Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    7amodi's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    please answer me : am i forwarding the ports i add picture

    this is the picture
    and i put this ip that i get it from Network~Change adapter setting~Wireless Network Connection~((double click on it))~and details there is an ip i copy it and paste it on dmz and on this picture



    sorry 4 my bad english

  2. #2
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    There is no need to blur out the IP addresses since they are local, no one can use them.

    Also, you need to make sure that you portforward the correct IP that your router has given your computer. To do that you need to open CMD and type "ipconfig". Then you will see this:


    You have to put the numbers your CMD will give you where i marked in green in, the IP address field when you port forward.

    For CoD it is actually normally enough to enable UPnP.


    The lines in my Steam are i's

  3. #3
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,537
    My Mood
    Angelic
    Erm..
    From what I see, you do it wrong here... Virtual Servers, why you want that?

    You are to open ports. not adding IPs


    ---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

    Quote Originally Posted by Nachos View Post
    There is no need to blur out the IP addresses since they are local, no one can use them.

    Also, you need to make sure that you portforward the correct IP that your router has given your computer. To do that you need to open CMD and type "ipconfig". Then you will see this:


    You have to put the numbers your CMD will give you where i marked in green in, the IP address field when you port forward.

    For CoD it is actually normally enough to enable UPnP.
    Time to hack Mr.Nachos everyone...

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  4. #4
    7amodi's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0



    am i forwarding the ports now
    please answer me i'm tired of searching

  5. #5
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by 7amodi View Post



    am i forwarding the ports now
    please answer me i'm tired of searching
    Everything seems fine expect, as Jorndel said, I am not sure if "Virtual Servers" is your systems term for port forwarding, I'm not sure it is the same.


    The lines in my Steam are i's

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 11-01-2011, 11:57 AM
  2. please answer this!!!
    By erandrew93 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 10-20-2007, 10:36 AM
  3. please answer my question someone please
    By exile120 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2007, 03:21 PM
  4. U have this too ?? please answer
    By Jumper01 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 07-16-2007, 02:12 AM
  5. Quick Question..Please Answer
    By ypg_gamer in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2006, 11:32 AM