Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Twiixtor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Twix Factory
    Posts
    1,773
    Reputation
    45
    Thanks
    157
    My Mood
    Inspired

    Unhappy &&2 disabled! &&1 does not have the map pack!

    I am getting this error when I click the "Play" button on IW5M. I cannot create any classes and its really annoying. I have all the map packs installed and deleting caches.xml does not fix the problem. The file (caches.xml) is not even in my modern warfare 3 folder in steam and I still get this error. I can play the game normally and all but I just cant modify my classes Any help?

    Screens:

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    OfFuFov.png  

    wbrO0Bc.png  

    Last edited by Twiixtor; 04-12-2013 at 12:23 PM. Reason: added screenshots

  2. #2
    PunisherOfCod's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    MW3/iw5mp.exe
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    1,059
    My Mood
    Sad
    Make a screenshot, and I'll help you.

  3. #3
    Twiixtor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Twix Factory
    Posts
    1,773
    Reputation
    45
    Thanks
    157
    My Mood
    Inspired
    As soon as I get back from school i will take a screenshot or two

  4. #4
    lehlahloh's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Firstly, delete cashe.xml and then run LaunchIW5M.exe. If you do downgrade to R25, just repeat the process.

  5. #5
    Twiixtor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Twix Factory
    Posts
    1,773
    Reputation
    45
    Thanks
    157
    My Mood
    Inspired
    As I said "deleting caches.xml does not fix the problem." I added screenshots. Somebody approve?

  6. #6
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,885
    My Mood
    Psychedelic
    Well, Twixtor48, all you need to do is update the game. Get the LaunchIW5M.exe and run it. Should fix things. Else, reinstall the game.

  7. #7
    Twiixtor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Twix Factory
    Posts
    1,773
    Reputation
    45
    Thanks
    157
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Kenshin13 View Post
    Well, Twixtor48, all you need to do is update the game. Get the LaunchIW5M.exe and run it. Should fix things. Else, reinstall the game.
    But then I wont be able to play with the hacks I want to play with on r29. I was playing on r25 for a long time and everything was fine. And by the way how the f*** do you know my name is Twixtor48?!?!?! Oh.. second picture.. F*CK!
    Last edited by Twiixtor; 04-12-2013 at 03:53 PM. Reason: I realised..

  8. #8
    PunisherOfCod's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    MW3/iw5mp.exe
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    1,059
    My Mood
    Sad
    There's something wrong with the game's content, try this, you must have used a hack that has changed the games content, try the following.

    Highlight everything in your MW3 folder except those I have highlighted in the following picture, and press "delete". Make sure you press only delete and move them to recycle bin and NOT PERMANENTLY DELETE THEM!


    After you've done that run LaunchIW5M as ADMIN, and it should download new content. After it has finished go to your recycle bin and click CTRL+A to select all then press enter and restore. Now run the game and you should be fine (had the same problem that's how I fixed it!) If it works for you get back to me by quoting this post. Good luck!

  9. #9
    Twiixtor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Twix Factory
    Posts
    1,773
    Reputation
    45
    Thanks
    157
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by PunisherOfCod View Post
    There's something wrong with the game's content, try this, you must have used a hack that has changed the games content, try the following.

    Highlight everything in your MW3 folder except those I have highlighted in the following picture, and press "delete". Make sure you press only delete and move them to recycle bin and NOT PERMANENTLY DELETE THEM!


    After you've done that run LaunchIW5M as ADMIN, and it should download new content. After it has finished go to your recycle bin and click CTRL+A to select all then press enter and restore. Now run the game and you should be fine (had the same problem that's how I fixed it!) If it works for you get back to me by quoting this post. Good luck!
    It worked! Thanks!

  10. #10
    PunisherOfCod's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    MW3/iw5mp.exe
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    1,059
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by NeoN07 View Post
    It worked! Thanks!
    No problemo

Similar Threads

  1. [Request] Does anyone have the Live Map where you can see vehicles too? Would help.
    By DayzRyan in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 12-01-2012, 03:49 AM
  2. [Help] do i need a BE by passer if the server does not have it?
    By EvilTaco805 in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2012, 07:15 PM
  3. [Help] Why does my WallHack into games do not have the effect to HOOK him live
    By a749041304 in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 4
    Last Post: 12-28-2011, 05:32 AM
  4. does obama have the swine flu!!!!!!
    By dw3fan in forum General
    Replies: 16
    Last Post: 04-28-2009, 09:33 PM
  5. does anyone have the legit d3dx9_35/39.dlll files?
    By ipickurf8 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 03-02-2009, 03:55 PM