Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    XiAtomikiX's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    141
    Reputation
    22
    Thanks
    31

    Console Commands

    I know there is a console command for say i beleive it is say not sure though
    what im trying to do is pass a few premade text that spams on screen using the say command
    i understand how to use the console command by how would i use the say command with it

    any help

  2. #2
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,306
    My Mood
    Angelic
    SendCommandToConsole("say ...");


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

  3. The Following User Says Thank You to MarkHC For This Useful Post:

    XiAtomikiX (10-08-2012)

  4. #3
    XiAtomikiX's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    141
    Reputation
    22
    Thanks
    31
    Quote Originally Posted by -InSaNe- View Post
    SendCommandToConsole("say ...");
    is it really that simple?
    lol WOW!!

Similar Threads

  1. Console Commands and Answers
    By n0aim in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 18
    Last Post: 02-14-2010, 01:37 PM
  2. [Release] Intresting console commands
    By brucevduyn in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 02-10-2010, 03:52 PM
  3. console commands
    By Magnus1992 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 02-08-2010, 11:40 AM
  4. Console command to spectate if im the host?
    By CoNtEsA in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2010, 01:38 AM
  5. console command help
    By akitheone in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2010, 06:35 PM