Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 229
  1. #181
    dudelt1's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Unhappy

    Make a noob tutorial, cause idk how the **** make it work....

  2. #182
    dagros 1's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by dudelt1 View Post
    Make a noob tutorial, cause idk how the **** make it work....
    I think its just like the old one, replace the infinityscript.dll you got from before with the one you downloaded from the .rar file and then put the other .dll file into the same folder as your infinityscript.dll?

    Hey Kenshin13, i cant seem to understand more than puttingthe files into my scripts folder, i dont know how to load scripts or any of those Things that has With scrpts t do? please tell me where and how i can make this work? I am a noob who needs help, I have my dedicated server setted up, and one more question what is b3? Thanks from a frustrated noob... ME! =P
    Last edited by Kenshin13; 05-12-2013 at 03:27 PM.

  3. #183
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by dagros 1 View Post
    I think its just like the old one, replace the infinityscript.dll you got from before with the one you downloaded from the .rar file and then put the other .dll file into the same folder as your infinityscript.dll?

    Hey Kenshin13, i cant seem to understand more than puttingthe files into my scripts folder, i dont know how to load scripts or any of those Things that has With scrpts t do? please tell me where and how i can make this work? I am a noob who needs help, I have my dedicated server setted up, and one more question what is b3? Thanks from a frustrated noob... ME! =P
    In the server console (It's the one where you see the map rotation etc.) Type loadScript "SomeDLL"

  4. #184
    Reduction's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I doubt that this works for r29? That's the version I have, and it's not working, even though I followed all the steps correctly.

    By any chance could you link me the version of IW5M that works with this script? I've been looking everywhere for r25 and other versions of IW5M, but couldn't find any.

  5. #185
    gamerman1003's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    is it possible to add waypoints?

  6. #186
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by gamerman1003 View Post
    is it possible to add waypoints?
    Probably but I'm not bothering with it.

  7. #187
    jack070's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    although command works and when i use the command bots spawn and other moment my server crashes? what i am doing wrong btw number of bots is not the concern bcoz i spawn 10 or 5 or 3 bots but whenever i do this server crashes? how to fix it?

  8. #188
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by jack070 View Post
    although command works and when i use the command bots spawn and other moment my server crashes? what i am doing wrong btw number of bots is not the concern bcoz i spawn 10 or 5 or 3 bots but whenever i do this server crashes? how to fix it?
    Does it say why it crashed?
    I never encountered such errors.

  9. #189
    AcidShout's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    nowhere
    Posts
    81
    Reputation
    27
    Thanks
    193
    My Mood
    Asleep
    Is there any way to make them choose a team when the match starts AFTER switching to next map?

  10. #190
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by AcidShout View Post
    Is there any way to make them choose a team when the match starts AFTER switching to next map?
    You'd have to code it yourself, but yes.

  11. #191
    Nadun19's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When I start the server I get this error called
    "Welcome to IW5M r29.
    fourDeltaOne - Home for help and support
    Loading fastfile code_pre_gfx_mp
    Loading fastfile localized_code_pre_gfx_mp
    Loading fastfile code_post_gfx_mp
    Loading fastfile localized_code_post_gfx_mp
    Loading fastfile patch_mp
    Loading fastfile dlc2_ui_mp
    Loading fastfile dlc1_ui_mp
    Loading fastfile common_mp
    Loading fastfile localized_common_mp
    Connecting to online services....
    Connected to online services.
    Executing server config "server.cfg"
    Succeeded reading from default.dspl
    Loaded 1 map entries
    Loading DSR "best.dsr"...
    Loading Succeeded for DSR "best.dsr"
    -----------------------------------
    Spawning server on map mp_dome and gametype dm
    Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.0
    Steam Game Server initialized as Internet Server.
    Steam Master Servers found (1). Server will be Internet Server listed.
    Loading fastfile patch_mp_dome
    Loading fastfile mp_dome


    Unhandled exception: GI_Print"

  12. #192
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Nadun19 View Post
    When I start the server I get this error called
    "Welcome to IW5M r29.
    fourDeltaOne - Home for help and support
    Loading fastfile code_pre_gfx_mp
    Loading fastfile localized_code_pre_gfx_mp
    Loading fastfile code_post_gfx_mp
    Loading fastfile localized_code_post_gfx_mp
    Loading fastfile patch_mp
    Loading fastfile dlc2_ui_mp
    Loading fastfile dlc1_ui_mp
    Loading fastfile common_mp
    Loading fastfile localized_common_mp
    Connecting to online services....
    Connected to online services.
    Executing server config "server.cfg"
    Succeeded reading from default.dspl
    Loaded 1 map entries
    Loading DSR "best.dsr"...
    Loading Succeeded for DSR "best.dsr"
    -----------------------------------
    Spawning server on map mp_dome and gametype dm
    Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.0
    Steam Game Server initialized as Internet Server.
    Steam Master Servers found (1). Server will be Internet Server listed.
    Loading fastfile patch_mp_dome
    Loading fastfile mp_dome


    Unhandled exception: GI_Print"
    You're using the wrong version.

  13. #193
    N1Ko54's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    where is the scipts folder?

    ---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

    Quote Originally Posted by gamerman1003 View Post
    it finally works now *___* thank you!

    HOW!??! HOW DO YOU MAKE IT WORK PLS HELP?!!?!

  14. #194
    thijsduijker's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    368
    Reputation
    44
    Thanks
    139
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by N1Ko54 View Post
    where is the scipts folder?

    ---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------




    HOW!??! HOW DO YOU MAKE IT WORK PLS HELP?!!?!
    It's in your iw5m server folder.
    ~ Thijz

  15. #195
    PinkPepper's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Breezy
    Nice! Tested and works perfect!

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] :: IW5M :: Spawn Retarded Bots With InfinityScript ::
    By Kenshin13 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 64
    Last Post: 08-20-2014, 03:34 PM
  2. {UPDATE}Auto Bunny Hop Bot Updated (voice announce)
    By Cirion66 in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 26
    Last Post: 10-24-2010, 04:23 AM
  3. how do i put the retarded bots in a gungame?
    By hedberg95 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2010, 03:33 PM
  4. [SOLVED]Retarded Bot mod and how to?
    By Thunder in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2010, 11:58 PM
  5. [Help] OMG retarded WarRock update
    By shad0wboss in forum WarRock Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2009, 08:19 AM