Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    alexkyse's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    [Server Error #502]
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    331
    My Mood
    Amused

    MW3 Requeriments ¿?¿

    Please, can anyone post for me the mw3 requeriments pc. Thanks.
    If my CPU run Black Ops, AC3, would able to run MW3 and BF3??

    Thanks Soo Much









    http://x1nf1n1t1x.mybrute.com




    --==RESPECT LIST==--
    Liz imsohoooood Obama

  2. #2
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    there isnt any..probably just a bit more than mw2/black ops.


  3. #3
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Somewhere around MW2's.. you shoudl be able to run it.. I am sure it will require directx 9 xD


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  4. #4
    blobar's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    if i can run mw2 smoothly will i be able to run mw3 ??

  5. #5
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by blobar View Post
    if i can run mw2 smoothly will i be able to run mw3 ??
    mw3 will be a little bit more than mw2, so yes. you should get away fine.


  6. The Following User Says Thank You to Skyline. For This Useful Post:

    S|W|P (05-29-2011)

  7. #6
    S|W|P's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,744
    Reputation
    -33
    Thanks
    91
    My Mood
    Doh
    i needed that too thnx man

  8. #7
    Styla-Jempo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    377
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cheeky
    i hope mw3 is not like that ffaag game black ops

    i can run every game even crysis and crysis 2 on high or very high resolutions but i cant freaking play black ops on lowest without lag ftw



    MY penis is 50 cm large

    If you want to see him, just press thanks



  9. The Following 4 Users Say Thank You to Styla-Jempo For This Useful Post:

    Adorjan Benke (06-18-2011),korven6464 (06-03-2011),marcusalier (08-09-2011),vimara78922 (06-05-2011)

  10. #8
    dumbass876's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Treyarch games has always had higher requirements than IW so yes, im sure you can run MW3 just fine if u could with blops

  11. #9
    alexkyse's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    [Server Error #502]
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    331
    My Mood
    Amused
    Thanks guys, and what u think about Battlefield 3?

  12. #10
    Mircris's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    noneofyabusiness
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Aggressive
    BF3 will be a lot more demanding then MW3 it will be Direct x 10/11, if you can run Bad Company 2 smoothly at highest/high settings across the board then you should be able to run BF3 rather well

  13. #11
    Brii's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Virtual World
    Posts
    313
    Reputation
    13
    Thanks
    42
    Hope they fix the snipers in mw3.

    mw2 was good sniping, blops is shit
    Plz Thank me when i helped you!


    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    Also, assasinate3d your IQ is bullshit. The highest IQ recorded is 228, and if you mean to tell me that you only fall 41 points behind that, and even 27 points higher than fucking Einstein, and yet you cant read a simple thread then you are dumber than I thought.
    Owned.

  14. #12
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    BF 3 on max settings is a pain in the ass. I'm not getting it, since my PC could only handle it on low.
    I was able to run BO on medium - high, so I could handle MW 3, right?

  15. #13
    ~Spark's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    544
    Reputation
    38
    Thanks
    26
    My Mood
    Relaxed
    I would expect it to be high

  16. #14
    hackya's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    in my house
    Posts
    191
    Reputation
    9
    Thanks
    47
    My Mood
    Sneaky
    i wish we got this info...

  17. #15
    vimara78922's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    zaandam
    Posts
    31
    Reputation
    9
    Thanks
    9
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Styla-Jempo View Post
    i hope mw3 is not like that ffaag game black ops

    i can run every game even crysis and crysis 2 on high or very high resolutions but i cant freaking play black ops on lowest without lag ftw
    yea my too