Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 229
  1. #136
    ZURA.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks, its working i love you
    Last edited by ZURA.; 04-09-2013 at 08:00 PM.

  2. #137
    mrnice4884's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post

    IW5M doesn't support server logins via passwords. You need something like IAM or B3. And try using the older InfinityScript. It's for the older version anyway.
    That's too bad. I've tried with IAM and with no success. It seems the problem is from the rcon console and Admin authority (Even with this all being granted to me within IAM.cfg). Sounds like a interesting script. It would be great if there were hotkeys for adding/removing bots. Because I think that this would make it more accessible for those having problems with rcon. Definitely frustrated as the script definitely has loaded, the cmd prompt wont accept the command (which seems to be a login issue).

    I'm not too aware of programming side of things, but a hotkey built into the script for lets say "!spawnBots 5" would override this cmd authority issue. I saw one of your previous releases which I believe did this, but the script woulnd't load I believe because of the newer version of the server.

  3. #138
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by mrnice4884 View Post
    That's too bad. I've tried with IAM and with no success. It seems the problem is from the rcon console and Admin authority (Even with this all being granted to me within IAM.cfg). Sounds like a interesting script. It would be great if there were hotkeys for adding/removing bots. Because I think that this would make it more accessible for those having problems with rcon. Definitely frustrated as the script definitely has loaded, the cmd prompt wont accept the command (which seems to be a login issue).

    I'm not too aware of programming side of things, but a hotkey built into the script for lets say "!spawnBots 5" would override this cmd authority issue. I saw one of your previous releases which I believe did this, but the script woulnd't load I believe because of the newer version of the server.
    Are you typing it in chat? Or just use the plugin with r25.

  4. #139
    mrnice4884's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post


    Are you typing it in chat? Or just use the plugin with r25.

    not chat, rcon~. I'll probably just reinstall everything again from scratch, and see if it might work.

  5. #140
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by mrnice4884 View Post
    not chat, rcon~. I'll probably just reinstall everything again from scratch, and see if it might work.
    Rcon....TYPE IT IN CHAT DUDE @_@ That's why it doesn't work. Open chat, (usually by pressing "t") type "!spawnbots x" and voila...

  6. #141
    mrnice4884's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post


    Rcon....TYPE IT IN CHAT DUDE @_@ That's why it doesn't work. Open chat, (usually by pressing "t") type "!spawnbots x" and voila...


    Thank you, I feel really stupid right not . I never saw anything about entering the command into the chat and people were talking about its use in rcon. I appreciate your help. GREAT SCRIPT!!

  7. #142
    cypher09's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    In hell after the perma-ban and death
    Posts
    337
    Reputation
    20
    Thanks
    52
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by mrnice4884 View Post
    Thank you, I feel really stupid right not . I never saw anything about entering the command into the chat and people were talking about its use in rcon. I appreciate your help. GREAT SCRIPT!!
    For information: rcon = Remote console, it is where you enter commands that you usually enter directly in the console, like these ones.

    Code:
    map mp_xxxx
    map_rotate
    map_restart
    fast_restart
    
    kick       (An rcon kick is like a !tempban (at least on tekno)
    kickclient [Player's client number]
    kick all   (Kick every players, even you)
    ban
    banclient  [Player's client number]
    
    killserver (Shut down the server)
     
    mp_alpha - Lockdown
    mp_bootleg - Bootleg
    mp_bravo - Mission
    mp_carbon - Carbon
    mp_dome - Dome
    mp_exchange - Downturn
    mp_hardhat - Hardhat
    mp_interchange - Interchange
    mp_lambeth - Fallen (typo in default.dspl)
    mp_mogadishu - Bakaara
    mp_paris - Resistance
    mp_plaza2 - Arkaden
    mp_radar - Outpost
    mp_seatown - Seatown
    mp_underground - Underground
    mp_village - Village


    And the chat is used for commands if plugins are loaded.
    In the chat you can type a lot of commands like :
    Code:
    !warn
    !status
    !getxuid
    !help
    !cmds
    !rcon
    !gettype
    !rules
    !cmd
    !pl
    !kick
    !kickc
    !tmpban
    !pi
    !yell
    !unwarn
    !ver
    !addword
    !reserved
    !fr
    !vote
    !vn
    !vfr
    !pm
    !xuid
    !ver
    !votekick
    !y
    !n
    !vn
    !maplist

  8. #143
    .Suicide's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Where I Won't Be Found.
    Posts
    316
    Reputation
    11
    Thanks
    473
    My Mood
    Drunk
    @Kenshin13 Hello, i'm having a problem here. I'm running IW5M private server on a legit MW3. I can't seem to find any 'Script' folder.
    46segma

  9. #144
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by iTzSeyeko™JR View Post
    @Kenshin13 Hello, i'm having a problem here. I'm running IW5M private server on a legit MW3. I can't seem to find any 'Script' folder.
    You need to run "dsut.exe" That'll update everything you need for a server on IW5M.

  10. #145
    .Suicide's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Where I Won't Be Found.
    Posts
    316
    Reputation
    11
    Thanks
    473
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post


    You need to run "dsut.exe" That'll update everything you need for a server on IW5M.

    and where do i get it? o.o all i did was just copy and paste the two files from fourdeltaone.
    46segma

  11. #146
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by iTzSeyeko™JR View Post
    and where do i get it? o.o all i did was just copy and paste the two files from fourdeltaone.
    View their thread on how to make a dedicated server maybe?

  12. #147
    .Suicide's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Where I Won't Be Found.
    Posts
    316
    Reputation
    11
    Thanks
    473
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post

    View their thread on how to make a dedicated server maybe?
    ... so basically i followed every step they gave. However i can't seem to find 'Server.cfg' in my admin folder. Mind uploading it please?
    46segma

  13. #148
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by iTzSeyeko™JR View Post
    ... so basically i followed every step they gave. However i can't seem to find 'Server.cfg' in my admin folder. Mind uploading it please?
    Then it may be in your players2 folder.
    Code:
    // Modern Warfare 3 Server Configuration
    
    loadScript "Kenshin13.dll"
    
    
    //////////////////////////////////////////////////////////
    // Server command-line parameters (this section is for documentation only)
    
    // Specify server configuration file (this file)
    //+set sv_config "filename" (default "server.cfg")
    
    // Specify server visibility (1 = LAN, 2 = Internet (default) )
    +set dedicated 2
    
    // Open game port (Steam-visible server game port)
    //+set net_queryPort 27014
    
    // Secure game port
    //+set net_port 27015
    
    // Steam authentication port
    //+set net_authPort 8766
    
    // Steam master server (server browser) port
    //+set net_masterServerPort 27016
    
    
    
    //////////////////////////////////////////////////////////
    // Server.cfg-configurable settings
    
    // Server host name. This should always be set by the server admin.
    seta sv_hostname "Modern Warfare 3"
    
    // Dedicated server play list (DSPL) specifying server map rotation.
    //    Valid game options are controlled via DSR (dedicated server recipe) specified in the DSPL.
    seta sv_maprotation "default"
    
    // Maximum number of clients that may connect to this server (range 1-18)
    seta sv_maxclients 18
    
    // Server password. If set, users will be prompted on join attempt.
    //seta g_password ""
    
    // Maximum number of private clients allowed on the server (range 0-18 (clamped to sv_maxclients) )
    seta sv_privateClients 2
    
    // Password for the private slots on this server. If set, users will be prompted on join attempt.
    //    Users providing this password will have access to all slots.
    //    Users providing an incorrect password will have access to the (sv_maxClients - sv_privateClients) public slots.
    seta sv_privatePassword "Well..."
    
    // Remote console password. If set, users will have access to a remote console, allowing server administration from a connected client.
    set rcon_password "Well..."
    seta rcon_password "Well..."
    
    // Server voice chat configuration ( 0 = "No Chat", 1 = "Free Chat", 2 = "Team Chat" (default) )
    seta sv_voice "1"
    
    // Toggle voting for [player kick/map restart/next map] (0 or 1 (default) )
    seta g_allowVote 1
    
    // Toggle allowing dead players to chat with living players (0 (default) or 1)
    seta g_deadChat 0
    
    // Time in seconds before the server will kick a user for inactivity (range 0 - 10000)
    seta g_inactivity 10000
    
    // Time in seconds for a player temporary ban (on kick/tempban) (range 0 - 3600)
    seta sv_kickBanTime 300
    
    // Toggle flood protection (throttling of user commands - should be enabled for non-password-protected Internet servers) (0 or 1 (default))
    seta sv_floodProtect 1

  14. #149
    .Suicide's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Where I Won't Be Found.
    Posts
    316
    Reputation
    11
    Thanks
    473
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post


    Then it may be in your players2 folder.
    Code:
    // Modern Warfare 3 Server Configuration
    
    loadScript "Kenshin13.dll"
    
    
    //////////////////////////////////////////////////////////
    // Server command-line parameters (this section is for documentation only)
    
    // Specify server configuration file (this file)
    //+set sv_config "filename" (default "server.cfg")
    
    // Specify server visibility (1 = LAN, 2 = Internet (default) )
    +set dedicated 2
    
    // Open game port (Steam-visible server game port)
    //+set net_queryPort 27014
    
    // Secure game port
    //+set net_port 27015
    
    // Steam authentication port
    //+set net_authPort 8766
    
    // Steam master server (server browser) port
    //+set net_masterServerPort 27016
    
    
    
    //////////////////////////////////////////////////////////
    // Server.cfg-configurable settings
    
    // Server host name. This should always be set by the server admin.
    seta sv_hostname "Modern Warfare 3"
    
    // Dedicated server play list (DSPL) specifying server map rotation.
    //    Valid game options are controlled via DSR (dedicated server recipe) specified in the DSPL.
    seta sv_maprotation "default"
    
    // Maximum number of clients that may connect to this server (range 1-18)
    seta sv_maxclients 18
    
    // Server password. If set, users will be prompted on join attempt.
    //seta g_password ""
    
    // Maximum number of private clients allowed on the server (range 0-18 (clamped to sv_maxclients) )
    seta sv_privateClients 2
    
    // Password for the private slots on this server. If set, users will be prompted on join attempt.
    //    Users providing this password will have access to all slots.
    //    Users providing an incorrect password will have access to the (sv_maxClients - sv_privateClients) public slots.
    seta sv_privatePassword "Well..."
    
    // Remote console password. If set, users will have access to a remote console, allowing server administration from a connected client.
    set rcon_password "Well..."
    seta rcon_password "Well..."
    
    // Server voice chat configuration ( 0 = "No Chat", 1 = "Free Chat", 2 = "Team Chat" (default) )
    seta sv_voice "1"
    
    // Toggle voting for [player kick/map restart/next map] (0 or 1 (default) )
    seta g_allowVote 1
    
    // Toggle allowing dead players to chat with living players (0 (default) or 1)
    seta g_deadChat 0
    
    // Time in seconds before the server will kick a user for inactivity (range 0 - 10000)
    seta g_inactivity 10000
    
    // Time in seconds for a player temporary ban (on kick/tempban) (range 0 - 3600)
    seta sv_kickBanTime 300
    
    // Toggle flood protection (throttling of user commands - should be enabled for non-password-protected Internet servers) (0 or 1 (default))
    seta sv_floodProtect 1
    I know this is a super off topic, but when i load the dedicated server .exe it stucks at 'executing server config 'server.cfg'' am i supposed to wait?
    46segma

  15. #150
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by iTzSeyeko™JR View Post
    I know this is a super off topic, but when i load the dedicated server .exe it stucks at 'executing server config 'server.cfg'' am i supposed to wait?
    Type in the console:
    Code:
    start_map_rotate

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] :: IW5M :: Spawn Retarded Bots With InfinityScript ::
    By Kenshin13 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 64
    Last Post: 08-20-2014, 03:34 PM
  2. {UPDATE}Auto Bunny Hop Bot Updated (voice announce)
    By Cirion66 in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 26
    Last Post: 10-24-2010, 04:23 AM
  3. how do i put the retarded bots in a gungame?
    By hedberg95 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2010, 03:33 PM
  4. [SOLVED]Retarded Bot mod and how to?
    By Thunder in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2010, 11:58 PM
  5. [Help] OMG retarded WarRock update
    By shad0wboss in forum WarRock Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2009, 08:19 AM