Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    PasterOfMuppets's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    In the HQ Studio :)
    Posts
    883
    Reputation
    -22
    Thanks
    47
    My Mood
    Happy

    will i be able to play it ?

    Amd fx4100
    Amd radeon 6850
    8gb ram ?

  2. #2
    burnout915's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    Yes :\
    Without lag unless you're downloading redtube

  3. #3
    baz80's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    uk/wales
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by PasterOfMuppets View Post
    Amd fx4100
    Amd radeon 6850
    8gb ram ?
    im only running a amd 3.4x3
    XFX Radeon 6770
    8gb corsair and i have no problems running all my games on full settings the game lets me set but if i try to use the amd vision controls i always set it to high then i lag but you got better than me you'll be fine

  4. #4
    Extractional's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    4,196
    Reputation
    -287
    Thanks
    345
    My Mood
    Cynical
    Will run smoovely

  5. #5
    sabotagegamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bashful
    check this website

    Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements

    and will tell if your PC is good or not

  6. #6
    Womanizer`'s Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,438
    Reputation
    103
    Thanks
    1,581
    My Mood
    Angelic
    Should work fine. I have a worse pc, and it works smoothly.




  7. #7
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    /Solved & Moved
    -Moved your thread to the help section, since your thread is more of an question.

    Your question have been answered by following members: @burnout915 @baz80 @Derp @sabotagegamer & @ineedwarrockhack

    Thanks for all the answers given in this thread.
    I am sure the thread creator truly appreciate all the answers.
    Last edited by Jorndel; 05-02-2012 at 06:28 AM.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

Similar Threads

  1. will i be abled to play black ops? :(
    By marcoluttje in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 10-24-2010, 07:55 PM
  2. Will i be able to play Black Ops?
    By Threat2all in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2010, 06:10 PM
  3. Not able to play because stats too good
    By IAMANUB3 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 13
    Last Post: 06-25-2010, 01:54 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 06-13-2010, 09:28 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 08-08-2008, 12:04 AM