DebateFort - Where Warriors Come To Debate
RAGECRY - Funny, Amusing, Interesting, Trending & Viral Videos and Images
GameOrc - Free Flash Games Online

Thread: Dual Client

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80
  1. #1
    MPGH Member
    hitman265's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,270
    Reputation
    -51
    Thanks
    255
    My Mood
    Cool

    Dual Client

    Anyway to Dual Client or Multiple Client DN?
    I am in need of it.
    Also I know about vmware and stuff if you gonna say do that, do me a favor n keep that comment to urself and gtfo. Otherwise if you no a way or a program and if it works I will be greatly appreciate it and maybe even willing to pay.

    Code Name 47. One and Only!
    *sigh* "Thank me if I helped" *sigh*

  2. #2
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    sd999444's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    382
    Reputation
    15
    Thanks
    97
    My Mood
    Cheerful
    i haven't looked into it but i'd guess if there was a way to hide the client and kind of isolate it so hackshield can't detect the game already running, you'd be able to. look into programs thta do that i've heard of hidewizard i think it does something like that but not sure if it does that well enough to make it so hackshield can't tell, or the game, not sure which one detects it.

  3. #3
    Leecher Hematite's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    It's a bit tedious to do but it works for now. You'll just need a program to close handles.

    1.)Log-in, open launcher
    2.)Look through the handles in "dnlauncher.exe" for "\BaseNamedObjects\___DN___" and close that.
    3.)Repeat steps 1 and 2 for however many launchers you want, just log in to a different account each time.
    4.)Click "Play" on the launcher
    5.)Search through the handles in "DragonNest.exe" for "\BaseNamedObjects\MutexDragonNest" and close it.
    6.)Repeat steps 4 and 5 for each launcher.

    I haven't experienced any d/c issues with this.

  4. The Following 5 Users Say Thank You to Hematite For This Useful Post:

    amiko (08-26-2011), d3m0 (08-26-2011), dark9011 (08-25-2011), nvh (08-20-2011), physicx101 (08-17-2011)

  5. #4
    Member younonymous's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey Hematite, is there a program that you know of that could close handles? I really wanna multi-client Dragon Nest x.x

  6. #5
    Choob
    MPGH Member
    physicx101's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by younonymous View Post
    Hey Hematite, is there a program that you know of that could close handles? I really wanna multi-client Dragon Nest x.x
    Process hacker works, just google it. I would post a link, but I dont wanna get ban

  7. #6
    Leecher
    MPGH Member
    xfreeplay's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    interesting stuff thanks


    works, but hackshield pops up like 4-5mins. oh well
    Last edited by xfreeplay; 08-17-2011 at 09:39 PM.

  8. #7
    Member younonymous's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by physicx101 View Post
    Process hacker works, just google it. I would post a link, but I dont wanna get ban
    Thanks for your answer
    I'm gonna try it today.

  9. #8
    Threadstarter
    MPGH Member
    hitman265's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,270
    Reputation
    -51
    Thanks
    255
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Hematite View Post
    It's a bit tedious to do but it works for now. You'll just need a program to close handles.

    1.)Log-in, open launcher
    2.)Look through the handles in "dnlauncher.exe" for "\BaseNamedObjects\___DN___" and close that.
    3.)Repeat steps 1 and 2 for however many launchers you want, just log in to a different account each time.
    4.)Click "Play" on the launcher
    5.)Search through the handles in "DragonNest.exe" for "\BaseNamedObjects\MutexDragonNest" and close it.
    6.)Repeat steps 4 and 5 for each launcher.

    I haven't experienced any d/c issues with this.
    Mine pming me that program link? n more details of how it work. I got a bypass for HS so i dont care about HS

    Code Name 47. One and Only!
    *sigh* "Thank me if I helped" *sigh*

  10. #9
    Threadstarter
    MPGH Member
    hitman265's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,270
    Reputation
    -51
    Thanks
    255
    My Mood
    Cool
    Yea it works great with the bypass I figure it out
    @Hematite thank you thank you so much. I can kiss you right now.
    Last edited by hitman265; 08-18-2011 at 03:43 PM.

    Code Name 47. One and Only!
    *sigh* "Thank me if I helped" *sigh*

  11. #10
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    sd999444's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    382
    Reputation
    15
    Thanks
    97
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by hitman265 View Post
    Yea it works great with the bypass I figure it out
    @Hematite thank you thank you so much. I can kiss you right now.
    could i get the bypass? >.< i still dont know who has it T_T

  12. #11
    Leecher Hematite's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    I don't have bypass and it works alright so I'm not really sure why HS is acting up for those that are having problems. I should probably mention that I'm on NA client. Still new to a lot of this so I don't know much about HS.

    Edit: It seems that somebody has released a modified launcher so that you don't have to worry about closing the mutex but I haven't tried it.
    Last edited by Hematite; 08-18-2011 at 09:14 PM.

  13. #12
    Threadstarter
    MPGH Member
    hitman265's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,270
    Reputation
    -51
    Thanks
    255
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Hematite View Post
    I don't have bypass and it works alright so I'm not really sure why HS is acting up for those that are having problems. I should probably mention that I'm on NA client. Still new to a lot of this so I don't know much about HS.

    Edit: It seems that somebody has released a modified launcher so that you don't have to worry about closing the mutex but I haven't tried it.
    what program u using to close the handle? it because of the process hacker.

    Code Name 47. One and Only!
    *sigh* "Thank me if I helped" *sigh*

  14. #13
    Leecher Hematite's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    Just using Process Hacker. I even have it open while the games are running and it doesn't throw any errors.

  15. #14
    Threadstarter
    MPGH Member
    hitman265's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,270
    Reputation
    -51
    Thanks
    255
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Hematite View Post
    Just using Process Hacker. I even have it open while the games are running and it doesn't throw any errors.
    I did all you said. But it dc me every 5 -15 mins. I run the proces shacker.. n stuff where do u run ur game from? launcher or the shortcut? mayb that why. N i will see if i do nt close the program

    Code Name 47. One and Only!
    *sigh* "Thank me if I helped" *sigh*

  16. #15
    Leecher Hematite's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    I just use the launcher from the website, no shortcut.

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Request] Dual Clienting
    By onlydap in forum Vindictus Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 07-02-2011, 10:27 AM
  2. Does anyone know how to do dual-clienting?
    By psrpsrpsr in forum Vindictus Help
    Replies: 5
    Last Post: 05-25-2011, 03:28 PM
  3. [Info] Tested & Working Vindictus Dual Client <3 <3 (prolly been posted before)
    By physicx101 in forum Vindictus Discussions
    Replies: 29
    Last Post: 05-03-2011, 06:45 AM
  4. Vindictus Dual Client?
    By physicx101 in forum Vindictus Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 03-03-2011, 01:24 PM
  5. sword of the new world dual client
    By aznboiii in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2008, 03:16 PM