Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    nagendhrabanoth's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed

    Post iw5mp_server.exe Application error

    can any one help me about this error when i was starting the server.............i use tecknogods with ADDONS


    the program was unable to start correctly (0x0000142)..
    Last edited by nagendhrabanoth; 11-22-2012 at 07:19 PM.

  2. #2
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    I believe you are using an Addon version that is unsupported. What addon version are you using?

  3. #3
    nagendhrabanoth's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    i think 1.206............when i delete d3d9.dll file then there is no problem in starting the server but ADDONS are not loading........

  4. #4
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    You need d3d9.dll to load the addon which loads the plugins.
    One of your plugins may be at fault. Try removing them one by one and see which one causes the crash.
    Try to also disable DEP on iw5mp_server.exe (Data Execution Prevention, I know I say that alot but it works)

  5. #5
    nagendhrabanoth's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    i tried by removing all the plugins but noting found..........

  6. #6
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Umm reinstall the 1.4.382 patch?

  7. #7
    nagendhrabanoth's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    no leads...........same situations

  8. #8
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by nagendhrabanoth View Post
    no leads...........same situations
    Did you try re-installing the patch?
    And teknogods launcher?

    Lastly, re0install the game

  9. #9
    nagendhrabanoth's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    yes i did but no change...........finally i will try to reinstall the game!

  10. #10
    nagendhrabanoth's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    finally i got solution............this problem is cause due to .NET framework.............i had just reinstalled .NET4.5 framework now it works fine

Similar Threads

  1. Engine.exe - application error
    By spookyskunkk in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 05-14-2011, 10:42 PM
  2. NexonHacked Spammer.exe - Application Error
    By noobishes in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2010, 11:44 PM
  3. Engine.exe - Application Error
    By CombatSnipes in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 07-07-2010, 06:23 PM
  4. Engine.exe Application Error
    By westzidewez in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-18-2010, 02:56 PM
  5. Engine.exe Application error
    By williepolk11 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2008, 01:03 PM