Thread: host in mw3

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    raminr1363's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Fine

    host in mw3

    hi

    because of my good net i already get host in mw3 and its fucked my net traffic ...

    so i don't want to be host every time what can i do?!
    pleas don't say exit game and connect again because in my area the game is hardly connect to online service and it tack about 30 mint's so if other solve such as port closing!!
    pleas help me, thanks

  2. #2
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    uhm...
    yeah the only way is to close your ports

    /moved to help section
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  3. The Following User Says Thank You to lolbie For This Useful Post:

    raminr1363 (12-10-2011)

  4. #3
    raminr1363's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Fine
    and what ports i must close them ?!!

Similar Threads

  1. Hosting Mw3 Server
    By smekdown in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 10
    Last Post: 11-13-2011, 04:47 PM
  2. New Dedicated Host & Upcoming Events!
    By Dave84311 in forum News & Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-2009, 10:19 PM
  3. Free File Hosts
    By Paolo1993 in forum Spammers Corner
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-2008, 09:33 PM
  4. [Trading] Host prenium maps (not auto start) for:
    By slyshot in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2007, 03:42 PM
  5. What kind of server should we host?
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 15
    Last Post: 03-22-2007, 08:21 PM