Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    casperb123321's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    TeknoMW3 won't start up please help me

    Hello when i click on Start (LAN/Online) nothing happens please help me i can't find a solution and i'm running 2.7.0.1 version please help me

  2. #2
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Do you have 1.4.382 version?

  3. #3
    casperb123321's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post
    Do you have 1.4.382 version?
    Yes i have that version and i have copied all of the files to my steam call of duty modern warfare 3 folder

    I got it to work now i can start it but i can't find any servers online and my IP Address and Port(MP only) is on 0.0.0.0 in the first box and 27016 in the second box
    Last edited by casperb123321; 02-16-2014 at 02:43 AM.

  4. #4
    myhacks!'s Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thats because the version of teknomw3 you are running is outdated, download the 2.7.1.4 version of teknomw3 and you should be fine
    Last edited by Lovroman; 02-20-2014 at 08:10 AM.

  5. #5
    casperb123321's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by myhacks! View Post
    2.7.1.4 my mistake
    Ok i will try that

  6. #6
    casperb123321's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by myhacks! View Post
    Thats because the version of teknomw3 you are running is outdated, download the 2.7.1.4 version of teknomw3 and you should be fine
    Hello it works now but now i can't make any classes all the weapons are just black text how can i fix this?

Similar Threads

  1. ava won't run erorr please help
    By ayald1 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2014, 03:51 PM
  2. [Help Request] Crossfire won't Start =( need elite help here.
    By progh0st in forum CrossFire Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-14-2013, 01:16 AM
  3. [Help Request] Crossfire won't start!! Please help
    By juniorkeef06 in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2013, 03:20 AM
  4. error when starting crossfire PLEASE HELP ME
    By Péricles in forum CrossFire Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2010, 07:40 AM
  5. Cannot start crossfire please help!
    By DRT94 in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2010, 03:36 PM