Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 229
  1. #76
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    TeknoMW3 doesn't have that ability....yet.

  2. The Following User Says Thank You to Kenshin13 For This Useful Post:

    SLiiTH3R (01-11-2013)

  3. #77
    xnidomi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Its working great but how can I kick spectating bots?

  4. #78
    mwxplayer's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    hax
    Posts
    584
    Reputation
    10
    Thanks
    2,661
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by xnidomi View Post
    Its working great but how can I kick spectating bots?
    type
    status
    in console then
    clientkick <clientnumber>

  5. #79
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by mwxplayer View Post
    type
    status
    in console then
    clientkick <clientnumber>
    @mwxplayer make a plugin to do this automatically.

  6. #80
    ugur3D's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Just wanted to say, Thank you very much!
    For me it was alot of googleing and reading everypost here but finnaly it works, Thank you so much <3
    May i can get your Skype in PM ?
    I want to ask you few quastion about programming

  7. #81
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by ugur3D View Post
    Just wanted to say, Thank you very much!
    For me it was alot of googleing and reading everypost here but finnaly it works, Thank you so much <3
    May i can get your Skype in PM ?
    I want to ask you few quastion about programming
    PM me here, I'm too lazy to go on Skype.

  8. #82
    ugur3D's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    PM me here, I'm too lazy to go on Skype.
    I Surly want to PM you here but, I need at least 20 Post to send a e-mail
    So...
    Last edited by ugur3D; 02-18-2013 at 03:47 PM.

  9. #83
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by ugur3D View Post
    I Surly want to PM you here but, I need at least 20 Post to send a e-mail
    So...
    Well...go get them. Just don't spam.

  10. #84
    ugur3D's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    too lazy do get them, you know what, Nevermind it....

  11. #85
    wildkillerr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    milky way as every one know.....
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    hey i put spawn file in script folder and infinity in mw3 folder then i start server file while loading map (in server winow)it show smthin gi_xxxx(frgt that it is crash or eror or ect.) then i replace infinity with orignal infinity spawn dosnt work
    can u tell where am i laking
    Last edited by wildkillerr; 02-26-2013 at 04:53 AM.
    SORRY FOR MY TERIBLE ENLISH...
    plz understand what am i trying to say......

  12. #86
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by wildkillerr View Post
    hey i put spawn file in script folder and infinity in mw3 folder then i start server file while loading map (in server winow)it show smthin gi_xxxx(frgt that it is crash or eror or ect.) then i replace infinity with orignal infinity spawn dosnt work
    can u tell where am i laking
    Did you downgrade infinityscript?? I think you need to downgrade it.

  13. #87
    wildkillerr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    milky way as every one know.....
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    Did you downgrade infinityscript?? I think you need to downgrade it.
    how i can????????
    and what about your infinity isnt it downgrades???
    or it is something else??
    SORRY FOR MY TERIBLE ENLISH...
    plz understand what am i trying to say......

  14. #88
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by wildkillerr View Post
    how i can????????
    and what about your infinity isnt it downgrades???
    or it is something else??
    Nope. But I got an older plugin to build by recompiling the source with it as a reference. Do that.

  15. #89
    wildkillerr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    milky way as every one know.....
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    [QUOTE=Kenshin13;7618758]Nope. But I got an older plugin to build by recompiling the source with it as a reference. Do that.[/QUOT]



    i cant understand...... sry i m not good at english...........
    SORRY FOR MY TERIBLE ENLISH...
    plz understand what am i trying to say......

  16. #90
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    [QUOTE=wildkillerr;7627927]
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    Nope. But I got an older plugin to build by recompiling the source with it as a reference. Do that.[/QUOT]



    i cant understand...... sry i m not good at english...........
    1.) Download Visual C#
    2.) Create a new project.
    3.) Select the .NET framework as 4.0
    4.) In references for the project, download and select the newest infinityscript (You can get it from dsut.exe)
    5.) Paste the source.
    6.) Click "Build".

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] :: IW5M :: Spawn Retarded Bots With InfinityScript ::
    By Kenshin13 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 64
    Last Post: 08-20-2014, 03:34 PM
  2. {UPDATE}Auto Bunny Hop Bot Updated (voice announce)
    By Cirion66 in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 26
    Last Post: 10-24-2010, 04:23 AM
  3. how do i put the retarded bots in a gungame?
    By hedberg95 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2010, 03:33 PM
  4. [SOLVED]Retarded Bot mod and how to?
    By Thunder in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2010, 11:58 PM
  5. [Help] OMG retarded WarRock update
    By shad0wboss in forum WarRock Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2009, 08:19 AM