Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    lorenzodutch's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Inspired

    Mw3 does not work

    Hi i am new to this forum but i have a problem

    There was a virus in my computer so i reset my whole computer but Mw3 doesnt work now.

    When i start Mw3 there is standing: DirectX encountered an unrecoverable error.
    And some videos of youtube do also not work.
    I know a guy thets good with computers he says thet something wrong with my video card but he cant help me he is to busy
    Anyone knows how to fix this?
    Last edited by lorenzodutch; 08-22-2012 at 06:12 AM.

  2. #2
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Update video card driver, download DirectX (newest one), download .NET framework, stuff like that. Right click MW3 -> Properties -> Local Files -> Control Integrity of Game Cache (or something like that). You should be good to go
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  3. #3
    lorenzodutch's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Inspired
    I dont know if i have .NET Framework but if i click on properties i cant find thet stuff local files and control Integrity

  4. #4
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by lorenzodutch View Post
    I dont know if i have .NET Framework but if i click on properties i cant find thet stuff local files and control Integrity
    Go into the Control Panel -> Programs and functions and see which .NET's you have installed, also see which DirectX's you have installed.


    The lines in my Steam are i's

  5. #5
    lorenzodutch's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Inspired
    I can not see wich .NET i have installed i only see i have DirectX 11

  6. #6
    lorenzodutch's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Inspired
    It is working again.

Similar Threads

  1. Replies: 25
    Last Post: 01-09-2009, 02:29 AM
  2. the hack does not work in the ca eu
    By Massimo1993 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2008, 06:20 AM
  3. My vip hack does not work
    By Thetoiletguy911 in forum General Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2008, 01:15 PM
  4. Does not work
    By nepalarmy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2008, 05:37 PM
  5. warrock does not work fore me?
    By Thetoiletguy911 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2008, 09:23 AM