Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    irocksman's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by Majestic View Post
    than try reinstallin it
    so your saying, i should go an reinstall mw3 sp and mp for a whole 1 - 2 days? then do the patch which is 30 mins long? i think not!

  2. #17
    jorricks's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    It says it's strict but it isn't btw
    You can just play with ur friends in co-op if ur nat is open in multiplayer 2
    I just got host many times (A) u have to be host 1 time and then u are it for all the time u are playing co-op ;D
    thx to me being the host I just got missions on veteran ;D 5-8

  3. #18
    jorricks's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    and btw ;D just trying to help seems like u don't need any help (A)

  4. #19
    ChronicZ's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Bay Area , California.
    Posts
    1,328
    Reputation
    279
    Thanks
    137
    My Mood
    Doh
    than idk !!

  5. #20
    irocksman's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by jorricks View Post
    It says it's strict but it isn't btw
    You can just play with ur friends in co-op if ur nat is open in multiplayer 2
    I just got host many times (A) u have to be host 1 time and then u are it for all the time u are playing co-op ;D
    thx to me being the host I just got missions on veteran ;D 5-8
    1) i cannot connect to my friend, and he has his nat type "moderate" to "open" so i cannot connect to him cause im strict
    2) i dont know how to be host

  6. #21
    schmeeds's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Hey guys, new poster and member to forums.

    Wanted to reply to this specifically, i had a thomson tg782t also had same strict NAT type problem, actually rang telstra about the problem as i had done everything to try open it. I was informed by them that the firmware in the telstra supplied modems/routers actually blocks certain aspects of gaming, mostly port forwarding and upnp even tho the options are present. I was told they are looking to change this problem in the near future. so unless you get a different router getting your NAT type off strict with the thomson is a long and painful waste of time

    sorry not good news

    schmeeds

  7. The Following User Says Thank You to schmeeds For This Useful Post:

    irocksman (12-02-2011)

  8. #22
    irocksman's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by schmeeds View Post
    Hey guys, new poster and member to forums.

    Wanted to reply to this specifically, i had a thomson tg782t also had same strict NAT type problem, actually rang telstra about the problem as i had done everything to try open it. I was informed by them that the firmware in the telstra supplied modems/routers actually blocks certain aspects of gaming, mostly port forwarding and upnp even tho the options are present. I was told they are looking to change this problem in the near future. so unless you get a different router getting your NAT type off strict with the thomson is a long and painful waste of time

    sorry not good news

    schmeeds
    thanks man, this is a helpful post, so now i dont need to worry but "port forwarding" anymore, i just need to wait fro them to fix the problem

  9. #23
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by irocksman View Post
    thanks man, this is a helpful post, so now i dont need to worry but "port forwarding" anymore, i just need to wait fro them to fix the problem
    first: Reinstalling will not help/work !

    second: try to find an firmware update if the information @schmeeds provided us is true
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. need help with Halo Combat Evolved for pc
    By [V]ast [K]nowledge in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 10-21-2011, 05:36 PM
  2. [Help Request] help with Gforce hack for crossfire!!!
    By zonatefever in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2011, 05:37 PM
  3. [Help] Need Help with 3Ds Max plugins for L T A export! Making Ballistic Knife!
    By bazookaboy in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 07-04-2011, 07:36 PM
  4. I need help with localhost v.55 for maplestory private server
    By audi2121 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2010, 07:42 PM
  5. need help with cheat engine hacks for u to tell me including amazing bypasser
    By george567 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2007, 01:43 PM