Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
  1. #16
    cucuYeL's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Location
    En la revista
    Posts
    1,361
    Reputation
    272
    Thanks
    2,532
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    How about you check and report back? It's for Tekno...And if I'm not mistaken, this particular one shouldn't be patched (Or might...Just though assault killstreaks glitch was patched)
    Ok, will do.

  2. #17
    BBRS's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    Can you make this for 4d1?

  3. #18
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    MisterY's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    198
    Reputation
    80
    Thanks
    4,578
    Quote Originally Posted by BBRS View Post
    Can you make this for 4d1?
    I tried but it's patched on 4d1.

  4. #19
    cucuYeL's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Location
    En la revista
    Posts
    1,361
    Reputation
    272
    Thanks
    2,532
    Quote Originally Posted by MisterY View Post
    I tried but it's patched on 4d1.
    You get banned? Or it doesn't work?

  5. #20
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    MisterY's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    198
    Reputation
    80
    Thanks
    4,578
    Quote Originally Posted by TheBossMan99 View Post
    You get banned? Or it doesn't work?
    It doesn't work, I can edit the classes but when I spawn they turn into normal classes.

  6. #21
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by cypher09 View Post
    @Kenshin13
    Any idea on how could we remove the "Air space too crowded" message because of the care package?
    Nope. The amount of aircrafts in the server is controlled by the host only.

  7. #22
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    MisterY's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    198
    Reputation
    80
    Thanks
    4,578
    I have updated the trainer.

    Scan 1
    Scan 2
    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files

  8. The Following 8 Users Say Thank You to MisterY For This Useful Post:

    BBRS (03-29-2013),DunkMaster123456 (07-26-2014),JmakeITlookEZY (03-29-2013),legitmidget (12-18-2013),Patrician (11-07-2013),pothaitanium (07-18-2014),Shingeki (12-05-2013),Trothgar (11-10-2013)

  9. #23
    cucuYeL's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Location
    En la revista
    Posts
    1,361
    Reputation
    272
    Thanks
    2,532
    Doesn't seem to work for me on 4D1, though maybe it's just attaching to the wrong process and doesn't have an error message when it doesn't find it


    Maybe you can add an if-then statement for that, if it doesn't find it, use message box to say it didn't find the process

  10. #24
    mita99897's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    can you make something like this for fd1 pls ???

  11. #25
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    MisterY's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    198
    Reputation
    80
    Thanks
    4,578
    Quote Originally Posted by TheBossMan99 View Post
    Doesn't seem to work for me on 4D1, though maybe it's just attaching to the wrong process and doesn't have an error message when it doesn't find it


    Maybe you can add an if-then statement for that, if it doesn't find it, use message box to say it didn't find the process
    It's patched on 4d1, and it has a different process from teknomw3 (iw5m.dat instead of iw5mp.exe).

  12. #26
    cucuYeL's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Location
    En la revista
    Posts
    1,361
    Reputation
    272
    Thanks
    2,532
    Quote Originally Posted by MisterY View Post
    It's patched on 4d1, and it has a different process from teknomw3 (iw5m.dat instead of iw5mp.exe).
    aCI Patched?

  13. #27
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    MisterY's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    198
    Reputation
    80
    Thanks
    4,578
    Quote Originally Posted by TheBossMan99 View Post
    aCI Patched?
    I think they have patched it after the version 1.4.382.

  14. #28
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,876
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by TheBossMan99 View Post
    aCI Patched?
    No it isn't. Just switches to normal classes. Believe I tried something like this long ago myself.

    ---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

    /Update Approved

  15. The Following 2 Users Say Thank You to Kenshin13 For This Useful Post:

    cucuYeL (03-28-2013),sanguinaire (04-25-2013)

  16. #29
    gurum's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    COD MW2
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Yeehaw
    hello MisterY,

    First, Thanks for the hack

    I am using 1.4.382 tekno and I used your hack and got the damage proficiency on all guns (copy/paste first class to all classes and change guns) but some ppl ask me how i got the damage in P90 ot in Mp7 guns when i killed them cos its showing the damage icon in killcam

    How do i hide the damage proficiency while i playing/in-game?? Is must show the 2 attachments and damage icon should be hidden so no one can see it

    Please, if you can do it.. that would be much appreciate
    Last edited by gurum; 11-07-2013 at 12:20 AM.

  17. #30
    piramitender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    With Your Ex Wife
    Posts
    182
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by MisterY View Post
    With this trainer you can have unlimited UAVs in class 1, unlimited care packages in class 2, damage on any primary weapon and assault killstreak in support. For the UAVs and care packages you have to switch your weapon every time you want an UAV or a care package.


    Virus Scans:
    Scan 1
    Scan 2
    when i shared the same file 1 moths ago kenshin deleted my threat then told me this was already excised. wtf
    this is bullshit,

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Custom Class Modding
    By Cronus power in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-2010, 06:21 PM
  2. NEED TUT. CLASS MODDING.
    By ernido23 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2010, 10:06 AM
  3. How do you cross class mod?
    By KiwiToast in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 01-10-2010, 01:53 AM
  4. (Question) Cross-Class Modding?
    By PissUOff in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-25-2009, 06:50 PM
  5. Cross-class modding is impossible(for now)
    By dontsassme in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 12-14-2009, 05:12 AM