Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
  1. #31
    qwerty129's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Hot
    cant you put all the iwi. files in 10 Rar. file i will be thankful if you do it

  2. #32
    qwerty129's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Hot
    @henry.cs you have to open the file with Winrar and put the iwi. you want in the file "image"

  3. #33
    simonh123's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have a problem i cant join a server it says iw6 folder or what ever is different from server..

  4. #34
    alcatraz.aa's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    148
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bored
    nice 1 man
    Last edited by alcatraz.aa; 01-19-2012 at 08:02 PM.

  5. #35
    o ii flawless's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Daring
    nice man, glad you didnt find the gold one :P always nice to stick it on after a while, get sick of looking at it when its the only decent one on. For those who are having trouble, do this C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\main , open the iw_06 folder, i use pak/pk file explorer, (remember to double click iw_06 then open the images folder) HOLD CTRL and SELECT all the iwi files out of the download rar folder and simply DRAG and DROP them in the image folder, hit the floppy disk button at the top to save and you're done. Thanks for post, i like these +reps

    ---------- Post added 01-20-2012 at 12:05 AM ---------- Previous post was 01-19-2012 at 11:29 PM ----------

    OK, so which one is the one that goes in iw 10, i didnt realise there was an extra one, stuck them all in 06 and now files are different from the server lmao, easily fixed

    ---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

    deleted iw06 and clicked verify andit said the files were fine tried to play and game wouldnt load at all, just deleted it all, tried to reinstall the whole game and 'steam servers are too busy for your request' i guess alot of people did the same as me ? lmao , must remember to make a copy this time

  6. #36
    Nostradamus's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by Yumz View Post
    I don't have a iw_06 directory, I tried making one and putting the files there but it didn't work. Any suggestions?
    D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 3\main

  7. #37
    Oscar Larsson's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Halmstad, Sweden, Sweden
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Where is the fucking download button?!

  8. #38
    jongilli's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey when i download it and upload to iw'6 and when i go online it comes ''Files From Diffrent Server you know why?

  9. #39
    Davidgeuzen's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    I have iw_06.bak and iw_06.iwd and i cant place not in in all those 2 i placed it in the map Main, But what does i have to do now to get it i really like it. I saw it in that vid. Really nice job,,

  10. #40
    colton1111's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    216
    Reputation
    2
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    It can only cause errors if you place the files in the wrong IW. But, the Red and Yellow thing looks like a Giraffe skin O.o

    ---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

    Weird. If you're on Steam, go to Library > COD:Mw3 - Multiplayer Properties > Local Files Tab > And click Verify Integrity Of Game Cache. Should update all missing files for Mw3. IW_06 Should be there, and if that's were you put the skins, place them in.
    Last edited by colton1111; 02-20-2012 at 08:29 PM.

  11. #41
    TTimoNN's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    when logging into a server with this skins it says Files are different from the server. Also I dont use steam to play online so do you have any other solution?
    Last edited by TTimoNN; 05-27-2012 at 03:58 PM.

  12. #42
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by TTimoNN View Post
    when logging into a server with this skins it says Files are different from the server. Also I dont use steam to play online so do you have any other solution?
    Check the sticky thread in the Help section.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  13. #43
    elementnature's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    262
    Reputation
    10
    Thanks
    105
    Quote Originally Posted by Yumz View Post
    I don't have a iw_06 directory, I tried making one and putting the files there but it didn't work. Any suggestions?
    same problem unhide folders does not work

  14. #44
    Heiko's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Moscow
    Posts
    88
    Reputation
    14
    Thanks
    639
    My Mood
    Aggressive
    another man have stolen the skins,it don'y make it,LOL
    I WATCHED THIS VIDEO IN NOVEMBER,LOSER


  15. #45
    Exitsignx's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is this for only the MSR? Or every gun that can have camos?

    edit~ I decided to give this a try, installed it the way i've been told by a thousand different people// files different from server.
    Last edited by Exitsignx; 11-22-2012 at 09:42 AM.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] MW3 custom camo error
    By wafflesXrawr in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2013, 11:06 PM
  2. [Release-UFB]Custom Fall Camo for Hands. First ever Custom Hands Mod!
    By David in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 25
    Last Post: 08-04-2010, 07:06 AM
  3. [RELEASE] K5 to K5 Custom Camo
    By eric565 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2010, 03:43 PM
  4. [RELEASE]L96A1 into M24 Custom Camo!
    By project2 in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 21
    Last Post: 01-03-2010, 12:37 AM