Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    9jakub9's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question In need of aimbot

    I need an aimbot with telekill, i dont want it only headshots though so it is not detected that easy, i wish there was a hotkey to enable or disable the aimbot. Is this possible to make? There is nothing good i can find on the internet that is not patched and if there is anything can you please inbox me with the link? Thanks.

  2. #2
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    The only aimbot available now is http://www.mpgh.net/forum/164-combat...31-aimbot.html

    If you don't like it then you'll just have to put up with it until something else is released, the requesting of VIP features such as Aimbot is not allowed in this section.
    helt ensam.

  3. #3
    9jakub9's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Genesis View Post
    The only aimbot available now is http://www.mpgh.net/forum/164-combat...31-aimbot.html

    If you don't like it then you'll just have to put up with it until something else is released, the requesting of VIP features such as Aimbot is not allowed in this section.
    I love it, thats what im looking for but for some reason when i inject it during the gameplay nothing happens and when i do it right in the beginning of the game it crashes.

  4. #4
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by 9jakub9 View Post
    I love it, thats what im looking for but for some reason when i inject it during the gameplay nothing happens and when i do it right in the beginning of the game it crashes.
    Do you play Combat Arms NA or EU?
    helt ensam.

  5. #5
    9jakub9's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Genesis View Post


    Do you play Combat Arms NA or EU?
    I think its EU since everyone on the servers are EU only but when i start the game it says Nexon Korea.

  6. #6
    B4NDiT26's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,010
    Reputation
    26
    Thanks
    32
    My Mood
    Shocked
    How is possible that you don't know which CA version are you using ?!

  7. #7
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by 9jakub9 View Post
    I think its EU since everyone on the servers are EU only but when i start the game it says Nexon Korea.
    You're playing on EU. This hack is only for NA.
    helt ensam.

  8. #8
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Mate, get your shit together.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

Similar Threads

  1. need cod4 aimbot for 1.7
    By dibola in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 12-28-2009, 11:37 AM
  2. I need a aimbot
    By HOSSE in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2009, 10:49 AM
  3. Need an aimbot here
    By bonefriend in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 07-03-2009, 04:31 PM
  4. i need working aimbot please
    By brianvdb in forum Soldier Front Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2009, 01:12 AM
  5. Need a aimbot for warrock
    By runescape in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2007, 09:48 AM