Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    N1pp@'s Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    148
    Reputation
    34
    Thanks
    876

    Why do you request 2 virus scans?

    Just wondered why, when uploading files, the forum asks for two virus scans... (normally Virus Total and Jotti). I can't see any AV that Jotti has that VT does.... so surely just a VT scan would be enough?

    - Nipp@

  2. #2
    Occidi de Pax's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Back To The Drum!
    Posts
    3,069
    Reputation
    102
    Thanks
    180
    My Mood
    Bored
    Sometimes websites dont detect the same thing one might miss something the other doesnt.
    Even if it does use the same AV´s :|
    Music historian here to please and displease,learning to teach all you peeps,so stop by the music part of the forum,and ask the question to your needs.

  3. #3
    nutshotter's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Market Place
    Posts
    1,115
    Reputation
    4
    Thanks
    21
    My Mood
    Angelic
    the more the merrier


    ^^ Come with me, I will show you a good time ^^

Similar Threads

  1. [Help] Why does my virus scans show virus'?
    By D e a t h h a u n t S in forum WarRock Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 06-02-2011, 12:16 PM
  2. NEW RUNESCAPE COMBAT BOT!/ ANTIBAN/VIRUS SCAN TRAINS FOR YOU! [PICS]
    By hack. in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 7
    Last Post: 01-03-2010, 07:40 AM
  3. Virus Scans
    By Obey in forum General
    Replies: 13
    Last Post: 04-13-2008, 11:09 AM
  4. Why are YOU afraid of Scientology?
    By arunforce in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2006, 11:03 PM
  5. Why Do you hack?
    By awibble in forum General Game Hacking
    Replies: 79
    Last Post: 03-22-2006, 05:22 PM