Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 229
  1. #121
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by saeedpare View Post
    where should I copy these codes? sorry if I bothered you... thanks brother you are very flower
    Type them In chat.

  2. The Following User Says Thank You to Kenshin13 For This Useful Post:

    saeedpare (04-05-2013)

  3. #122
    saeedpare's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    may you put your own sv_config file for me to download it please?

    this is my consol:

    //////////////////////////////////////////
    //////Dedicated server addon enabled//////
    ////Created by Nukem
    //////////////////////////////////////////

    Version 1.204

    =TRK= Plugin 1.14 loaded
    Author: zxz0O0
    Thanks to Nukem, Jariz, Pozzuh, Ninja970&Y, Makavel and Barata

    Permission plugin loaded. Author: Pozzuh. Version 1.0 Beta

    Anti No Name v1.0 loaded - Author: =TRK=


    Welcome to IW5M r29.
    Home - fourDeltaOne for help and support
    Loading fastfile code_pre_gfx_mp
    Loading fastfile localized_code_pre_gfx_mp
    Loading fastfile code_post_gfx_mp
    Loading fastfile localized_code_post_gfx_mp
    Loading fastfile patch_mp
    Loading fastfile dlc2_ui_mp
    Loading fastfile dlc1_ui_mp
    Loading fastfile common_mp
    Loading fastfile localized_common_mp
    Connecting to online services....
    Connected to online services.
    Executing server config "server.cfg"
    Error: default (67): map rotation list is full stopping 16
    Succeeded reading from default.dspl
    Loaded 16 map entries
    Loading DSR "DOM_default.dsr"...
    Loading Succeeded for DSR "DOM_default.dsr"
    -----------------------------------
    Spawning server on map mp_carbon and gametype dom
    Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.0
    Steam Game Server initialized as Internet Server.
    Steam Master Servers found (1). Server will be Internet Server listed.
    Loading fastfile patch_mp_carbon
    Loading fastfile mp_carbon
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script GameLog v1.1.0.29
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script TestScript v1.1.0.29
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script SpawnBots v1.1.0.28
    Spawn server (mp_carbon, dom) complete.
    -----------------------------------

    please help

    when i type !spawnbots in chat server say u arent alowed to comand
    Last edited by Jorndel; 04-05-2013 at 09:24 AM. Reason: Ads, Links

  4. #123
    cypher09's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    In hell after the perma-ban and death
    Posts
    337
    Reputation
    20
    Thanks
    52
    My Mood
    Dead
    Add your XUID in the admin line of your sv_config.
    Remove the *EVERYONE* for every ranks (let it only for users, not even members) and add yours to admin_xuid line.

    Then if it doesn't work, add !spawnbot in the command line
    Code:
    Admin_commands=*ALL*!cmd,!pl,!rcon,!promod,!resetp romod,!clientsideeffects,!pm,!fov,!xuid,!fr,!ver
    It should work after.
    Maybe you already did it but if you aren't allowed that's the only thing I can tell you to do.

  5. The Following User Says Thank You to cypher09 For This Useful Post:

    saeedpare (04-05-2013)

  6. #124
    saeedpare's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by cypher09 View Post
    Add your XUID in the admin line of your sv_config.
    Remove the *EVERYONE* for every ranks (let it only for users, not even members) and add yours to admin_xuid line.

    Then if it doesn't work, add !spawnbot in the command line
    Code:
    Admin_commands=*ALL*!cmd,!pl,!rcon,!promod,!resetp romod,!clientsideeffects,!pm,!fov,!xuid,!fr,!ver
    It should work after.
    Maybe you already did it but if you aren't allowed that's the only thing I can tell you to do.
    tnx...problem fixed...

  7. #125
    wildkillerr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    milky way as every one know.....
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post

    I said "IF YOU KNOW PROGRAMMING"

    Rename ent to something else.
    ya i m not a programer.

    so i put entRef on the place of ent. but can't build.
    but can u tell me what should i have to use on the place of ent..


    and i start programing with pythod (is it ok for begners??)
    Last edited by wildkillerr; 04-07-2013 at 02:33 AM.
    SORRY FOR MY TERIBLE ENLISH...
    plz understand what am i trying to say......

  8. #126
    giusid's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    really nice mod, worked fine with my private server and I'm having fun with it but will there ever be a version where all the bots aren't using the same weapon and rolling around in circles? Like they just free roaming and crap with different classes, without them shooting you. I use this mod to get "fake" clips for editing mini-clips on YouTube just for fun but its annoying getting 3rd person perspectives when all the soldiers look the same and have the same gun, just gets repetitive and I don't like re-enacting for these 3rd person perspectives. Also a non-retarded version would be sweet if it's ever possible. Thanks for the post Kenshin13

  9. #127
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by giusid View Post
    really nice mod, worked fine with my private server and I'm having fun with it but will there ever be a version where all the bots aren't using the same weapon and rolling around in circles? Like they just free roaming and crap with different classes, without them shooting you. I use this mod to get "fake" clips for editing mini-clips on YouTube just for fun but its annoying getting 3rd person perspectives when all the soldiers look the same and have the same gun, just gets repetitive and I don't like re-enacting for these 3rd person perspectives. Also a non-retarded version would be sweet if it's ever possible. Thanks for the post Kenshin13
    Same weapon, same outfit: Edit iw5m.dll and change them. General movements? You need an AI for that.
    So far, these things aren't ported. Unless IW5M updates, this is the best you can get.

  10. #128
    mrnice4884's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'm wondering what the problem is for me. I placed SpawnBots.dll in scripts, I have IW5M, I have the infinity script in the iw5m main folder, I loaded script in dedicated server. I join server and still I can not type in ~ "!spawnbots 5". for example.

    console reads:
    "Spawning server on map mp_paris and gametype tdef
    Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.0
    Steam Game Server initialized as Internet Server.
    Steam Master Servers found (1). Server will be Internet Server listed.
    Loading fastfile patch_mp_paris
    Loading fastfile mp_paris
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script GameLog v1.1.0.29
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script TestScript v1.1.0.29
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script SpawnBots v1.1.0.28
    Spawn server (mp_paris, tdef) complete.
    -----------------------------------"

    in game I type "!spawnbots 5" in the command window and I get "unknown cmd !spawnbots"

  11. #129
    wildkillerr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    milky way as every one know.....
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    [QUOTE=Kenshin13;7868667]
    Quote Originally Posted by wildkillerr View Post
    If you know programming....
    Code:
                OnNotify("game_ended", level =>
                    {
                        for (int i = 0; i < 18; i++)
                        {
                            Entity ent = Entity.GetEntity(i);
                            if (ent.Call<string>("getguid").Contains("bot"))
                            {
                                Call("kick", i);
                            }
                        }
                    });
    i wrote entRef, emn, iti,iit.etc on the place of ent but non from them work for me.........

    plz help...

    ---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

    Quote Originally Posted by mrnice4884 View Post
    I'm wondering what the problem is for me. I placed SpawnBots.dll in scripts, I have IW5M, I have the infinity script in the iw5m main folder, I loaded script in dedicated server. I join server and still I can not type in ~ "!spawnbots 5". for example.

    console reads:
    "Spawning server on map mp_paris and gametype tdef
    Initializing Steam Game Server: game port 27015, auth port 8766, query port 27017, gamedir modernwarfare3, version 1.0.0.0
    Steam Game Server initialized as Internet Server.
    Steam Master Servers found (1). Server will be Internet Server listed.
    Loading fastfile patch_mp_paris
    Loading fastfile mp_paris
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script GameLog v1.1.0.29
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script TestScript v1.1.0.29
    [ScriptLoader::LoadAssembly] Loading script SpawnBots v1.1.0.28
    Spawn server (mp_paris, tdef) complete.
    -----------------------------------"

    in game I type "!spawnbots 5" in the command window and I get "unknown cmd !spawnbots"
    type capital 'B' like "spawnBots 5"
    SORRY FOR MY TERIBLE ENLISH...
    plz understand what am i trying to say......

  12. #130
    mrnice4884's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have, I have tried !SpawnBots 5, !spawnBots 5, !spawnbots 5, Spawnbots 5, spawnBots 5, SpawnBots 5, spawnbots 5. nothing works. When I load the game the script is listed at the bottom left like it should be. It seems rcon isn't working properly for me. Anyway to fix that? I tried "rcon login <password here>" and it doesn't want to accept the server.cfg password I gave it.

  13. #131
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by mrnice4884 View Post
    I have, I have tried !SpawnBots 5, !spawnBots 5, !spawnbots 5, Spawnbots 5, spawnBots 5, SpawnBots 5, spawnbots 5. nothing works. When I load the game the script is listed at the bottom left like it should be. It seems rcon isn't working properly for me. Anyway to fix that? I tried "rcon login <password here>" and it doesn't want to accept the server.cfg password I gave it.
    IW5M doesn't support server logins via passwords. You need something like IAM or B3. And try using the older InfinityScript. It's for the older version anyway.

  14. #132
    wildkillerr's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    milky way as every one know.....
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post

    IW5M doesn't support server logins via passwords. You need something like IAM or B3. And try using the older InfinityScript. It's for the older version anyway.
    wtf.......
    why you dont help me to kick these fkin bot thos are walking backword..... hmmmm
    SORRY FOR MY TERIBLE ENLISH...
    plz understand what am i trying to say......

  15. #133
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by wildkillerr View Post
    wtf.......
    why you dont help me to kick these fkin bot thos are walking backword..... hmmmm
    Because you don't know programming. I said:

    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    If you know programming....
    Code:
                OnNotify("game_ended", level =>
                    {
                        for (int i = 0; i < 18; i++)
                        {
                            Entity ent = Entity.GetEntity(i);
                            if (ent.Call<string>("getguid").Contains("bot"))
                            {
                                Call("kick", i);
                            }
                        }
                    });

  16. #134
    ZURA.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i replace the infinity script and try to run my server i get error, ' Unhandled exception:GI_Print '
    I'm a noob, and i dont know what to do can you help kenshin?
    Last edited by ZURA.; 04-09-2013 at 06:22 PM.

  17. #135
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by ZURA. View Post
    When i replace the infinity script and try to run my server i get error, ' Unhandled exception:GI_Print '
    I'm a noob, and i dont know what to do can you help kenshin?
    You need r25 for this I'm guessing.

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] :: IW5M :: Spawn Retarded Bots With InfinityScript ::
    By Kenshin13 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 64
    Last Post: 08-20-2014, 03:34 PM
  2. {UPDATE}Auto Bunny Hop Bot Updated (voice announce)
    By Cirion66 in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 26
    Last Post: 10-24-2010, 04:23 AM
  3. how do i put the retarded bots in a gungame?
    By hedberg95 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2010, 03:33 PM
  4. [SOLVED]Retarded Bot mod and how to?
    By Thunder in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2010, 11:58 PM
  5. [Help] OMG retarded WarRock update
    By shad0wboss in forum WarRock Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2009, 08:19 AM