Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    ihatemen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    MW3 Not connecting?

    Well, recently. I ran out of internet, 3 days ago. Now its renewed, and its all going fast again.
    I start up mw3, and i go to find a gime
    >TDM>
    I wait, and it says
    50ms ping > No games found
    75ms ping > No games found
    100 ms ping > no games found
    and so on, it does this for every single game mode.
    I do not know what is going on

    The only "hacks" or "cheats" that i have used on this steam account are barrack hacks, gun levels, kdr changer, rank hacks, etc
    I was 6th prestige, which isnt obvious, at all. I have 190hrs of game time aswell, so that isn't a suspect.
    I don't know whats happend, and im sure im not banned..?
    Uhhhm.. Ive never done a thread before so , can i have all the help i can get? Please, thanks community.

  2. #2
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    did you turn on your firewall by accident ?
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  3. #3
    MP-GH-FTW's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Things you should check.
    1. As mentioned before, check your firewall. It might be blocking the ports needed.
    2. Look up the ports that Modern Warfare 3 uses, Then get to your Router's Main page (Mostly 192.168.0.1) and find the "Port Forward" tab.
    If found fill in your ip on the IP section and select the ports required for MW3.
    I hope that was helpful and good luck

    [EDIT] " fill in your ip on the IP section" I meant your Local IP adress of your computer!
    Last edited by MP-GH-FTW; 12-19-2011 at 10:33 AM.

  4. #4
    ihatemen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i just turnt off my firewall, still doesnt work ):

  5. #5
    MP-GH-FTW's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Then i don't have a clue sorry, i had a similar problem once and i fixed it by setting a static IP for my pc. For help on doing this google around a bit
    Even though i have MP-GH in my name, i am not part of the MPGH team. Im here to show my support to the Multiplayer / and hacking teams
    I am an experienced 3D editior and i can provide you with some Graphics! Message me!




  6. #6
    greedlt's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by ihatemen View Post
    Well, recently. I ran out of internet, 3 days ago. Now its renewed, and its all going fast again.
    I start up mw3, and i go to find a gime
    >TDM>
    I wait, and it says
    50ms ping > No games found
    75ms ping > No games found
    100 ms ping > no games found
    and so on, it does this for every single game mode.
    I do not know what is going on

    The only "hacks" or "cheats" that i have used on this steam account are barrack hacks, gun levels, kdr changer, rank hacks, etc
    I was 6th prestige, which isnt obvious, at all. I have 190hrs of game time aswell, so that isn't a suspect.
    I don't know whats happend, and im sure im not banned..?
    Uhhhm.. Ive never done a thread before so , can i have all the help i can get? Please, thanks community.
    happens to me all the time. exit steam's process and then restart the game. if that dosent help then restart your computer.

  7. #7
    ihatemen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ^ Ive tried. ):
    Idk . I think my mw3 is just fucked .

    ---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

    Now it lets me into games, but the thing is that the games that I join only give me 1 bars...
    Ffs.. My nat type is moderate.

  8. #8
    MP-GH-FTW's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Try "Verify Integrity Of Game Cache" its under properties under mw3
    Even though i have MP-GH in my name, i am not part of the MPGH team. Im here to show my support to the Multiplayer / and hacking teams
    I am an experienced 3D editior and i can provide you with some Graphics! Message me!




  9. #9
    ihatemen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by MP-GH-FTW View Post
    Try "Verify Integrity Of Game Cache" its under properties under mw3
    Already tried. no success ...

  10. #10
    xxseekxx's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Tired
    happens to me ALL the time. i restart the game a few times and restart steam and it works fine then.
    x играть трудно x


  11. #11
    ihatemen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it been happening for the past week, and like. i cant change it even if i restart steam, or restart my computer consecutive times

  12. #12
    ihatemen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks for the help anyway guys :/

Similar Threads

  1. Not connecting to iwnet. Is the server down?
    By ThatRadKid in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 09-14-2010, 01:21 PM
  2. alter not connect
    By hugh_who in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-27-2010, 09:45 PM
  3. Combat arms will not connect to server or anything help!
    By GibsonRocks231 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-14-2010, 03:31 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 09-05-2008, 02:16 PM
  5. Could not connect because Client is currupt!
    By baki in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2008, 03:06 AM