Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    klm1klm2's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    How do I get force host?

    Hey all,

    I've been looking for an Force host tool. I found alot of tools that give you force host but they alse give Godmode and that kind of banable shit...
    I just want a Force host tool nothing more.
    (I'm looking for this to combine with the MW3sa, To Kick all the retards that are camping or playing with FMG9's)

    Thanks
    Last edited by klm1klm2; 07-14-2014 at 07:27 AM.

  2. #2
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,702
    My Mood
    Cheerful
    As far as I know, Nightmare's Ninja Hack enables other cheats only if you press F1, so yea, ...
    BTW, Force hosting isn't entierly safe because it writes to the game memory, too.

Similar Threads

  1. [Help Request] How Do I make Force Host/Console/SendToServer?
    By lordxchris in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2014, 03:59 AM
  2. [Help Request] If anyone knows, please teach me how to add a force host option on my game trainer
    By TonyMane123 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2013, 08:39 AM
  3. [Help] If anyone knows, please teach me how to add a force host option on my game trainer
    By TonyMane123 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 08-16-2013, 05:22 AM
  4. [Tutorial] How to find the Force Host address
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 08-08-2012, 11:55 AM
  5. [SOLVED]Force Host/ easy way to get host
    By ZeroSlayerX in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-05-2010, 08:55 PM