Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    monkeyfart's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    The yellow brick road
    Posts
    101
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Inspired

    Is it possible to change the spawn points?

    So, while playing today I thought it would be awesome to have everyone spawn outside of the map instead of my tele-porting them out there. So my question is it possible to change the spawn points of each team so that they will spawn outside the map?

    Thanks in advance for all those that reply.
    Computer: Alien-ware m14x r2
    Location: Kansas (the lollipop guild ain't got shit on me)

  2. #2
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Pretty sure they're not hackable
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  3. The Following User Says Thank You to Horror For This Useful Post:

    monkeyfart (01-07-2013)

  4. #3
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,883
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Pretty sure they're not hackable
    Memory hacking makes anything possible.

  5. #4
    monkeyfart's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    The yellow brick road
    Posts
    101
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    Memory hacking makes anything possible.
    Wish I knew how to lol. Just started learning c++ a couple weeks ago, so I got a while before I understand everything. Do you think you could do something like this Kenshin? Would be so epic.
    Computer: Alien-ware m14x r2
    Location: Kansas (the lollipop guild ain't got shit on me)

  6. #5
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,883
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by monkeyfart View Post
    Wish I knew how to lol. Just started learning c++ a couple weeks ago, so I got a while before I understand everything. Do you think you could do something like this Kenshin? Would be so epic.
    Well obviously the points are hardcoded so...Yea I could, but I'll need to find where they are stored...
    Or another thing, make a plugin using the Server Addon (Steam/Tekno) or InfinityScript (IW5M) to check the teams and do an OnSpawn() thing to change the position of the player as they're spawned for a particular team.

Similar Threads

  1. [Help] Is it possible to change the menu key?
    By iHaxPanties in forum CrossFire Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 09-08-2011, 02:02 AM
  2. [Help] Is it possible to change the music?
    By Shloom in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2011, 10:27 PM
  3. What's the command to change the spawn delay
    By Zed in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2011, 01:55 PM
  4. Help ! Is it Possible to change the colours of your chams in pub hack ?
    By nvines.69 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2009, 11:55 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-28-2007, 12:48 AM