Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    evildr's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Do Red Boxes have offsets?

    Bit of a long shot, but anyway...

    Having played the game to death the normal way, I've been programming a hack to switch on certain features using a VB.Net Timer, which is working okay.

    I'm trying to improve it however by enabling the red boxes that appear when you use a Remote Sentry, or AC-130. Is it possible to enable those red boxes while you're in first-person player (e.g. normal) mode? I've tried a memory search and get about 40 results, but when I try to find "what accesses these addresses" in CheatEngine, it crashes iw5mp.exe.

    Can it be done, and if I ask really nicely, can anyone supply the red box offsets? Thank you!

  2. #2
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,195
    Reputation
    24
    Thanks
    863
    My Mood
    Bitchy
    All the methods so far have been hooking the game and calling the function in the frame. ( Traditional chopper boxes that is )
    I'm sure, just like all other CoDs since CoD1, you can do it with a simple memory patch but you'll:

    1.) Be editing the .text section which is bad for VAC
    2.) Have to find it yourself because it's not public

  3. #3
    cardoow's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Posts
    214
    Reputation
    28
    Thanks
    747
    My Mood
    Amazed
    Look at this post http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=402537
    Its a way on how to call these boxes, you have to hook a renderthread and call the function from there. Another method would be patching the instruction that checks if you are in a chopper to make it visible at all time

  4. #4
    evildr's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks cardoow, much appreciated. I tried the second suggestion, but with the Timer object the screen just went nuts and flickered between 1st/3rd person which was impossible to play with. Is the post you suggested a C++ example? I'm new to hacking but have strong(ish) VB.Net skills. Just wondered where I might be able to get some more info about applying it rather than asking for it delivering on a silver platter...?
    Cheers.

  5. #5
    evildr's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Cheers for that. Thought it might be risky!
    As for number 2, that's what I was trying for but the bloody game crashes out EVERY time!

  6. #6
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,195
    Reputation
    24
    Thanks
    863
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by evildr View Post
    Cheers for that. Thought it might be risky!
    As for number 2, that's what I was trying for but the bloody game crashes out EVERY time!
    MW3 for VAC has anti-debugger techniques. Use some weird plugin for Ollydbg and it'll work out fine.
    If not, download TeknoMW3/PlusMW3.
    It's safer to try hacking there. Any offsets you get there can be found on steam with a simple pattern search.

Similar Threads

  1. Does Red tyrant have leaderboards?
    By hawkfrost57 in forum Vindictus Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-03-2011, 05:44 AM
  2. Have offsets changed?
    By master131 in forum Call of Duty Black Ops Coding, Programming & Source Code
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-2010, 02:25 AM
  3. New Red Boxes hack Made By XLikeDarkX
    By Rezajwz1114 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 285
    Last Post: 09-19-2010, 02:42 PM
  4. [Release] [RELEASE]1.0.80 ESP Hack [Red Boxes + Red Names]
    By Koen in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 275
    Last Post: 01-27-2010, 02:33 PM
  5. i need help on to add red box
    By sukh13 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2007, 10:52 PM