Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    koliter's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    female
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Innocent

    Force host in MP?

    Hello,

    Can somebody show how to force host? like if ur not the host u do something and u get host? Because it would be fun to know if i want to host boost servers.

    Thanks
    Koliter

  2. #2
    M3nn0's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Utrecht, Zeist
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    285
    My Mood
    Amazed
    just can't

  3. #3
    boxman13's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    DayZ SA
    Posts
    211
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cynical
    This is the wrong section, to ask this questions anyways.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Force Hosting
    By jippedson in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2010, 02:51 AM
  2. [SOLVED] [HELP] FORCE HOST Program
    By cgallagher21 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2010, 01:06 AM
  3. [SOLVED]Force Host/ easy way to get host
    By ZeroSlayerX in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-05-2010, 08:55 PM
  4. [Release] MW2 Multiplayer Hack Project + Force Host (1.0.184) By SilentRunner
    By silentrunner2 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 37
    Last Post: 04-11-2010, 08:41 AM
  5. force host
    By Ninetz1 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2010, 11:38 AM