Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    piramitender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    With Your Ex Wife
    Posts
    182
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Paranoid

    TeknoMW3 NAME GLITCH or whatever


    enjoy
    as i said some servers are patched and it shows thisguyhack in name,

  2. #2
    hkKenshin's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    301
    Reputation
    28
    Thanks
    321
    That's due to UTF-8 interpretation.
    The game only uses ASCII so if you put UTF-8 codes it'll change.
    There's a simpler way I use that is unpatched on all servers and the name is really invisible. ( Can't see it at all. )

Similar Threads

  1. [Release] [HAX TUT] How to change name and put whatever you want in it at register !!!
    By crais in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 10
    Last Post: 12-16-2012, 12:11 PM
  2. [Tutorial] TeknoMW3 Name Faker [Inside Server] (Programmers Only)
    By Kenshin13 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2012, 11:38 AM
  3. Foxtrot Channel 7 Room name glitch
    By ReZaJwZ in forum CrossFire Glitches
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2010, 09:53 PM
  4. new room name glitch
    By nenab93 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 04-08-2010, 01:38 PM
  5. Weird Clan Name Glitch?
    By Vizz in forum Combat Arms Glitches
    Replies: 11
    Last Post: 08-22-2009, 07:45 AM