Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    RacerX125's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    How to Unlock Dev Console?

    Few minutes ago I found a guy which had dev console unlocked he was changing stuff in Find game/Servers how to Unlock it? I really need this

  2. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,322
    My Mood
    Breezy
    /moved to help
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #3
    Womanizer`'s Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,438
    Reputation
    103
    Thanks
    1,581
    My Mood
    Angelic
    You can use addresses to unlock it.

    Here are my addies:
    Code:
    Multiplayer
    00490D60
    Code:
    Singleplayer
    004E2DF0
    By putting value 1 it should work. Use at your own risk though.




  4. #4
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    MW3 Chaos can do it, but it's costs money.

    I will post a how to use MW3 Chaos for free later.
    Last edited by Nachos; 04-23-2012 at 07:18 AM.


    The lines in my Steam are i's

  5. #5
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ineedwarrockhack View Post
    You can use addresses to unlock it.

    Here are my addies:
    Code:
    Multiplayer
    00490D60
    Code:
    Singleplayer
    004E2DF0
    By putting value 1 it should work. Use at your own risk though.
    And you are sure you didn't take this from here: http://www.mpgh.net/forum/604-call-d...read-5.html#49
    Hmm... (Kinda strange)

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  6. #6
    Womanizer`'s Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,438
    Reputation
    103
    Thanks
    1,581
    My Mood
    Angelic
    Uh nope. I haven't seen that post b4 to be honest. But anyways, a friend of mine gave it to me. And I though why not share it.




  7. #7
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ineedwarrockhack View Post
    Uh nope. I haven't seen that post b4 to be honest. But anyways, a friend of mine gave it to me. And I though why not share it.
    Okey.
    Still, you should give credit to this friend of yours.
    We at MPGH like that people give proper credit.


    @RacerX125
    Is this solved for you now or?

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  8. #8
    smile286's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    female
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    If I change 00490D60 to "1" game is crashing for me...

  9. #9
    Womanizer`'s Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,438
    Reputation
    103
    Thanks
    1,581
    My Mood
    Angelic
    Well he isn't registered on mpgh but his irl name is Robert. If that helps lol.




  10. #10
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    thanks robert lol

  11. #11
    smile286's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    female
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    So? Did anyone tried to change 0x00490D60 to "1"? BTW, the default value for this offset for me is "106". When I change this to "1", I have a game crashing to desktop. Strange. :-)

  12. #12
    hussi's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed

    Unhappy hdfdfgd

    Quote Originally Posted by Nachos View Post
    MW3 Chaos can do it, but it's costs money.

    I will post a how to use MW3 Chaos for free later.
    how long its will take u think ?

  13. #13
    RacerX125's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I still havent been able to unlock it can anyone help me?
    @Jorndel hey is there anyways you can help me get it Via Teamviewer?

  14. #14
    RacerX125's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how do u change the address's Value?

  15. #15
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,322
    My Mood
    Breezy
    You can't just set the value to 1, it's the address to the function.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  16. The Following User Says Thank You to master131 For This Useful Post:

    [MPGH]Eithan1231 (05-25-2016)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Unlocked Dev Console
    By styg2012 in forum League of Legends Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2011, 05:32 AM
  2. Unlocked Dev Console *Tutorial*
    By seerhan in forum League of Legends Guides
    Replies: 7
    Last Post: 09-30-2011, 01:25 PM
  3. [Tutorial] How to unlock full ingame console [SP]
    By Mikkelul in forum Call of Duty Black OPS Tutorials
    Replies: 56
    Last Post: 01-23-2011, 11:05 PM
  4. How To Open Dev. Console
    By rossida in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 10
    Last Post: 01-18-2010, 03:52 AM
  5. here is how to unlock all slots 5-8
    By shadowsecret in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2007, 09:43 AM