Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    dynodan523's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Candyland
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    How to Get Silent Aim Hacks to Work

    I've been using KoneDriver for a while now, but a day came when I had to perform a factory reset on my computer (due to codec issues unrelated to hacks). After the reset, I tried using the same KoneDriver hack I had been using before, and it didn't work. I assumed that it was because I had reset my computer and some setting must be preventing it from working. However, it was during that time period that Infinity Ward stopped supporting PB (or PB stopped supporting COD4, whichever one) and therefore, PB was un-updateable for COD4. Well I found a fix for that issue, and THEN I tried using the same KoneDriver hack, and it worked.

    This might be 1 issue preventing silent aim from working. If you would like to update your PB files, PM me because I can't post links to YT videos :/
    There could be other reasons as to why silent aim does not work for you. You might have to update your drivers (because drivers are involved), you may also have to disable Windows DEP (especially if you are on Windows 8) which could be preventing the hotkeys from doing their job.

    If you have any other suspicions as to why silent aim does not work, please post them here so others may try them. Thank you

  2. The Following User Says Thank You to dynodan523 For This Useful Post:

    Multimation (06-30-2014)

  3. #2
    McNejc's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I installed KoneDriver and when i come to game i press shift + alt ( 3 sec) and then i press /// but it didnt work. Any help for that?

  4. #3
    lollhentai's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by McNejc View Post
    I installed KoneDriver and when i come to game i press shift + alt ( 3 sec) and then i press /// but it didnt work. Any help for that?
    YOU HAVE TO PRESS 1 after the 3 / (///) but u don't have to hold alt and shift for 3 seconds
    u only have to just press them once then do the slashes, then do the 1. 1 turns the esp on and off, if ther esp is there, it does work. it's very bad some times. But i got it working lovely still.

  5. #4
    dynodan523's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Candyland
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by McNejc View Post
    I installed KoneDriver and when i come to game i press shift + alt ( 3 sec) and then i press /// but it didnt work. Any help for that?
    Did you try reading what I posted? :/


    Quote Originally Posted by lollhentai View Post
    YOU HAVE TO PRESS 1 after the 3 / (///) but u don't have to hold alt and shift for 3 seconds
    u only have to just press them once then do the slashes, then do the 1. 1 turns the esp on and off, if ther esp is there, it does work. it's very bad some times. But i got it working lovely still.
    Actually you don't HAVE to press 1, that's just for the esp. But the other part you mentioned is true, if the esp is there, it's working.

  6. #5
    Left 4 Dead 2's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Zomb!eL@nd
    Posts
    35
    Reputation
    15
    Thanks
    113
    This kinda helped me thanks dude.

  7. #6
    maxskillm0dz's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    64
    My Mood
    Tired
    This may be a silly question, but do I need the Roccat mouse for this to work? I just have a G700 and wasn't sure if it would work or not. Thanks

  8. #7
    colton1111's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    216
    Reputation
    2
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by maxskillm0dz View Post
    This may be a silly question, but do I need the Roccat mouse for this to work? I just have a G700 and wasn't sure if it would work or not. Thanks
    Roccat has nothing to do with Konedriver. The person who made the hack kept it private for scrims and the way he did it was making it look like he installed a driver for his mouse, when really it just launched the hack. You don't even need a mouse to use this. You can just bind m to +attack, press M and it'll actually autoshoot and still work it's magic.

  9. The Following User Says Thank You to colton1111 For This Useful Post:

    maxskillm0dz (06-21-2014)

  10. #8
    Kobbz's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Behind you?
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1,151
    My Mood
    Twisted
    not working on win 8.1

  11. #9
    maxskillm0dz's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    64
    My Mood
    Tired
    I got it working. I'm on 8.1 Enterprise.

  12. #10
    Inoella's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    female
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks! rlly helpful

  13. #11
    Multimation's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I know how to i guess cause i have the same problem. press 3 times ' <-- I dunno where is it on your keyboard but i have it next to the enter almost middle of the keyboard. Between Right Shift and Backspace and left to the enter i dunno how the explain it even better but i have got it working like that the press 1 for esp.

  14. #12
    Multimation's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    please add me on skype. venni.partala i need some help i have win 8.1

  15. #13
    baconnn's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i am new to this.may i know where can i download this hack?and what does it do?aimbot or something?thanks!

  16. #14
    PowerInfinite's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have Windows 8.1 Pro and Roccat - SilentAim doesn't work :C
    I completely off DEP, antivirus and i open it with administrator... Anyone can help me? My skype is: giorgio_verzicco

  17. #15
    thenemisis's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    People still play the best cod?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] [Tutorial]How to get some old hacks to work
    By TheHaxor in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 10-24-2009, 02:45 AM
  2. How to get WarPathSin666's hacks to work for 2 games
    By ShadeRecon in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 36
    Last Post: 09-03-2009, 04:08 AM
  3. [TUT]How to get corndogs cham hack to work!
    By mikenesh5 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 90
    Last Post: 08-24-2009, 01:12 PM
  4. HOW TO GET an087535's HACK TO WORK
    By gsu in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 06-11-2009, 02:47 AM
  5. [Tutorial] How to get the Wall hack to work.
    By wr194t in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 03-01-2008, 03:52 AM

Tags for this Thread