Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Aqualam's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Happy

    Question IW5M HELP I NEED A "Lost Connection With Host" fix and also a "Lag" fix PLZ HELP

    I was playing a S&D and at the beginning of the game my ping was 165 or less. About 10 mins later my ping went to 999 then 567 back down to 100 the SHOT up again at 999 and eventually i "lost connection with host" you guys gotta fix this cuz i didnt have these problem with TG. PLZ FIX IT PLZ its really frustrating when it happens

  2. #2
    Joaogan1's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    130
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Get a better internet maybe?

    ---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

    btw dont u think u should post the on 4D1 Forums instead of mpgh forums?
    Going first always works

  3. #3
    Aqualam's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Happy
    I wud post it on 4D1 BUT THEY NVR ANSWR

  4. #4
    Stanman08's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    337
    Reputation
    16
    Thanks
    890
    My Mood
    Mellow
    Idk dude could be internet could just be host
    Click "THANKS" if i Helped You!

  5. #5
    yolarrydabomb's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Aqualam View Post
    I wud post it on 4D1 BUT THEY NVR ANSWR
    Maybe you should try searching the 4d1 forums for solution?

    Its a known bug anyways so that's why we never reply to you.

    -4d1 tech
    Last edited by yolarrydabomb; 09-05-2012 at 08:14 PM.

  6. #6
    Hinch's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    R.I.P
    Posts
    267
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Amused
    o yeai get same proble with deltaoneforce but with teknogod.com it works idk why

  7. #7
    marlboroboy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    You can try to optimize your connection using TCP optimizer. You may need to google or read speedguide forums to choose which settings should work for you better.
    This only works if u have a high quality line and the issue is on software side like windows/registry settings.

    Also some tcp/modem settings may cause or fix issues on some games. When MW3 first came out, i had to disable a settings on my modem interface to be able to connect to MW3 MAIN server.
    Last edited by marlboroboy; 09-13-2012 at 03:52 PM.

Similar Threads

  1. [Solved] cannot connect with host server every match!
    By warlordshin in forum CrossFire Help
    Replies: 22
    Last Post: 05-14-2012, 09:22 PM
  2. [Solved] Lost Connection??? Help! ):
    By kokill3r in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2011, 09:07 PM
  3. [Solved] Lost Connection With Server error
    By aLcohoL_95 in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2011, 01:53 PM
  4. You have lost connection with the server...
    By TweaKx in forum Combat Arms Help
    Replies: 19
    Last Post: 11-14-2010, 12:09 PM
  5. Have lag a lot!!!!! Plz help me!!
    By Juan0089 in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 09-01-2010, 03:15 AM