Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    BlackLineZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Thumbs up Name Faker Error, please Help!

    Hi,

    I got an error with the Name Faker (Dragon Tool v6), every time when I Press "false" it opens a new window with an error message (look attechment)
    If I click on Next the message quickly disapears and went back after 1-2 seconds.

    I use the Windows 7 64bit version, and my NET.Framework version is 4.0
    And yes I extracted it before I ran it!

    I already tried the following things to fix it:

    I ran it as Admin - Didn't help
    I used the Compatibility mode - No luck


    How can I fix this?

    Thanks,
    BlackLineZ
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Name Faker Error.jpg  

    Last edited by BlackLineZ; 08-26-2012 at 04:26 AM.

  2. #2
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,938
    Reputation
    574
    Thanks
    5,011
    My Mood
    Twisted
    Use [IMG]url[/IMG] for the screenshot (upload to a website and copy the url) ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  3. #3
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    916
    My Mood
    Blah
    Could you translate the "Details", just the part we can see in that screenshot.


    The lines in my Steam are i's

  4. #4
    BlackLineZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Full Details Translation :

    Code:
    Information about calling JIT debugging
    instead of this dialog box, see the end of this release.
    
    ************** Exception Text **************
    System.OverflowException: Arithmetic operation resulted in an overflow.
       at System.IntPtr.op_Explicit (Int64 value)
       at Name_Faker_v6.Form1.ReadInt (UInt32 addr)
       at Name_Faker_v6.Form1.Pointers (Int32 pointer Case)
       Name_Faker_v6.Form1.timer1_Tick at (Object sender, EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Timer.OnTick (EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc (Message & m)
       at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback (IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam IntPtr lparam)
    
    
    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.544 (RTMLDR.030319-5400).
        CodeBase: file :/ / / C :/ Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll.
    ----------------------------------------
    Dragon tool - name Faker
        Assembly Version: 6.0.0.0.
        Win32 Version: 6.0.0.0.
        CodeBase: file :/ / / C :/ Program%% 20Tools/Tools/Name 20Faker/Dragon 20Tool%% 20 -% 20Name 20Faker.exe%.
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.560 built by: RTMLDR.
        Codebase:
    ----------------------------------------
    System.Drawing
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.568 built by: RTMLDR.
        Codebase:
    ----------------------------------------
    System
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.544 built by: RTMLDR.
        CodeBase: file :/ / / C :/ Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll.
    ----------------------------------------
    System.Configuration
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100).
        Codebase:
    ----------------------------------------
    System.Xml
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.450 built by: RTMLDR.
        Codebase:
    ----------------------------------------
    mscorlib.resources
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100).
        Codebase:
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms.resources
        Assembly Version: 4.0.0.0.
        Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel.
        Codebase:
    ----------------------------------------
    
    ************** JIT Debugging **************
    To enable JIT debugging (Just-In-Time), must be in the
    Config file for this application or computer
    (Machine.config) must have the jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging enabled.
    
    For example:
    
    <configuration>
        <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </ Configuration>
    
    When JIT debugging is enabled, any unhandled
    Exceptions to the JIT debugger sent to the on
    Computer is registered, and not covered in this dialog box.
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Use [IMG]url[/IMG] for the screenshot (upload to a website and copy the url) ...
    Sry bro. Next time
    Last edited by BlackLineZ; 08-27-2012 at 10:22 AM.

  5. #5
    TimPSV's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Got exactly the same. Does this to all my name fakers, downloaded like 10 right now.
    Very annoying!
    Hope someone can help me =)

  6. #6
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    916
    My Mood
    Blah
    To me it seems like the program shouldn't be able to run anywhere if it has that error, are you completely sure that it isn't because of outdated .NET Framework?

    I can't help you further, I don't know much about coding, wait for someone who does to answer.


    The lines in my Steam are i's

  7. #7
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,681
    Reputation
    905
    Thanks
    18,671
    My Mood
    Angelic
    Tried to use the updated version?
    http://www.mpgh.net/forum/404-call-d...-dark-bit.html


    Seems I might have to add an more "advance" error reporting system here.
    Because I can't get a shi* out of what the stuff you post.

    Some do, but I don't :P
    (Nothing wrong with what you did, just the error message says something with those elements might be wrong)

    I think it's the adding value for the pointer "adder". And it go out of the range.
    I think that is the reason and I forgot to fix that in the Lite version as well...
    But people who had problems with the Dragon v6. Didn't have with Lite.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  8. #8
    BlackLineZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    Tried to use the updated version?
    http://www.mpgh.net/forum/404-call-d...-dark-bit.html


    Seems I might have to add an more "advance" error reporting system here.
    Because I can't get a shi* out of what the stuff you post.

    Some do, but I don't :P
    (Nothing wrong with what you did, just the error message says something with those elements might be wrong)

    I think it's the adding value for the pointer "adder". And it go out of the range.
    I think that is the reason and I forgot to fix that in the Lite version as well...
    But people who had problems with the Dragon v6. Didn't have with Lite.
    Thanks for you're reply, I tried that one too but I got exactly the same error message as with Dragon Tool v6
    I think the message appears since windows has downloaded new Updates, Security Updates and if I remember right there were too framework updates etc..

    ---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

    Quote Originally Posted by Nachos View Post
    To me it seems like the program shouldn't be able to run anywhere if it has that error, are you completely sure that it isn't because of outdated .NET Framework?

    I can't help you further, I don't know much about coding, wait for someone who does to answer.
    I thought that too first but i've the newst version and it still doesn't work

  9. #9
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,681
    Reputation
    905
    Thanks
    18,671
    My Mood
    Angelic

    V6.2 [Quick Creation]

    @BlackLineZ

    Well, I just made an small quick release / update for you then...
    Hope it will work with no errors this time

    Image:
    [attachment|I miss my tools :|]

    Scans:
    0/41
    0/20
    https://www.virustotal.com/file/6820...is/1346091019/
    Name Faker v6.2.rar - Jotti's malware scan
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Image.PNG  

    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by Jorndel; 08-27-2012 at 01:17 PM. Reason: Fixed Image

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  10. The Following 8 Users Say Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    CYBER-SNIPA (09-18-2012),deathmonkey (09-27-2012),Ernixor (10-01-2012),foukaras9 (09-18-2012),MelkorFr (09-03-2012),R0flkart0ffl (09-14-2012),stab2009 (09-08-2012),yihui86 (09-01-2012)

  11. #10
    BlackLineZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    @BlackLineZ

    Well, I just made an small quick release / update for you then...
    Hope it will work with no errors this time

    Image:
    [attachment|I miss my tools :|]

    Scans:
    0/41
    0/20
    https://www.virustotal.com/file/6820...is/1346091019/
    Name Faker v6.2.rar - Jotti's malware scan
    Wow, thanks very much bro

    I don't know what you changed but it's working now!

  12. The Following User Says Thank You to BlackLineZ For This Useful Post:

    [MPGH]Jorndel (08-27-2012)

  13. #11
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,681
    Reputation
    905
    Thanks
    18,671
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by BlackLineZ View Post
    Wow, thanks very much bro

    I don't know what you changed but it's working now!
    This is the "whole" code for the name faker this time:
    Code:
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
            {
                if (Open_Memory() != (IntPtr)0)
                {
                    label1.Text = Read(Pointers(PC));
                    button1.Enabled = true;
                    button2.Enabled = true;
                    button3.Enabled = true;
                    textBox1.Enabled = true;
                }
                else
                {
                    button1.Enabled = false;
                    button2.Enabled = false;
                    button3.Enabled = false;
                    textBox1.Enabled = false;
                }
            }
    
            private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                if (PC == 29)
                {
                    PC = 0;
                    MessageBox.Show("You have used all 30 Pointers.\n\nThere is no one left for you to use!");
                }
                else PC++;
                
            }
    
            private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                WriteString(Pointers(PC), textBox1.Text);
            }
    Didn't add the Memory thing and the Pointers :P
    Else that is the whole code
    _______________


    Reminds me of that I missed to add the code of the Yes|No stuff :P
    Sure you won't die because of that. hehe
    Last edited by Jorndel; 08-27-2012 at 01:27 PM.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  14. The Following User Says Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    BlackLineZ (08-27-2012)

Similar Threads

  1. [Help Request] Failed connect to server - AVA ERROR!! PLEASE HELP!
    By kalokoko in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-2012, 01:52 AM
  2. [Help Request] Cant open an injector with out this error! please help!
    By sparkmate1 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2012, 01:45 AM
  3. [Help Request] Lula Wallhack activity code error please help
    By ajorange in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2011, 01:38 AM
  4. [Help]I get these SYNTAX errors.Please Help
    By phoenixraider in forum C++/C Programming
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-2008, 07:57 PM
  5. I am Getting A Combat Arms Error(PLEASE HELP!)
    By DarkSoda in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2008, 08:41 PM