Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    victorx588's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Some where in your house
    Posts
    85
    Reputation
    87
    Thanks
    4
    My Mood
    Breezy

    Question Modern Warfare 3 bots

    I went into this game a few days ago and in the server they spawned bots.Does anyone here know how to do that?

  2. #2
    DidUknowiPwn's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    Quote Originally Posted by victorx588 View Post
    I went into this game a few days ago and in the server they spawned bots.Does anyone here know how to do that?
    Yeah it's called learning how to read change list updates.

  3. #3
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by DidUknowiPwn View Post
    Yeah it's called learning how to read change list updates.
    And as he told me, it's a simple server config edit.
    Can't remember how though

  4. #4
    ThisIsNH9's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Devilish
    Its a script, i have it

  5. #5
    Rocco's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    US
    Posts
    117
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Happy
    is there away that I or others can get the script ? I would love to Start working on my own Server that has AI bots to test builds inc..
    its not my fault my bullet found your face..


  6. #6
    ThisIsNH9's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Devilish
    Bots dont have AI. They run in circles and shoot and they dont have guns if you try a custom class. They only work with default class 1 or else they have no gun

  7. #7
    urdead1234321's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by ThisIsNH9 View Post
    Bots dont have AI. They run in circles and shoot and they dont have guns if you try a custom class. They only work with default class 1 or else they have no gun
    Can you make a server of the bots and give us the ip

  8. #8
    ThisIsNH9's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by urdead1234321 View Post
    Can you make a server of the bots and give us the ip
    Im on my phone in school atm so later

  9. #9
    urdead1234321's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by ThisIsNH9 View Post
    Im on my phone in school atm so later
    If you make one tell us

  10. #10
    ThisIsNH9's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by urdead1234321 View Post
    If you make one tell us
    K. Server name is NH9
    IP: 174.69.78.18:27015

  11. #11
    victorx588's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Some where in your house
    Posts
    85
    Reputation
    87
    Thanks
    4
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by ThisIsNH9 View Post
    Its a script, i have it
    Can you give me the script?

  12. #12
    humanix1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    288
    Quote Originally Posted by victorx588 View Post
    Can you give me the script?
    download it through dsut.exe?

  13. #13
    beholder53's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    The server seems to be offline at all times; any eta on bots?

  14. #14
    victorx588's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Some where in your house
    Posts
    85
    Reputation
    87
    Thanks
    4
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by humanix1 View Post
    download it through dsut.exe?
    it was on tekno not iw5m.

  15. #15
    DidUknowiPwn's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    Quote Originally Posted by victorx588 View Post
    it was on tekno not iw5m.
    Tekno has never even gotten the testclients imported/added in it. So you're just an idiot.

  16. The Following User Says Thank You to DidUknowiPwn For This Useful Post:

    mwxplayer (10-28-2012)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Modern Warfare 2 Aim Assistance Bot & No Spread
    By jdslashv2 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 22
    Last Post: 04-14-2014, 10:31 AM
  2. [Solved] [Steam] Modern Warfare 2 Bots In Private Match?
    By Galyrion in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2012, 12:46 PM
  3. Modern Warfare 2 Steam Version with Bots?
    By Pussy18 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2012, 01:01 AM