Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    uanaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Help with Rapid Fire Scripts?

    Hey guys!

    Anyways, I recently got a few rapid fire scripts since I want to really spam the MK14 and those pistols

    However, all of them I can open and activate the cheat. But everytime I try to fire the gun, the game freezes, and after I let of of the fire button the game resumes and I'm probably dead. In the killcam, as I shoot I freeze and thus allow people to shoot me.

    Also some other times, I get an error message "Client Command Overflow"

    Has anyone experienced this? And what did you do to fix it?

    Thanks!

  2. #2
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,309
    My Mood
    Angelic
    I don't know which hack ur using.. but it is sending a lot of commands (mouse clicks) to the game console. When you send too much commands on a second, you get the "Command Overflow" error... Try to use the Multi-Tools posted by NightmareTX... http://www.mpgh.net/forum/404-call-d...1-9-441-a.html
    Last edited by MarkHC; 08-21-2012 at 11:29 PM.


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  3. #3
    uanaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yea I tried that. But I still have that sudden burst of lag and my game freezes...

  4. #4
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by uanaka View Post
    Yea I tried that. But I still have that sudden burst of lag and my game freezes...
    The client command overflow has nothing to do with your specs, but could you provide them anyway? The freeing/crashing might be because your computer can't handle it.


    The lines in my Steam are i's

  5. #5
    uanaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Nachos View Post


    The client command overflow has nothing to do with your specs, but could you provide them anyway? The freeing/crashing might be because your computer can't handle it.
    Alright.

    Anyways I have an i7-2630QM , 8GB ram , Windows 7 Home 64 bit, and AMD Radeon HD 6550M .


    Anything else that you need? I went to "canirunit" and I should be able to run MW3 with flying colors.

  6. #6
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by uanaka View Post
    Alright.

    Anyways I have an i7-2630QM , 8GB ram , Windows 7 Home 64 bit, and AMD Radeon HD 6550M .


    Anything else that you need? I went to "canirunit" and I should be able to run MW3 with flying colors.
    Yeah, that's not the problem.


    The lines in my Steam are i's

Similar Threads

  1. [Release] Super Rapid Fire (best rapid fire script, with hotkey)
    By Sindreh93 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 72
    Last Post: 10-23-2012, 02:28 PM
  2. mw3 rapid fire script help with editing
    By darkpimp in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2011, 03:56 PM
  3. Mw3 Rapid Fire script(Help)
    By darkpimp in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2011, 01:41 PM
  4. [Release] New Rapid Fire Script with Source Code
    By DahInternetz in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 8
    Last Post: 08-24-2011, 06:10 PM
  5. Hack with rapid fire mp7k and wall hack
    By traggone in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 02-21-2007, 08:39 PM