Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 176 of 176
  1. #166
    REPCONN's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Can't download

  2. #167
    Dave's Mexican's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    C:/ProgrameFiles/Steam/
    Posts
    789
    Reputation
    29
    Thanks
    1,111
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by REPCONN View Post
    Can't download
    give us some more information





    Quote Originally Posted by Dave84311
    Shuttup mexican
    Quote Originally Posted by Royce
    stupid mexican
    Quote Originally Posted by Hitokiri~
    Shut up stupid mexican.
    Quote Originally Posted by Hypnotized
    Why aren't you cutting my lawn?
    Quote Originally Posted by _Tavi
    Mexican
    Quote Originally Posted by Hitokiri~
    Get back to cutting my damn grass retard.


    Racism

  3. #168
    jdog8460's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio 2012,
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    67
    My Mood
    Relaxed
    Please fix (Please use correct teknomw3.dll in your folder)

  4. #169
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,193
    Reputation
    24
    Thanks
    866
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by jdog8460 View Post
    Please fix (Please use correct teknomw3.dll in your folder)
    Read the instructions and it will fix itself.

  5. #170
    kristoff's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Sa Puso Ng Bawat Mamamayang Pilipino
    Posts
    89
    Reputation
    58
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    does this work on teknomw3 ^^noSTEAM^^ ? because my tekno is from ^^noSTEAM^^.
    http://www.mpgh.net/forum/signaturepics/sigpic403696_6.gif

    Live Your Dreams!

  6. #171
    tvojama's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    289
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by kristoff View Post
    does this work on teknomw3 ^^noSTEAM^^ ? because my tekno is from ^^noSTEAM^^.
    Yes, it does.

  7. #172
    kristoff's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Sa Puso Ng Bawat Mamamayang Pilipino
    Posts
    89
    Reputation
    58
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by tvojama View Post
    Yes, it does.
    but I get the error 64 something, and I don't know the patch 1.4..... ? it's not included in the site, all I have is the DLC patch and V2.7.3.7
    http://www.mpgh.net/forum/signaturepics/sigpic403696_6.gif

    Live Your Dreams!

  8. #173
    StardustDragonV2's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by kristoff View Post


    but I get the error 64 something, and I don't know the patch 1.4..... ? it's not included in the site, all I have is the DLC patch and V2.7.3.7
    Error loading 64 bits? more info please ;p

  9. #174
    kristoff's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Sa Puso Ng Bawat Mamamayang Pilipino
    Posts
    89
    Reputation
    58
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by StardustDragonV2 View Post
    Error loading 64 bits? more info please ;p
    yes, that's the only error I get whenever I start the game
    http://www.mpgh.net/forum/signaturepics/sigpic403696_6.gif

    Live Your Dreams!

  10. #175
    kristoff's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Sa Puso Ng Bawat Mamamayang Pilipino
    Posts
    89
    Reputation
    58
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    I encountered another error, whenever I paste the modded TeknoMW3 (the bypasser) it replaces but whenever I start the game it changes back to normal. I mean the TeknoMW3 (bypass) is 3.xx MB while the original is 1.xx MB, the problem is after I start the game it changes from 3.xx to 1.xx (TeknoMW3.dll). Anyone who can help ?
    http://www.mpgh.net/forum/signaturepics/sigpic403696_6.gif

    Live Your Dreams!

  11. #176
    awabaskri's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    mars
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    1,077
    My Mood
    Buzzed
    Q: "I get the 64 attachments error, what do?"
    A: Reinstall the 1.4.382 patch and try again, shouldn't be harder than this.

    what patch ?

    i dont have any patches...
    Last edited by awabaskri; 05-17-2015 at 02:10 PM.

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112

Similar Threads

  1. [Outdated] aCI Bypass: TeknoMW3 aCI disabler. [Update 2.7.3.5]
    By hkDavy in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 101
    Last Post: 01-25-2015, 10:53 AM
  2. [Outdated] aCI Bypass: TeknoMW3 aCI disabler. [Update 2.7.3.WhateverIsLast]
    By hkDavy in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 12-31-2014, 07:11 AM
  3. [Solved] TeknoMW3 aCI disabler didnot work withe the new update of Tekno 2.7.3.6
    By zakiii in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2014, 01:44 AM
  4. [Solved] TeknoMw3 Hacks: aCI Disabler not working
    By ApokalyptoRay in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-18-2014, 09:22 PM
  5. [Outdated] aCI Bypass: TeknoMW3 aCI disabler.
    By hkDavy in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 21
    Last Post: 09-26-2014, 02:25 PM