Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    TheUninvited's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    any program that finds working servers for techno?

    Well it takes me years to find a server without getting the error (server connection out) so if there is a program that finds a working server and connecting me in without getting that feel free to share it with me i will really appreciate it.

  2. #2
    Kenshin13[Backup]'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    81
    Thanks
    6
    My Mood
    Amused
    The "Server Connection Timed Out" error is caused by you having a bad NAT type.

  3. #3
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    ^this.
    Port Forward this ports:
    TCP+UDP
    3005
    3101
    1500
    6112
    30260
    80
    88
    3074
    53

  4. #4
    piramitender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    With Your Ex Wife
    Posts
    182
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by Kenshin13[Backup] View Post
    The "Server Connection Timed Out" error is caused by you having a bad NAT type.
    nope i have fastest connection and i dont have any servers listed
    i cant find any server

  5. #5
    victorx588's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Some where in your house
    Posts
    85
    Reputation
    87
    Thanks
    4
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by piramitender View Post
    nope i have fastest connection and i dont have any servers listed
    i cant find any server
    Fast connection doesn't always mean a good NAT type. Check what your NAT is if its open or moderate your fine but if it's bad or something (idk never had anything below moderate) then that means it's not good.

  6. #6
    Kenshin13[Backup]'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    81
    Thanks
    6
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by piramitender View Post
    nope i have fastest connection and i dont have any servers listed
    i cant find any server
    If no servers are listed, the master server might be down (Which is a known problem with TeknoMW3)

  7. #7
    ApocalypticGamer's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    228
    No need for an program, just go on servers that have low ping
    I worship Kunii <3 <3 <3
     

    Kunii -- Blueblood
    Dave84311
    _elz

     
    BF2: Cpt.Apoc_
    DayZ: ApocSurvivor
    Minecraft: ApocalypticGamer
    Payday 2: GamerFromApocalypse
    7 days to die: Jack -- i really don't know why i used Jack as an name
    :3 Il add more as i remember


  8. #8
    piramitender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    With Your Ex Wife
    Posts
    182
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Paranoid
    i restard my router
    retard my pc
    went to mw3 server, nothing found
    went to tekno blackops and i can see servers but not in mw3

Similar Threads

  1. [Help Request] IS there any bots that i can pay for them and working
    By notorius in forum Vindictus Help
    Replies: 6
    Last Post: 11-10-2012, 06:28 PM
  2. Are there any chams that still work
    By SaSxStealth in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 05-07-2011, 01:39 PM
  3. Any Hacks that are working with Crysis 1.2?
    By Spawn86 in forum Crysis 2 Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2011, 11:50 AM
  4. Are they any HACKS that actually work?
    By sirwinalot00 in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2010, 06:08 AM
  5. Can't find working hacks for Vista
    By westell in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2009, 06:24 AM