Thread: reset callsign

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    tophund's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    reset callsign

    Hey

    Is there a way (hack) to reset the callsigns, without having to reset all stats?

    -Tophund

  2. #2
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    I know there was one before, but not for 1.9.453 ... I suggest resetting all stats and hacking your stats back to what they were be4 u resetted ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

Similar Threads

  1. Reseting callsign's and titles.
    By viesty in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2010, 01:11 PM
  2. Code Resets & COD4 Hacks
    By Dave84311 in forum Hack/Release News
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2007, 10:08 PM
  3. Resetting BIOS
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2006, 12:32 AM
  4. server is reseting
    By pepsi_dude_777 in forum Gate To Heaven Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 02-09-2006, 09:56 PM