 15th 50, 2.61 KD

  11. #11
    BoxHead1080's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    3,138
    Reputation
    98
    Thanks
    402
    My Mood
    Amused
    if the game starts but u dont see the hack press insert and the menu will pop up

  12. #12
    Wintersun12345's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    In the deep dark lair of the batman.
    Posts
    170
    Reputation
    11
    Thanks
    21
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by GeneSimmons View Post
    if the game starts but u dont see the hack press insert and the menu will pop up
    No shit sherlock
    If I helped you don't say Thank You, Just click the button

    +1 Thanks

    If You want to play with me on Xbox Live, my gamertag is oG Impossible, I'm 15th 50, 2.61 KD

  13. #13
    totalnonstophax's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Thats not my problem actually, I'm not retarded, just having a technical problem.

    It's that when I inject it and start up "Engine.exe" Combat arms never pops up, No ahnlab loading or black cipher loading.

  14. #14
    grooven12's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    .... i kno how to use a frigen hack -_-

Similar Threads

  1. [Release] Plazineks Simple No Menu Hack [UNDETECTED]
    By IHelper in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 10-09-2009, 07:01 AM
  2. I need help With no menu warrock hack!(teamviewer)
    By wadwad in forum C++/C Programming
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-2009, 05:18 PM
  3. I need a simple favor?
    By IceGuru in forum C++/C Programming
    Replies: 13
    Last Post: 08-13-2009, 12:28 PM
  4. i need a working undetected wolfteam hack
    By alextheplayer in forum WolfTeam General
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2009, 01:19 AM
  5. Help making warrock wepon trainer. Needs to be undetected
    By shadowsecret in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 03-23-2007, 11:04 AM