Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,881
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Raymster View Post
    how??
    i tried to delete the files and download it again butt that even work xD
    Since I don't use Steam to play MW3, Ask either @Lovroman or @Horror

  2. #17
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,712
    My Mood
    Cheerful
    @ @Raymster
    Does your PC have static IP address?
    If you haven't already, Port Forward and add Firewall exceptions to following ports:
    1. TCP 3074
    2. TCP 8766
    3. TCP 27014-27050
    4. UDP 3074
    5. UDP 8766
    6. UDP 27014-27050
    Tell me when you're done.
    Last edited by Lovroman; 09-27-2013 at 08:37 AM.

  3. #18
    Raymster's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Psychedelic

    ITS WOOOOORKIIINGG

    Quote Originally Posted by Raymster View Post
    how??
    i tried to delete the files and download it again butt that even work xD


    whoops forgot to delete the mw3 map also. its working now butt only now i need a serevr tool thats absolutely VAC PROOF
    if there is a solution please let me know.

    best regards
    Raymster.

  4. #19
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,712
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Raymster View Post
    whoops forgot to delete the mw3 map also. its working now butt only now i need a serevr tool thats absolutely VAC PROOF
    if there is a solution please let me know.

    best regards
    Raymster.
    VAC Proof ?
    Offical Dedi tool is VAC proof ofcourse.

  5. #20
    Raymster's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Psychedelic
    thanks in advance @lovroman.

    i tried to forward butt it hasn't any effect i have a router inbound my modem.

    is there a way that you can help me directly with it (example) sending you the name and pass of my router or some thing xD

  6. #21
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,712
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Raymster View Post
    thanks in advance @lovroman.

    i tried to forward butt it hasn't any effect i have a router inbound my modem.

    is there a way that you can help me directly with it (example) sending you the name and pass of my router or some thing xD
    NP.

    What's working ?
    Username and Password depends on router.
    They don't have same password.
    Inside the server.cfg folder you will see the following dedicated server command lines (Below has been changed):
    Code:
    Make the following changes to the server.cfg file: //NOTE: or copy and paste the information below into your server.cfg folder:
    
    // Modern Warfare 3 Server Configuration
    
    //////////////////////////////////////////////////////////
    // Server command-line parameters (this section is for documentation only)
    
    // Specify server configuration file (this file) //NOTE: Be sure to change to your config.cfg file if you create your own.
    +set sv_config "server.cfg" //(default "server.cfg") //NOTE: Be sure to remove the // so command works.
    
    // Specify server visibility (1 = LAN, 2 = Internet (default) //NOTE: For server visibility on your lan or internet.
    +set dedicated 2 //NOTE: Be sure to remove the // so command works
    
    // Open game port (Steam-visible server game port) //NOTE: This port (TCP & UDP) has to be open in your router and firewall
    +set net_queryPort 27014 //NOTE: Be sure to remove the // so command works.
    
    // Secure game port //NOTE: This port (TCP & UDP) has to be open in your router and firewall
    +set net_port 27015 //NOTE: be sure to remove the // so command works.
    
    // Steam authentication port //NOTE: This port (TCP & UDP) has to be open in your touter and firewall
    +set net_authPort 8766
    
    // Steam master server (server browser) port //NOTE: This port (TCP & UDP) has to be open in your touter and firewall
    +set net_masterServerPort 27016 //NOTE: Be sure to remove the // so command works
    
    //////////////////////////////////////////////////////////
    // Server.cfg-configurable settings
    
    // Server host name. This should always be set by the server admin.
    seta sv_hostname "MY MODERN WARFARE 3 SERVER NAME" //NOTE: Change to your desired server name.
    
    // Dedicated server play list (.dspl) Specify the server map rotation. //NOTE: Set up via notepad or game setup.
    // Dedicated server recipe (.dsr) Specify valid game options. //NOTE: Set up via in game or via notepad inside the .dsr file located in the admin folder.
    seta sv_maprotation "juggernaut" //NOTE: change to your desired game type (.dsr file).
    
    // Maximum number of clients that may connect to this server (range 1-18) //NOTE: change to your desired number of server slots.
    seta sv_maxclients 18
    
    //NOTE: Go here: http://www.speedtest.net/ to check your upload and download speeds. If you have low upload and/or download speeds, your server will experience rate issues. Consider only allowing a small number of people on your server, try a 4 or 8 and up the number as you see fit based on your upload and download speeds and your servers ability to support that number.
    
    // Server password, if set, users will be prompted for password to join server. //NOTE: Set for a private server, all users will need to enter password.
    seta g_password ""
    
    // Maximum number of private clients allowed on the server (range 0-18 (clamped to sv_maxclients)
    seta sv_privateClients 0 //NOTE: Number of reserved slots for (Admin) access to server if server is full. All users will be asked for password but not required for access unless server is full.
    
    // Password for private (Admin) server slots. If set, all users will be prompted on join attempt.
    // Users providing this password will have access to all slots.
    // Users providing incorrect password have access to the (sv_maxClients - sv_privateClients) public slots.
    seta sv_privatePassword "MY PRIVATE PASSWORD" //NOTE: All public visitors will be asked but don't need to enter password to join unless server is full.
    
    // Remote console password. If set, Admin will have access to a remote console (RECON), allowing server administration from a connected client.
    seta rcon_password "YOUR RCON PASSWORD HERE" //NOTE: RCON access for Server Admin control via the ~ key while in game.
    //NOTE: Press the ~ key (or whatever you press to access the console) and type: login + your rcon password while in the game RCON.
    
    //NOTE: Then press Shift + the ~ key to make the console command line larger.
    
    //NOTE: Type: help for a list of RCON commands.
    //NOTE: You can kick players and change maps and such.
    
    // Server voice chat configuration ( 0 = "No Chat", 1 = "Free Chat", 2 = "Team Chat" (default)
    seta sv_voice 2 //NOTE: So players can talk.
    
    // Toggle voting for [player kick/map restart/next map] (0 = no vote or 1 = allow vote (1 is default)
    seta g_allowVote 0 //NOTE: For people to be able to vote if admin is not present. //NOTE: Beware, you may get voted out or your own server if you allow.
    
    // Toggle allowing dead players to chat with living players (0 = no chat (0 is default) or 1 = allow chat)
    seta g_deadChat 0 //NOTE: For chatting.
    
    // Time in seconds before the server will kick a user for inactivity (range 0 - 10000)
    seta g_inactivity 0 //NOTE: I set to 0 so I can populate my server and not get kicked for being idle.
    
    // Time in seconds for a player temporary ban (on kick/tempban) (range 0 - 3600)
    seta sv_kickBanTime 3600 //NOTE: 3600 = 1 hour
    
    // Toggle flood protection (throttling of user commands - should be enabled for non-password-protected Internet servers) (0 = allow or 1 = not allowed (1 is default)
    seta sv_floodProtect 1 //NOTE: No server spam allowed.
    
    


    Create .dspl file(dedicated server playlist).
    Examples:
    Code:
    map_name,mode_name,map_priority
    Code:
    
    mp_carbon,INF_default,1
    mp_dome,INF_default,1
    Save it in admin folder.

    Create .dsr file(dedicated server recepie).
    Code:
    1. Access the in game multiplayer menu, select play, select Private Match, select Game Setup, select Mode. Here you can setup your .dsr however you like.
    2. Once you have setup the .dsr to you likeing, select the save option and save it.
    3. You will also need select the save recipe to disk option and manually enter a name and save it: Example: INF_default
    4. .dsr file will be created in your admin folder. 
    Start your server:
    Code:
    
    1. Make shorcut to dedicated server tool exe, right click-->Properties. 
    2. In Shortcut tab in target box find: "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\iw5mp_server.exe".
    3. Add the following after the: \iw5mp_server.exe" +set dedicated 2 +set net_queryPort 27014 +set net_port 27015 +set sv_maprotation (put the name of your .dspl file here) +start_map_rotate
    
    or 
    
    1.Start iw5mp_server.exe
    2.Write in textbox 
    +set dedicated 2 +set net_queryPort 27014 +set net_port 27015 +set sv_maprotation (put the name of your .dspl file here) +start_map_rotate
    3.Press enter.
    
    Last edited by Lovroman; 09-28-2013 at 12:40 PM.

  7. #22
    Raymster's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Psychedelic
    @lovroman

    i did everything you wrote here butt it stays only visible on lan and not on the internet

    it keep tells me this



    i can't fix it lol
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    mpgh.IMG.jpg  


  8. #23
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,712
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Raymster View Post
    @lovroman

    i did everything you wrote here butt it stays only visible on lan and not on the internet

    it keep tells me this



    i can't fix it lol

    Are you sure ports are opened & added for firewall exceptions ?
    Are you sure you have static IP address ?
    Are you sure +set dedicated in server.cfg is 2(+set dedicated 2) ?

  9. #24
    Raymster's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Psychedelic
    if i select static ip i have to confirm a primary dns.
    when i don't do that my internet wo't work.

    i have a netgear wndr3300 router so how may i be sure what the dns may be.

    thanks in advance

  10. #25
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,712
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Raymster View Post
    if i select static ip i have to confirm a primary dns.
    when i don't do that my internet wo't work.

    i have a netgear wndr3300 router so how may i be sure what the dns may be.

    thanks in advance
    You have to find them on your ISP's site.

  11. #26
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,881
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Raymster View Post
    @lovroman

    i did everything you wrote here butt it stays only visible on lan and not on the internet

    it keep tells me this



    i can't fix it lol
    Just pointing out, this is completely normal.
    Since you're hosting it on the same PC, it'll only show up on LAN.

    You can only tell if it's not showing on internet server lists if:
    1.) Nobody joins ...
    2.) You go on a different network (Wireless -> LAN doesn't count as it's the same network) and try to see it in the server list.

    So as far as I see, it's working

  12. #27
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,712
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post


    Just pointing out, this is completely normal.
    Since you're hosting it on the same PC, it'll only show up on LAN.

    You can only tell if it's not showing on internet server lists if:
    1.) Nobody joins ...
    2.) You go on a different network (Wireless -> LAN doesn't count as it's the same network) and try to see it in the server list.

    So as far as I see, it's working
    Thanks for pointing that out Zach!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. need ghost recon server hack
    By Mike273 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 03:02 PM
  2. CS 1,6 Server
    By gunot in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 11-11-2007, 02:33 PM
  3. CS Source Clan/Server
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 20
    Last Post: 10-04-2006, 01:21 PM