Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    MrGuy12346's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    BO2 PC Bot Renamer

    Hey, i really need a BO2 PC Bot Renamer but i don't wanna get banned is there anyway i can do it without cheat engine? thx. (Steam)

  2. #2
    malekamir's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    68
    Thanks
    497
    My Mood
    Tired
    Well, Cheat Engine can't look for names, it looks for values, even if it was designed to look for names it's not god enough. You can hack bots name by using Dev Console i think, not sure. or by changing one of the bo2 config files.

    also why changing bots name? xD, just go to redacted and you will find different names than steam.
    ᵀʰᶦˢ ᶦˢ ˢᵒ ˢᵐᵃᶫᶫ ᵗᵒ ʳᵉᵃᵈ ᵉᵛᵉᶰ ᶠᵒʳ ʸᵒᵘ ᵇʳᵒ⋅ ᴰᵒᶰᵗ ᵗʳʸ ᵗᵒ ᶜᵒᶰᵗᶦᶰᵘᵉ ʳᵉᵃᵈᶦᶰᵍ ᵗʰᶦˢ ᵇᵉᶜᵃᵘˢᵉ ʸᵒᵘʳ ᵉʸᵉˢ ʷᶦᶫᶫ ˢᵗᵃʳᵗ ᵗᵒ ʰᵘʳᵗ ˢᵒᵒᶰ ᶦᶠ ʸᵒᵘ ᵈᵒᶰᵗ ˢᵗᵒᵖ⋅ ᵂʰʸ ᵈᵒᶰᵗ ʸᵒᵘ ˢᵗᵒᵖ﹖⋅⋅⋅⋅ᵍᵒ ᵃʷᵃʸ ᵇʳᵒ ᵃᶰᵈ ʳᵉᵃᵈ ᵗʰᵉ ᶰᵉˣᵗ ᶜᵒᵐᵐᵉᶰᵗ⋅ ˢᵗᵒᵖ ʳᵉᵃᵈᶦᶰᵍ ᵃᶫʳᵉᵃᵈʸ﹗ ᴵ ˢᵉᵉ ᵗʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᵈᵒᶰᵗ ʷᵃᶰᶰᵃ ᵍᶦᵛᵉ ᵘᵖ ʳᵉᵃᵈᶦᶰᵍ﹖⋅⋅⋅ʷᵉᶫᶫ ᵒᵏ, ʸᵒᵘ ʷᵒᶰ ᵗʰᶦˢ ᵗᶦᵐᵉ, ᵇᵘᵗ ʸᵒᵘ ˢʰᵒᵘᶫᵈ ᵍᶦᵛᵉ ᵐᵉ ᵃ ᶫᶦᵏᵉ ᶠᵒʳ ʷᵃˢᵗᶦᶰᵍ ʸᵒᵘʳ ᵗᶦᵐᵉ ᵃᶰᵈ ˢᵗʳᵉˢˢᶦᶰᵍ ʸᵒᵘʳ ᵉʸᵉˢ ᵗʰᵒ

  3. #3
    AMDUser1993's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Posts
    96
    Reputation
    38
    Thanks
    1,296
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by malekamir View Post
    Well, Cheat Engine can't look for names, it looks for values, even if it was designed to look for names it's not god enough. You can hack bots name by using Dev Console i think, not sure. or by changing one of the bo2 config files.

    also why changing bots name? xD, just go to redacted and you will find different names than steam.
    Wrong, you can change bot names with CheatEngine.... instead of being represented by a Value and changing the value it's instead represented by ASCII which is more complicated.

  4. #4
    malekamir's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    68
    Thanks
    497
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by AMDUser1993 View Post
    Wrong, you can change bot names with CheatEngine.... instead of being represented by a Value and changing the value it's instead represented by ASCII which is more complicated.
    Didn't mean to say that, i mean its weird using cheat engine, instead you can use other available tools like console idk.
    ᵀʰᶦˢ ᶦˢ ˢᵒ ˢᵐᵃᶫᶫ ᵗᵒ ʳᵉᵃᵈ ᵉᵛᵉᶰ ᶠᵒʳ ʸᵒᵘ ᵇʳᵒ⋅ ᴰᵒᶰᵗ ᵗʳʸ ᵗᵒ ᶜᵒᶰᵗᶦᶰᵘᵉ ʳᵉᵃᵈᶦᶰᵍ ᵗʰᶦˢ ᵇᵉᶜᵃᵘˢᵉ ʸᵒᵘʳ ᵉʸᵉˢ ʷᶦᶫᶫ ˢᵗᵃʳᵗ ᵗᵒ ʰᵘʳᵗ ˢᵒᵒᶰ ᶦᶠ ʸᵒᵘ ᵈᵒᶰᵗ ˢᵗᵒᵖ⋅ ᵂʰʸ ᵈᵒᶰᵗ ʸᵒᵘ ˢᵗᵒᵖ﹖⋅⋅⋅⋅ᵍᵒ ᵃʷᵃʸ ᵇʳᵒ ᵃᶰᵈ ʳᵉᵃᵈ ᵗʰᵉ ᶰᵉˣᵗ ᶜᵒᵐᵐᵉᶰᵗ⋅ ˢᵗᵒᵖ ʳᵉᵃᵈᶦᶰᵍ ᵃᶫʳᵉᵃᵈʸ﹗ ᴵ ˢᵉᵉ ᵗʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᵈᵒᶰᵗ ʷᵃᶰᶰᵃ ᵍᶦᵛᵉ ᵘᵖ ʳᵉᵃᵈᶦᶰᵍ﹖⋅⋅⋅ʷᵉᶫᶫ ᵒᵏ, ʸᵒᵘ ʷᵒᶰ ᵗʰᶦˢ ᵗᶦᵐᵉ, ᵇᵘᵗ ʸᵒᵘ ˢʰᵒᵘᶫᵈ ᵍᶦᵛᵉ ᵐᵉ ᵃ ᶫᶦᵏᵉ ᶠᵒʳ ʷᵃˢᵗᶦᶰᵍ ʸᵒᵘʳ ᵗᶦᵐᵉ ᵃᶰᵈ ˢᵗʳᵉˢˢᶦᶰᵍ ʸᵒᵘʳ ᵉʸᵉˢ ᵗʰᵒ

  5. #5
    AMDUser1993's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Posts
    96
    Reputation
    38
    Thanks
    1,296
    My Mood
    Devilish

  6. #6
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,227
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,406
    My Mood
    Happy
    Next time make your hack request here instead.

    /Moved to the correct section, solved & closed.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.


     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     



    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16 - 10/02/16
    Moderator - 06/21/16 - 10/02/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16 - 10/02/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15 - 10/02/16
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15 - 10/02/16
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15 - 10/02/16
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

Similar Threads

  1. [Release] 4D1 Bot Rename Tool
    By Josh155 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 45
    Last Post: 05-25-2016, 03:16 PM
  2. [Help Request] Bo2 v37 Bot renaming | cheat engine
    By kkona in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-13-2016, 05:51 PM
  3. [Preview] Cod4 Bots Rename Tool Beta
    By Josh155 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 05-20-2015, 12:36 AM
  4. [Solved] BO2 cheat engine bot renamer problem
    By erMajko in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2015, 12:22 PM
  5. [Solved] Bo2 v37 Bot renaming | cheat engine
    By Riivox in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-17-2015, 02:47 PM